Şimdi Ara

500 tl ya kadar güzel bir telefon arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 tl civarında güzel bir telefon istiyorum en baş şartım dokunmatik olsun .Ve bilindik marka olursa sevinirim yani çine filen kaçmayın lütfen .

• Çin telefonu zaten kimse tavsiye etmez merak etme :)
    500 - 600 lira arası sırasıyla galaxy mini , xperia x8, p503 alınır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiboş

Arkadaşlar 500 tl civarında güzel bir telefon istiyorum en baş şartım dokunmatik olsun .Ve bilindik marka olursa sevinirim yani çine filen kaçmayın lütfen .

samsung galaxy mini şu anda piyasadaki en güzel telefonlardan biri android işletim sistemine sahip olmazsa monte ya da lg gt540 a bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: musuhal

quote:

Arkadaşlar 500 tl civarında güzel bir telefon istiyorum en baş şartım dokunmatik olsun .Ve bilindik marka olursa sevinirim yani çine filen kaçmayın lütfen .

samsung galaxy mini şu anda piyasadaki en güzel telefonlardan biri android işletim sistemine sahip olmazsa monte ya da lg gt540 a bakabilirsin

LG'de anroid kullanıyor..kullanım alanlarınızı söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz..
  • şartlarım da
    menüde hızlı hareket edmeli hassaz dokunmaya sahip olmalı konuşurken sesi iyi almalıyım ve buna benzer özellikler ve müzik dinlereken güzel ses çıkarmalı.
  • aslında nokia c5-03 e bakıyordum ama sonra kapak çatlaması gibi kronik problem leri oldugunu ögrendim ve açıkcası sogudum.LG nssıl dır p503 güzele benziyor
  • hizli ve sorunsuz bir telefon istiyorsan nokia dan uzak durman iyi olacaktir
    ggalaxy ace veya p503 iyi tercihler olur
    c5-03 un islemci hizi ve ram orani rakiplerine oranla az
    isletim sistemide androidin gerisinde
  • P503 bu fiyata alınacak en iyi telefonlardan biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

P503 bu fiyata alınacak en iyi telefonlardan biridir.

+1
  • BU p503 benimde hoşuma gidiyor.Fiyat olalarak kaç civarında bu lg bide JG iyimidir nerede üretiliyor benim benim bildigim kore malı, kore malları iyi oluyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiboş -- 17 Mart 2011; 7:48:50 >
  • 550-580 civarı başlangıç fiyatı LG'nin..Kore malı dediğiniz gibi..şu ana kadar sorun yaşayan yok forumda herhangi bir yapısal bozukluk donanımsal bozukluk çıkmadı
  • lg optimus one... bu bütçedeki en iyi telefon!
  • valla arkadaşlar alakasız oldu ama nokia e5 beyaz aldım acayip güzel bir tel herkeze tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiboş -- 26 Mart 2011; 22:39:54 >
  • quote:

valla arkadaşlar alakasız oldu ama nokia e5 beyaz aldım acayip güzel bir tel herkeze tavsiye ederim

symbiandır ama e72den bile daha hızlıdır, fakat kamerada fixed focus var...

Tepe tepe kullan =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastJoker

quote:

valla arkadaşlar alakasız oldu ama nokia e5 beyaz aldım acayip güzel bir tel herkeze tavsiye ederim

symbiandır ama e72den bile daha hızlıdır, fakat kamerada fixed focus var...

Tepe tepe kullan =)

teşekkürler e 72 tasarım olarak güzel ama terçihimi e5 den kullandım çünkü e5 aha sonra çıktı ve bildiginiz üzere daha sonra çıkanların genellikle birazdaha özellikleri üstün oluyor.
  • tiboş

hayırlısı olsun
  • 5800
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

5800

adam zaten almış telefonu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: volumebak123

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

5800

adam zaten almış telefonu hocam

O ZAMAN HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.