500 TL civarı bütçemiz var gerekirse spot mağazalardan 2. el olarak da alabiliriz. Odamız yaklaşık 20 m2. Önerebileceğiniz Klimalar hangileri olabilir arkadaşlar? 12.000 BTU'luk bir klimayı bu bütçeyle alabilir miyiz?
Not:İstanbul'da oturuyoruz uygun model varsa İnternet üzerinden de sipariş verebiliriz.
Şimdiden Herkese teşekkürler...
alırsınız , aldığınıza pişman olursunuz. bütçenizi yükseltin. mümkün değilse 2. el alın
Şimdilik internette bu ürünlere ulaşabildim. Heralde dediğiniz gibi 2. el alacağım. Fena gözükmüyorlar özellik olarak fakat sıkıntılı olup olmadığını kontrol etmek lazım. Birazdan Spotçuları gezmeye çıkarım herlade :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumma -- 5 Haziran 2012; 19:35:06 >
İçlerinden bir tek adam olan Teba eger bulursanız alın sıtmasıda sogutmasıda harika
tanıdık aracılıgı ile ikinci el klima bulursanız alın.
diğer 18.000 btu luklar iyi değil mi diyorsunuz. Ben klima konusuna yabancı olduğum için biraz kusura bakmayın :) arçelik veya beko düşünüyodum aslında :)
quote:
Orijinalden alıntı: mumma
diğer 18.000 btu luklar iyi değil mi diyorsunuz. Ben klima konusuna yabancı olduğum için biraz kusura bakmayın :) arçelik veya beko düşünüyodum aslında :)
teba iyidir
beko arçelik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme