Şimdi Ara

500 TL'ye kadar telefon önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 TL maximum fiyatım. Biraz oynama olabilir aşşagı yada yukarı. Dokunmatik cihazlar tercihim. Wi-fi ve sağlam kamerası olsun istiyorum. Tabiki muhteşem olamaz herşeyi ama fiyatının ve segmentinin iyilerinden olsun. Marka farketmez ama işletim sistemi güzel olmalı insanı yormamalı baymamalı. Htc vs birkaç dokunmatik model görmüştüm ama isimlerini bilmiyorum. Önerilerinize göre bakıcağım. İlgilenen herkese teşekkür ederim iyi forumlar.

• Söylediklerine Göre Tek Eksiği Dokunmatik Olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 3 Ağustos 2010; 23:59:02 >

• @[TR]Collector Teşekürler. İşin aslı pek beğenmedim ama inceliycem.
  • Samsung Pek Tavsiye Etmem Ama Bunlara Bakabilirsin.
    Samsung Corby Pro
    Samsung S5620 Monte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 4 Ağustos 2010; 0:15:52 >
  • Samsung kullanmışlıgım var belli bir süreden sonra insanı sıkıyor mesaj sistemi vs yoruyor o yüzden bende pek samsung taraftarı değilim. Nokia'dada mesajlarda zaten kullanımda şeklinde saçma hatalar aldım çok. Sony ericson en son t725 mi öyle birşey vardı onu kullandım. Menüleri geçişleri vs sabit işletim sistemi sanırım hızlı oluyor ama tarzı hoş gelmiyor bana. Ankaradayım en yakın vodafone merkezine gidip cihazı inceliycem. Touch 2 'ye ne dersiniz tavsiye edermisiniz hiç incelediniz mi?
  • Daha Önce İncelememiştim.
    Görüntü Olarak Hoş Bir Telefon.
    Ama İşletim Sisteminin WM Olması Bence Bir Eksi.
    Söylediklerinize Gelince, Ben de Nokia Ve Samsung'tan nefret Eder Oldum.
    İkisi de Beni Çok Uğraştırdı.
    O Telefonlar Ciddi Anlamda Bir Süre Sonra İnsanı Sıkıyor.
    Şu An Ben SE Taraftarıyım. Ama SE'nin Genellikle Çıkardığı Modellerin Dış Görünüşü Benzer Oluyor.[bkz. w705, w715, g705]
    Dediğim Gibi SEçtiğiniz Telefon Hoş Bir Telefon. HTC Markası Hakkında Bilgim Olmadığı İçin Pek Birşey Diyemem.

• Teşekkürler buradada muhabbet gibi kurduk.
    SE inceliyeceğim en yakında burdan yazarım.
    5800 ve monte ikisinide kullandım. Monte benim değildi ama arkadaşımındı. İkiside kendi çapında iyi telefonlar fakat sıkıldım ikisindende.
    Touch 2 se 715 yada başka önerisi olan varsa bakacağım.
  • Sıfır Telefon Mu Yoksa 2. El de Olabilir Mi Aradığın Telefon?
    Ona Göre Farklı Seçenekler De Bulabiliriz.

Edit: W715 Almayı Düşünürsen Kesinlikle Vodafone'dan Al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 4 Ağustos 2010; 0:39:18 >
  • İkinci elde olur hocam fiyada 600 tl'ye kadar da çıkabilirim gibi.
  • Kesinlikle Htc Touch 2 , şık tasarım ve windows mobile işletim sistemi.
  • SE W995
    C905
    Vivaz
    Ozaman Bunlara da Bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 4 Ağustos 2010; 0:50:01 >

• @forzaeagle1903 bende o kanıdayım ama flash mı birşeyinde problemi varmış diye birşey okumuştum forumda bilginiz var mı kullandınız mı hiç ?

@[TR]Collector w995 favorim bakalım araştırıyorum. 1 Haftaya felan almam gerek iyice araştırıyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amazingg

@forzaeagle1903 bende o kanıdayım ama flash mı birşeyinde problemi varmış diye birşey okumuştum forumda bilginiz var mı kullandınız mı hiç ?

@[TR]Collector w995 favorim bakalım araştırıyorum. 1 Haftaya felan almam gerek iyice araştırıyim.

Benim de favorim W995. Bu Ay İçinde Alacağım
    Bu Arada WM İlk Başta Gayet İyi Gibi GözükürkenSonraları Aşırı Derece Yavaşlıyor.
  • Ben birşey sorucam bu touch2 nin ekranı 5800 gibi mi yoksa iphone tarzı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.