Şimdi Ara

Samsung Klima Hata Kodu Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 senedir kullandığım samsung maldive 18000 btu inverter klimam bugün açtıktan yaklaşık 2-3 dk sonra kendi kendini kapatıyor ve resimde görülen iki ışık yanıp sönmeye başlıyor. Kumandanın kapama düğmesine basında ışıklar sönüyor. Tekrar açma düğmesine basında açılıyor ve süreç tekrarlanıyor. Arıza hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim, ona göre servis çağıracağım -samsung veya başka iyi bir markanın servisi-
     Samsung Klima Hata Kodu Hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbii -- 9 Mart 2014; 14:17:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Klima Hata Kodları Anlamı

Samsung klimanızda oluşan hata kodları, klimanızda bir sorun olduğunu gösterir. Bu kodlar, sorunun kaynağını belirlemenize ve uygun çözümü bulmanıza yardımcı olabilir. İşte en yaygın Samsung klima hata kodlarının anlamları:

• Fiş işareti yanıp sönüyor: Dış ünite ile iç ünite arasındaki iletişimde sorun var.
    • 1 ve 3 ışıkları yanıp sönüyor: Sensör arızası var.
    • 2 ve 3 ışıkları yanıp sönüyor: Drenaj pompası arızası var.
    • 1. ışık yanıp sönüyor: Buzlanma var.

Diğer olası hata kodları şunlardır:

• Fiş işareti: Güç kaynağıyla ilgili bir sorun var.
    • 1, 2 ve 3 ışıkları yanıp sönüyor: Ana kontrol kartı arızası var.

Hata Kodlarının Çözümü

Hata kodlarının çözümü, sorun kaynağına bağlıdır. Bazı yaygın çözümler şunlardır:

• Fiş işareti: Klimanın fişini çekip tekrar takmayı deneyin.
    • 1 ve 3 ışıkları: Sensörün temizlenmesi gerekebilir.
    • 2 ve 3 ışıkları: Drenaj pompasının temizlenmesi veya değiştirilmesi gerekebilir.
    • 1. ışık: Klimanın buzunu çözün.

Klimanızda bir hata kodu oluştuğunda, sorunu çözmek için kullanıcı kılavuzuna bakabilir veya yetkili bir Samsung servis teknisyenine başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı modeli kullanıyorum ama henüz bir sorun yaşamadım...takipteyim...

sigortadan aç kapa yaptınız mı acaba...
  • yada ön filitreyi temilediniz mi...
  • ön filtreyi daha dün akşam yıkadım, ama bağlantıda herhangi bir sigorta bağlantısı yapmamışlardı balkonda bulunan pirize direkt bağlanmıştı. Direkt bağlı olduğu için dairenin sigortasını açıp kapadım. şimdi klimanın en altta olan güç ışığı yanıp sönmeye başladı. Bakalım yeniden çalıştırdım, ne olduğunu yazarım tekrar buradan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbii -- 9 Mart 2014; 15:31:23 >
  • ozbii kullanıcısına yanıt
    Prizden çekip 10 saniye sonra tekrar takıp deneyin.
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    şalteri açıp kapatınca güç ışığı yanıp sönerek sinyal verdi ama o süreden beri sorunsuz çalışıyor, bu forumu seviyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.