Bildirim
500 TL KADAR ALINACABİLECEK EN İYİ ADROİD????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Samsung galaxy gio ;-) -
valla aklım ddegil desem yalna olur ama birkaç forum çok yavaş diyolar -
Arkadaşım bende galaxy s2 var memnunum ama 500 tlye kadar diyorsun bence 500 tlye göre en iyisi t-20 dir diye düşünüyorum işletim sistemi ve ram i olsun kamerası olsun 500 tlye göre güzel bir telefon sana (Bütçene Göre)
en iyi gidecek telefon budur diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazap -- 22 Aralık 2011; 10:03:30 > -
biraz daha çık hd2 al -
bende isterimde yok işte malasef -
aklımda şu 3 tel var galaxy ace (ama bununda flash yokmuş sogudum) galax fit (fikrimyok nun hakkında bide t20 Ibunda flash varmı acaba bilen biri var mı -
2. El bi sony xperia neo v al biz göremedik(Nokia 2700 var bende :( ) sen gör -
p503 -
neo v fiyatından haberin varmı 2. elin -
o fiyata alınabilecek 2. el olmayan telefonların hiçbirisiyle tam bir android deneyimi yaşayamayazsınız. güçlü donanım gerektiren bir sistem android. kendim de wildfire s kullanıyorum oradan biliyorum.
ama o fiyata alınabilecek en iyi birkaç android telefondan birisi wildfire s. -
bende wildfire kullandım hoşuma gitmedigi degil ama sattık naparsın şimdi yine aynı model almak istemiyorum bi yönden hiç samsung galaxy ace alıcaktım ondada flash destegi yomuş tüm hevesim kaç.tı -
zaten o fiyata flashı hakkıyla (kasmadan takılmadan) destekleyen bir model bulmak zor ne yazık ki -
peki arkadşlar şu telfon nasıl yorumlarınızı alabilirmiyim
ACER Liquid E nasıl bir telefon ???????????
-
quote:
Orijinalden alıntı: bekarus
aklımda şu 3 tel var galaxy ace (ama bununda flash yokmuş sogudum) galax fit (fikrimyok nun hakkında bide t20 Ibunda flash varmı acaba bilen biri var mı
Galaxy ace'de flash var bir iki program yüklüyorsun flash desteği oluyr -
ama sonradan sorun oluyormuş çok araştırdı zaten vaçgeçtim acer almayı planlıyorum
acer liqued e alcagım -
fikirlenizi ala birtmiyim -
t20 = 350 tl
x5 = 400 tl
htc hd 2 = 550 - 600tl
ydışı:kayıtsız
X2 LD OPTIMUS = 650 TL -
quote:
Orijinalden alıntı: bekarus
bende wildfire kullandım hoşuma gitmedigi degil ama sattık naparsın şimdi yine aynı model almak istemiyorum bi yönden hiç samsung galaxy ace alıcaktım ondada flash destegi yomuş tüm hevesim kaç.tı
yo var flash desteği -
herkez yok diyor desteklemiyor diyor
Benzer içerikler
- infinix note 40 pro yorumlar
- fm 24 touch android çıkacak mı
- bugreport nedir
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- çifte vatandaş imei kaydı ücreti
- snapdragon 680
- tecno nerenin malı
- unihertz tank 3
- gizli numaradan arama
- snapdragon 695
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X