Şimdi Ara

500 tl civarlarında telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar uzun zamandır cep telefonu almayı düşünüyorum.dokunmatik tel bakıyorum.2.el tavsiye istiyorum.
    htc bakıyorum.ama başka markalarda olabilir.sık internete gireceğim.dokunmatik iyi olmalı.telefon üzerinde çok değişiklik yapabilmeliyim.tema oyun program yüklemeliyim.radyo, hatrı sayılır bir kamerası vs.olsun.duruşu güzel olmalı,android taraftarıyım,ama wm de olabilir.nokia sıkıcı geliyor artık.samsungtada pek değişiklik yapamıyoruz sanırım.tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

• 5800 tavsiye ederim
  • dokunmatiğinde problem çok oluyo diyolar ama.
  • E55 var.
  • ona katılıyorum hatta bende alıcaktım sonra vaz geçtim dokunmatiği yüzünden ama aradığın özellikler mevcut onda
  • ya ben htclere baktım tattoya filan.bana güzel geldi.forumdada hakkında iyi konuşuyolar.sizce nasıl?
  • 5800 Tavsiye ederim bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Wave 525 vardı Teknosa ilanında bugun.
    Yeni uygun fiyatlı Wave- 429TL

Bada işletim sistemli , 3.2 Mp kamera , Wifi, GPS, 3.2 inch dokunmatik ekran , Dolfin 2.0 internet tarayıcı

Wave konusunda BADA işletim sistemi hakkında detaylarda yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chenk -- 30 Ekim 2010; 11:47:47 >
  • samsungu biaraştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Wave 525 vardı Teknosa ilanında bugun.
    Yeni uygun fiyatlı Wave- 429TL

Bada işletim sistemli , 3.2 Mp kamera , Wifi, GPS, 3.2 inch dokunmatik ekran , Dolfin 2.0 internet tarayıcı

Wave konusunda BADA işletim sistemi hakkında detaylarda yer alıyor.

BADA yerine Android olsa bu telefonun çok daha çekici olacağı kanısındayım. BADA için ücretsiz uygulama yok gibi bir şey diyorlar.

• bada gelişim aşamasındaymış diye duydum.uygulama,oyun,tema vs sorun olurmu?
  • 5800 alma da ne alırsan al
    hatta şöyle yapabilirsin.Dandik bir telefon alırsın 500 liraya da itouch 4g 8b alırsın 8gb yetmez diyorsan az daha para ekler 32 alırsın ama adam gibi dokunmatiği olan bir cihaz kullanırsın wi fi facetime ve jb ile gelen yüzbinlerce bedava app de cabası
  • wave ana konusunda ne kadar iyi bir işletim arayuzu oldugu yazıyor Bada nın. Linux- limo diyorlar bada için aslında.
    Bence bu telefonu incelemekte fayda var.
    selamlar.
  • ya arkadaşlar bugün bi tanıdık 300 tl ye 1 yıl garantili tüm aparatlarıyla temiz bir nokia n79 gösterdi satcam diyor.sen al ddi.ben hiç düşünmemiştim bunu.tel temiz.ben hep dokunmatik araştırıyordum.böylesni düşünmedim.sizce napayım.ayrıca n79 hakkında düşüncelerinizi de alsam iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.