Şimdi Ara

500 TL İkinci El Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle iyi niyetiniz ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Hem belki benim gibi arayış içinde olanlara da güncel kaynak olur düşüncesiyle aşağıda özelliklerini yazdığım PC için 500 TL ikinci el ekran kartı tavsiyesinde bulunmanızı rica edeceğim.

Sistem:
    i7 4770K İşlemci
    Asus Z87 Plus Anakart
    8 Gb Kingston 1600 Mhz Ram
    600 W 80+ FSP PSU

Bu arada aklımda "Asus 7970 Dcu II Top" var. Sizce de uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote3880 -- 26 Mart 2015; 11:06:08 >

• 7970 degil de ayni cipi kullanan ama yeni bioslu ve oc'li 280x alsan daha iyi olur o paraya bulabilmen lazim.
  • Eyvallah Hocam. Ben de neredeyse hepsine bakmış aralarındaki farkları pek de anlayamamıştım. Ama yine de aynı özelliklere sahip gibi görünen bu kartların birinin (7970) eski diğerinin (280x) güncel satışta olması kafamı karıştırmaktaydı. Yönümü 280X' çevirdim :) Sitede de ilanı var 550 TL'ye. Bakalım, nasip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyote3880

Eyvallah Hocam. Ben de neredeyse hepsine bakmış aralarındaki farkları pek de anlayamamıştım. Ama yine de aynı özelliklere sahip gibi görünen bu kartların birinin (7970) eski diğerinin (280x) güncel satışta olması kafamı karıştırmaktaydı. Yönümü 280X' çevirdim :) Sitede de ilanı var 550 TL'ye. Bakalım, nasip.

kesinlikle r9 280x almalısınız 500tl seviyesinde

nvidia isterseniz gtx 760 olabilir üzmez sizi bu 2 karttan herhangi biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Eyvallah Hocam. Ben de neredeyse hepsine bakmış aralarındaki farkları pek de anlayamamıştım. Ama yine de aynı özelliklere sahip gibi görünen bu kartların birinin (7970) eski diğerinin (280x) güncel satışta olması kafamı karıştırmaktaydı. Yönümü 280X' çevirdim :) Sitede de ilanı var 550 TL'ye. Bakalım, nasip.

760 280x in belirgin şekilde altında bir karttır.280x in nvidiadaki karşılığı 770.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

quote:

760 280x in belirgin şekilde altında bir karttır.280x in nvidiadaki karşılığı 770.

500 tl ye gtx 770 nerde var bulabilirse 500 liraya 770 alınır tabi ama yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

quote:

500 tl ye gtx 770 nerde var bulabilirse 500 liraya 770 alınır tabi ama yok

Sorun 500 liraya gtx770 olup olmaması değil.500 liraya alacağın gtx760ın 500 liraya alacağın r9 280x in çok altında kalması.Biraz aranırsa 550 liraya filan gtx680 bulunur gerçi de...

• coyote3880 kullanıcısına yanıt
    demircibu 400 e 760 satıyordu. arayın sorun isterseniz kaldı mı diye, zotac ama sonuçta 760 ve fiyatı da uygun geldi bana açıkçası :)
  • sitede birsürü r9 280x varken paranızı başka yerlere çar çur etmeyin derim tavsiyem sapphire vapor-x tri o.c veya powercolor turboduo'dan yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRProGamer

sitede birsürü r9 280x varken paranızı başka yerlere çar çur etmeyin derim tavsiyem sapphire vapor-x tri o.c veya powercolor turboduo'dan yana

+1 sapphire kısmına.
  • Heran msi 280imi satabilirim ama daha nfs oynicam kafam atarsa komple sistemi bile satarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler.

S....lpazarda bir arkadaş 550'ye 1,5 yıl garantisi devam eden R9280x satıyor. Açıkçası onu almayı düşünüyorum. Fakat bitcoin (pekde anlamadığım için vb. diyelim) de çalışmış kart. Bununla beraber arkadaş dün sıkıntısız ilk günkü gibi diye bahsetti ve BF4'te denemiş tekrar bir problem yok zaten garantisi de var diye iletti.

Bununla beraber bir de 569 TL'ye yine s...lpazar'da VAPOR-X sapphire r9 280X var. Haziran 2014 fatura ve garantili. Bunda da (satıcıyla konuşmadım ama) aklıma takılan "PSU yeter mi?" sorusu : PSU:FSP 600w 80+

Bugün bu ikisinden birini almayı planlıyor ve tekrar yardımlarınıza başvuruyorum.
  • coyote3880 kullanıcısına yanıt
    R9 280 icin 500w istiyor X modelide 50w fazla istese 600w rahat isini gorur. x yada duz 280 hangisi uygunsa temizse onu al. Powercolor,Msi onceligin olsun sapphire i pek sevmiyorm

• Asus alma diyorsunuz o zaman?
  • 280x i tek geçerim. Ben satıp gtx660 yaptığıma pişman oldum. Tek kartın akıcılığı başka oluyor.
  • Hocam hangi 280x ? Asus mu? Sapphire mi?
  • quote:

Asus alma diyorsunuz o zaman?

Ben demiyorum ama asuslarin fan sistemi mi neymis amd kartlarla uyumsuz vs diyenler var forumda.
    Birde dikkatimi cekti 2,elde en cok Asus 280x leri satiolar suphelendim ya kart cok satti yada bi sikinti var:)) Bana kalsa gigabyte 280oc modeli guzel ama 2.elini bulamazsin bide buyuk bi kart. En makulu powercolor gibi.
    Tabi bu sahsi dusuncem sapphire sonucta amd radeonun en buyuk kart saticisi adet olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.