Şimdi Ara

500 TL KADAR ALINACABİLECEK EN İYİ ADROİD????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDAŞLAR 500 TL VAR BU FİYATI GÜZEL Bİ ADROİD TELEFON ALMAK İSTİYORUM 2. EL SIFIR FARKETMEZ SİZ HANGİ TELFONU ALMAMI ONERİRSİNİZ ACABA YARDIM EDERBİLİRMİSİNİZ??

• Samsung galaxy gio ;-)
  • valla aklım ddegil desem yalna olur ama birkaç forum çok yavaş diyolar
  • Arkadaşım bende galaxy s2 var memnunum ama 500 tlye kadar diyorsun bence 500 tlye göre en iyisi t-20 dir diye düşünüyorum işletim sistemi ve ram i olsun kamerası olsun 500 tlye göre güzel bir telefon sana (Bütçene Göre)
    en iyi gidecek telefon budur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazap -- 22 Aralık 2011; 10:03:30 >
  • biraz daha çık hd2 al
  • bende isterimde yok işte malasef
  • aklımda şu 3 tel var galaxy ace (ama bununda flash yokmuş sogudum) galax fit (fikrimyok nun hakkında bide t20 Ibunda flash varmı acaba bilen biri var mı
  • 2. El bi sony xperia neo v al biz göremedik(Nokia 2700 var bende :( ) sen gör
  • p503
  • neo v fiyatından haberin varmı 2. elin
  • o fiyata alınabilecek 2. el olmayan telefonların hiçbirisiyle tam bir android deneyimi yaşayamayazsınız. güçlü donanım gerektiren bir sistem android. kendim de wildfire s kullanıyorum oradan biliyorum.

ama o fiyata alınabilecek en iyi birkaç android telefondan birisi wildfire s.
  • bende wildfire kullandım hoşuma gitmedigi degil ama sattık naparsın şimdi yine aynı model almak istemiyorum bi yönden hiç samsung galaxy ace alıcaktım ondada flash destegi yomuş tüm hevesim kaç.tı
  • zaten o fiyata flashı hakkıyla (kasmadan takılmadan) destekleyen bir model bulmak zor ne yazık ki
  • peki arkadşlar şu telfon nasıl yorumlarınızı alabilirmiyim

ACER Liquid E nasıl bir telefon ???????????

• quote:

Orijinalden alıntı: bekarus

aklımda şu 3 tel var galaxy ace (ama bununda flash yokmuş sogudum) galax fit (fikrimyok nun hakkında bide t20 Ibunda flash varmı acaba bilen biri var mı

Galaxy ace'de flash var bir iki program yüklüyorsun flash desteği oluyr
  • ama sonradan sorun oluyormuş çok araştırdı zaten vaçgeçtim acer almayı planlıyorum

acer liqued e alcagım
  • fikirlenizi ala birtmiyim
  • t20 = 350 tl
    x5 = 400 tl
    htc hd 2 = 550 - 600tl

ydışı:kayıtsız

X2 LD OPTIMUS = 650 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekarus

bende wildfire kullandım hoşuma gitmedigi degil ama sattık naparsın şimdi yine aynı model almak istemiyorum bi yönden hiç samsung galaxy ace alıcaktım ondada flash destegi yomuş tüm hevesim kaç.tı

yo var flash desteği
  • herkez yok diyor desteklemiyor diyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.