Şimdi Ara

500 TL bütçeye Android Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Gio almayı düşünüyordum.Sonra aklıma foruma sormak geldi.Sizce bu bütçeylre bu telefonu almalıyım?Telefonda oyun da oynayacağım.Sizin önerileriniz ne?Yardımcı olursanız sevinirim.

• iyidir Gio, kuzen kullanıyor.oyun oynuyor surekli. Teknosa falan gormustum kurcala oyle al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

iyidir Gio, kuzen kullanıyor.oyun oynuyor surekli. Teknosa falan gormustum kurcala oyle al derim

Kurcala derken :D Zaten Vatan'dan alcam.430 TL.Oyun oynuyor sürekli dedin.Şarjı ne kadar gidiyor muş?
  • http://www.forumsanal.net/samsung-mobile/10924-sahte-samsung-galaxy-s3-nasil-anlasilir-dikkat-tuzaga-dusmeyin.html

hocam linkteki konuyu incelermisiniz sakın vereceğiniz 500 tl para ile bu tuzağa düşmeyin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

http://www.forumsanal.net/samsung-mobile/10924-sahte-samsung-galaxy-s3-nasil-anlasilir-dikkat-tuzaga-dusmeyin.html

hocam linkteki konuyu incelermisiniz sakın vereceğiniz 500 tl para ile bu tuzağa düşmeyin ;)

Teşekkürler uyarın için.Zaten Galaxy S3 almayacağım.Galaxy Gio alcam heralde Vatan Bilgisayardan.Zaten Vatan Bilgisyarın herkesin güvenini kazanmış bir mağazadır.O yüzden içim rahat.Daha önce de bir çok kez alışveriş yapmıştım.

• Gio Al Bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçeni biraz arttırabilirsen samsung galaxy ace almanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    10 ay önce açıldı
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galaxy mini 2 al jelly bean güncellemesi alacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.