Şimdi Ara

500 TL bütçeyle toplanması gereken 3 parça...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcim core 2 duo e7400 2.80ghz
    anakartımın modelini hatırlamasamda markası gigabyte ddr2 bi ürün. bunların yanına ekran kartı + ram + harddisk takviyesi yapıp sistemi güçlendirmek istiyorum. tavsiyeleriniz fikirleriniz nelerdir? benim aklımda saphire hd6850 256bit gddr5 ekran kartı + corsair 4gb ddr3 1600mhz ram ve 500 gblık bir hdd var. sizce katkı oranı ne olur bu takviyenin?

• ANA KARTIN MODELİNİ SÖYLERSEN YARDIMCI OLABİLİRİM ÇÜNKÜ UYUMSUZLUK OLURSA YENİDEN PC TOPLAAMAN GEREKEBİLİR O KADAR MASRAF YAPMAK YERİNE
  • Anakart DDR2 ise DDR3 ram uymaz. O işlemciye o ekran kartını takmak yerine önce anakart+işlemci+ram güncellemesi yapın gerisini sonra düşünün
  • GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SEÇMİŞ OLDUĞUN ANAKART UZUN SOLUKLU GÖRMÜYOR PİŞMAN OLMA OLASILIĞIN YÜKSEK AMA SANA BUNU ÖNEREBİLİRİM ÇİFT EKRANKARI İLE CROSSFİRE-X DESTEĞİ VAR...

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ma790fxt-ud5p_10.html
  • profesyonel bir gamerlık durumum yok zaten ki kaç yıl önce aldığm ati x1950proyu kullanıyorum hala. Taze çıkan oyunları med-high tadda oynamak ideal bir fps almak benim için kafi. benchmark overlock falan uğraşmayacağım zaten.
  • teknobiyotik
    İşlemci: AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 133$+KDV - 280,92 TL(KDV Dahil)
    Anakart: Foxconn A7DA-S 3.0 AMD 790GX AM3 Soket DDR3 ATX Anakart - 69,62$+KDV - 147,05 TL(KDV Dahil)
    Bellek: Team Elite 4GB DDR3 1333MHz CL9 Ultra Low Voltage Dual Kit (2x2GB) - 28,90$+KDV - 61,04 TL(KDV Dahil)

vatanbilgisayar
    XIGMATEK HDT-SD964W INTEL LGA775/1156/1366 &AMD/AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - 56 TL+KDV=

Toplam= 515TL. İstersen biraz daha kısıp ekran kartı eklerim.
  • işlemcimi değiştirmeye gerek görmüyorum geçen sene değiştirildi ve daha idare edebilecek durumda. fiyat aralığını en fazla ekran kartına yaymak üzere anakart ve ram alabilirim o fiyata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.