Şimdi Ara

Samsung TV ve Samsung Soundbar -- Tek Kumanda ile Kullanmak Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung tv aldım, tv bu:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-50ku7000-50-127-cm-4k-uhd-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-alici.html
    Samsung Soundbar aldım, soundbar bu:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-hw-j355-tk-ev-sinema-sistemi-120w-2-1-kanal-usb-bluetooth.html

Şimdi soundbarı TV'ye optik kablo ile bağladım, ses güzel geliyor ancak ben sadece TV kumandası ile hem TV'yi hemde soundbarı kontrol etmek istiyorum. 2 kumanda ile kullanmak istemiyorum.

Soundbarı TV'ye tanıtamadım, TV sanki soundbarı görmüyor, çözemedim tam, yardımcı olabilir misiniz?

• Tv de ses ayarlarindan ses cikisini soundbar olarak gosterip(bir nevi varsayilan olarak soundbar i secip), soundbar da ise input u tv olarak secerseniz tv yi actiginizda soundbar oto acilip baglanti kurar, kapattiginizda kapanir. Optik kabloyu ise iki cihazdan da cikarin bunu yapmadan once. Direk etkilr mi bilmiyorum ama ben oyle yaptim. Ses ayarlarina girmek icin ise menu ayarlarin uzerinde kumandada ortadaki yuvarlar enter tusu, ses, ses cikisi, soundbar secin. Bluetooth degil. Burasi onemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muzombo kullanıcısına yanıt
    Kardesim oncelikle cevabin icin tesekkur ederim. Soyle bir sikintim var, tv den cikisi soundbar yaptim, soundbardan ses geliyor fakat soundbari tvye tanitamiyorum nedense gormuyor. Simdi soundbarda HDMİ cikisi yok TV ye baglanmasi icin kabloyla acaba bununla bir alakasi var mi? Mesela sen soundbari HDMİ ile mi bagladin tv ye yoksa sadece optik kablo ile mi??

• Rica ederim ne demek. Hocam optigi unutun. Optik baglarsaniz her seferinde soundbari ayrica acmaniz gerekir. Soundbarin input girisinden din, aux, falan var. Oradan tv yi secin once ve oyle birakin. Sonra tv den ses ayarlarindan bluetooth var en altta o degil, soundbariniz da gelecek. Secenekler tv hoparloru, k445 soundbar, optic, ve bluetooth olacak. (model ismini salladim sizinki her ne ise) iste oradan k445 i varsayilan olarak isaretleyin. Daha olmazsa pm den isim ve cep tel yolluyorum. Yarin 15 30 a kadar iletisime gecebilirsek size video ile gosterebilirim. Yada sizinkine bakabiliriz. Uzman degilim ama mantik bu sekilde isliyor. Bir de kullanma klavuzinu bi okuyun. Gozden kacan ince detaylar olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzombo -- 24 Haziran 2017; 1:10:16 >
  • Kullanma klavuzi 18. Sayfa

• Tv markam Samsung 55KU7000 Ultra HD (4K) TV (UE55KU7000U) Özellikleri - Epey

Soundbar SAMSUNG HW-C450 C-Soundbar Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Arkadaşlar ürünlerim bunlar soundbarın tek kışı optik tv dede bluetoot yok optikle bağladım lakin tek kumanda ile kontrol edemiyorum optik çıkışı tvden seçtiğimde kumanda üzerinden ses açıp kısmak istediğimde optik işareti çıkıyor ses ayarı yapılmıyor nasıl bir yol izlemem lazım soundbar daki optik çıkışı hdm arc dönüştürecek bir cihaz mevcutmudur. Belki soundbardan optik verip tvye hdm arc girsem cözüm olurmu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.