Şimdi Ara

500 LİRAYA KADAR KAFA ÜSTÜ KULAKLIK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar kulaklız mevzusu o kadar kafa karıştrıcı ki kafam ağrımaya başladı artık türkiyeden sıfır alabileceğim 500 liraya kadar bir kafa üstü kulaklık düşünüyorum her tür müzik dinlerim ama bir o kadar dizi ve film izlerim bu ihtiyaçlarımı en iyi şekilde karşılayabilecek kulaklık nedir?
    kesinlikle amfiye ihtiyaç duymayacağım bi kulaklık lazım çünkü aynı zmanda bunu iphone4s tede kullanmayı düşünüyorum.

• ne tür müzik dinliyosun ona göre söyleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 15 Eylül 2012; 23:10:18 >
  • dediğim gibi belli bi tarzım yok kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim ama pop ve özgün tarzda müzikler ağırlıkta. alacağım kulaklıgın bassları öncelikle çok sağlam olmalı.
    bundan önce px100 ve cx500 kullanmışlıgım var px100 üm bozuldugu için onun yerine bir kulaklık düşünüyorum
  • Film izliyorum diyorsan rahat olup olmadığına çok dikkat etmen lazım. Grado'ları incelemelerde çok överken "1-1.5 saat sonrası rahatsız ediyor" diyorlar mesela.
  • evet onların rahatsız oldugunu okudum ayrıca bass konusunda da iyi bi kulaklık olmadığı için direk eledim gradoyu. bi ara forumda inanılmaz bi sennheiser ruzgarı esiyodu. şimdi öyle değil. işin içinde bin bir marka var. öyle oluncada çık çıkabiliyosan işin içinden
  • Beats Solo Hd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 tl ye beats studio satıyorum orjinal sıfır ürün eğer ilgileniyorsanız pm den gorusebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ultrasone hfi 580
  • bugun mediamarkta gittim baya uzun süre kulaklıklarla cebelleştik desem yeridir:) sağolsunlar çalışanlar çok yardım ettiler neyi istediysem açıp getirdiler. beats in bi kaç modelini denedim solo ve studio. solo hoşuma gitmedi zaten. studionun basları fevakalde hakkaten ama biraz dinledikten sonra bana hitap etmediğini anladım çünkü uzun süre müzik dinleyebileceğim bi kulaklık değil. benim kulaklıkta aradığım sadece bass değil. o kulaklıktan bassları çekip alırsan geriye pek bişey kalacağını düşünmüyorum. ayrıca sahne denen bişey beatslerde yok. sahnenin benim için çok önemli. beats bir modelini daha denedim ama modelini tam hatırlayamıyorum 1299 liraydı:) studionun abisi. müthiş bi yalıtımı var.son ses müzik dinliyosun dışarı çok az ses çıkıyo. onda da sahne yoktu. birde kayda değer akg 540 dinledim. bunun sesi hoşuma gitti aslında. ama ses seviyesi yetersiz geldi bana. beatsler canavar gibi öterken bunun sesi çok cılız kaldı. acaba iphone4s kaldırmadımı bunu diye düşünüyorum.
    sonuç olarak:
    artık para konusunda pek de sınır koymayacgm (1200lere kadar çıkabilirim) alabileceğim en iyi kulaklığı almayı düşünüyorum.
    benim için kulaklıkta sahne en başta geliyo sonra basslar sağlam olacak ama tiz midleri kesinlikle gölgelememeli.
    kesinlikle amfiye ihtiyaç duyurmyacak bi cihaz olmalı çünkü bunu telefonumda da kullanmayı düşünüyorum.

şunu da söyleyim ses konusunda çok bilgim yok zaten açıklamalarımdan da belli:) hatta ezbere bildiğin bi şarkı bile yok desem yeridir. ama yüksek kalitede müzik dinlemeye bayılıyorum.

eee hangi kulaklık beni tatmin eder o zaman?

• ultrason hfi580 beni tatmin eder mi yani?

djenez mediamarkt beats studio 799 liraydı hatta 100 lira da indirim vardı. sen bu kulaklığı nasıl 400den verebiliyosun?
  • Beats zaten hip hop dinlemek için yapılmış bi kulaklık hfi 580 i denemeni tavsiye ederim hoşuna giderse al bass oldukça tatlıdır sahne derken herkesin kulaklıktan beklentisi farklıdır, o yüzden denemeden alma
  • Yavaş yavaş ilerleyin bence. Ultrasone HFI580 başlangıç için fazla bile. Ve bana göre dediğiniz 1200 lük Beats ten iyi bir kulaklık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 17 Eylül 2012; 12:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beats kendi alanında bile başarılı değil. Boşuna tartışmanın amacı yok.
    Üretildiği amaca bile hizmet edemeyen kulaklığı kim ne yapsın?
  • Amacına hizmet ediyor bence. Gayet şekil duruyor kafada :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultrasone HFI580 çok tavsiye edilen bi kulaklık ama yine de denemeden almak istemiyorum çünkü müzik göreceli bi kavram. ama deneme imkanımın oldugnu da pek zannetmiyorum. nasıl olacak bu iş bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.