Öncelikle herkese merhabalar, 500 tlye kadar saat tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Forumda @civcivx isimli üye almıştı geçenlerde bence fiyatına göre çok güzel bir saat
Ekleme yapayım, bilgi vermeden tavsiye istemek biraz haksızlık oldu sanırım. Bileğim ince klasik ya da klasik-spor arası saat istiyorum mavi siyah tonlarında olursa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: eddy
Forumda @civcivx isimli üye almıştı geçenlerde bence fiyatına göre çok güzel bir saat
Orient markasının güzel saatlerini gördüm fakat nerede bulabilirim bilmiyorum, güvendiğiniz siteler varsa net üzerinden de alabilirim, tavsiyeniz için teşekkür ederim
İstanbul'daysanız eminönü-sirkeci tarafında bulabilirsiniz ama benim gördüğüm kadarıyla internette genelde daha uygun oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DeLuxe13
quote:
Orijinalden alıntı: eddy
Orient markasının güzel saatlerini gördüm fakat nerede bulabilirim bilmiyorum, güvendiğiniz siteler varsa net üzerinden de alabilirim, tavsiyeniz için teşekkür ederim
Orient istiyorsan markafoni diye bir site var. baya indirim yapıyor. 7-8 ay önce bir kullanıcı almış orient saat. bende çok ucuza aldıgını duyunca bugun siteye kayıt oldum. şu anda indirimde olan saatler ve markaları iyi değil ancak ben marka veya iyi bir saat indirime girince alacağım. o siteyi sana tavsiye ederim.
Seiko Orange Hand Neo Sport Stainless Steel Chronograph SNN235P1