arkadaşlar işlemcim core 2 duo e7400 2.80ghz anakartımın modelini hatırlamasamda markası gigabyte ddr2 bi ürün. bunların yanına ekran kartı + ram + harddisk takviyesi yapıp sistemi güçlendirmek istiyorum. tavsiyeleriniz fikirleriniz nelerdir? benim aklımda saphire hd6850 256bit gddr5 ekran kartı + corsair 4gb ddr3 1600mhz ram ve 500 gblık bir hdd var. sizce katkı oranı ne olur bu takviyenin?
ANA KARTIN MODELİNİ SÖYLERSEN YARDIMCI OLABİLİRİM ÇÜNKÜ UYUMSUZLUK OLURSA YENİDEN PC TOPLAAMAN GEREKEBİLİR O KADAR MASRAF YAPMAK YERİNE
Anakart DDR2 ise DDR3 ram uymaz. O işlemciye o ekran kartını takmak yerine önce anakart+işlemci+ram güncellemesi yapın gerisini sonra düşünün
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SEÇMİŞ OLDUĞUN ANAKART UZUN SOLUKLU GÖRMÜYOR PİŞMAN OLMA OLASILIĞIN YÜKSEK AMA SANA BUNU ÖNEREBİLİRİM ÇİFT EKRANKARI İLE CROSSFİRE-X DESTEĞİ VAR...
profesyonel bir gamerlık durumum yok zaten ki kaç yıl önce aldığm ati x1950proyu kullanıyorum hala. Taze çıkan oyunları med-high tadda oynamak ideal bir fps almak benim için kafi. benchmark overlock falan uğraşmayacağım zaten.
Toplam= 515TL. İstersen biraz daha kısıp ekran kartı eklerim.
işlemcimi değiştirmeye gerek görmüyorum geçen sene değiştirildi ve daha idare edebilecek durumda. fiyat aralığını en fazla ekran kartına yaymak üzere anakart ve ram alabilirim o fiyata
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme