Şimdi Ara

500 tl ye kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    megane 2 aracima on arka hoparlor ve teyp bakiyorum, sony hazir set buldum bi tane bakarmisniz nasildir acaba
    http://m.n11.com/sony-dmr-1720c-ses-sistemi-seti-P34828084#

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam da o komponent leri anfi olmadan çalıştırman mantıksız verim alamazsın bence.
  • Engelss kullanıcısına yanıt
    Cok asiri bir beklentim yok zaten az cok bas versin, teybinde aux usb girisi olsun yeter en fazla 500tl ye kadar baska oneriniz varsa oda olabilir @Engelss

• ozaman yapıcağın bana kalsa güzel bi teyp alıcaksın yani 250 tl yi gözden çıkar arkaya 1 takım oval ön tarafa da uygun ona göre hoparlör bitmiştir. Teyp in güç çıkışlarına göre hoparlörlerini seç bu kadar yani moruk senin dediğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engelss -- 18 Mart 2015; 0:02:26 >
    Komponent,normal hoparlor ve oval hoparlor farki nedir acaba?

• Component crossover yardımıyla bass ile tiz i farklı veren , normal hoparlörden daha fazla verim alabileceğin sistemdir moruk. elinde imkan varsa normal hoparlör ile component in arasında ki ses farkını duyman gerek.

oval ile yuvarlak hoparlör ise yerden tasarruf edersin para dan tasarruf edersin bas ses lerine tepkisi daha iyidir. budur yani arasında ki fark
    bana o mu o mu diye sorarsan component derim ama orta düzeyde bi anfin olucak öyle. :)
    Bu seti alicam o zaman buyuk ihtimalle. Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.