Kablonet i ekleyin, çok iddalı fiyatları var |
500/1000 TARİFE (2. sayfa)
-
-
Gigaspeed E-devlet yeni başvuru ve transfer başvurusu
Yeni abonelik ve geçişde 3 ay ekstra indirimle; yine kullanıcı dostu tarifelerle vatandaşın yanında.
-
TT altyapısında en iyi firma hangisi şuan acaba hepsinin ayrı ayrı sorunları var evet ama :D
-
ben millenicom bağlattım 1000/50 (tt fiber gpon)
2 hafta oldu, internette bir sorun /kesinti vb yaşamadım
-
Hocam peki 1000 megabit internetten %100'e yakın performans alabiliyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 17 Kasım 2024; 1:29:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
800/50 gördüm 5ghz de yanındayken , zte h3600p modem verdiler
Ama diğer odalarda 500e düşüyor tabi
Kablolu hız testi yapmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan Türk Telekomun verdiğin en iyi fiber router ZTE H3600 mü?
-
Türk telekom altyapısında Evinde Hız Online da Fırsat Kampanyası. İnternet sitesinden normal başvuru yapar gibi yapıp yarım bıraktıktan sonra, aradıklarında biraz zorlayıp ilk iki faturada 100 er TL ek indirim de ekliyorlar sonuç bu şekilde. 950 + -10TL (150TL kurye sözleşme ücreti inanılmaz salakça birşey 15 aya bölümünden elde edilen 10 lira.)-
15 ay boyunca -taahhütlü bir şekilde- 960 liraya 1000mbps TT altyapısında hizmet almış oluyorsunuz.
Aynı zamanda cayma bedeli olsun olmasın bağlantı tarihinden önceki son 2 ay içinde ki 1-bir- adet faturanızdaki internet hizmet bedelinizi (son fatura bedeli / 160 = atıyorum 3.5 çıktı 160*4(3.5 u bir üste yuvarladık) den 540 olacak şekilde MAX 800TL indirim sağlanıyor. ). Bu fatura içerisinde Statik ip , IPTV gibi ürünlerin olması durumunda indirim bedeline dahil edip etmeyeceklerini söylemediler. bundan dolayı sadece internet hizmetinin faturada görünen bedeli için hesap yapalım.
Bunu burada paylaşma sebebim alabildiğim en düşük fiyatlı tarife bu ve güncel tablodaki diğer ISS'lerle kıyaslayabilmemiz adına olmuştur.
Son olarak bulunduğunuz mahalle sokak veya binaya özel ortalama 1000mbps için 850TL gibi bir teklif de sunuluyor önce adrese bağlı kampanyalara göz gezdirin ondan sonra normal kampanyaları incelemenizi öneririm.
-
Bende millenicom bağlattım normalde 1-4 ay 709 diğer aylar 809-zam gelirse 4.aydan itibaren zamlı fiyat- + 70 router kirası. Bugün 739TL + 70TL den 12 ay taahhüt verdim. 1. ayım zaten kasımın son bir hafta içerisinde bağlattığım için gitti ikicni ayımda bu ay. iki ay 30 ar liradan 60 lira fazla ödeyerek kalan 10 ayı sabitledik. 1G(1000mbps) TT altyapısında iyi geldi açıkcası. Superonline 583TL(modem dahil) ancak cod vs. gibi oyunlarda çok sıkıntılı. Bazen paket kayıplarımda oluyordu güncel olarak ping değerlerim çok azalmadı ortalamada ama stabilite problemi yaşamadım. Steam 90-100mb/sn arası git gel yapıyor.
-
Merhaba tahattüt nasıl veriyorsunuz
Ben internette görememiştim
Arayınca mı oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arayıp taahhüt vermek istediğimizi söyleyin hocam teklifler değişkenlik gösteriyle beğenmezseniz başkaları bu fiyata almış falan filan müdürlüğe talep bırakıyorlar sizi sonra ariyorlar
Teşekkür ederim
Altyapımda tt fiber ve turksat fiber gpon var
İlk başta görmek istediğim için tahattüt vermemiştim de artık verebilirim gibi.
Turksat ile benzer fiyata geliyor tahattüt olursa
Turksat superonline kullanabiliyor diye ping vb bir ihtimal sorun olursa diye çekinip bağlatmamıştım. Ama upload 125 mbps
Tt de upload 50
Sizin altyapınızda turksat var mıydı, düşünür müydünüz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türksat fiber de kendi altyapısını kullanıyor diye biliyorum. 1000/125 mantıklı ama kullanmak lazım. Bende var ama sanırım binaya kadar fiber sonra docis olduğu için 100mbps destekliyor. Millenicom un güzelliği şu 809 yerine 739 dediği için yarın cayma bedeli çok yüksek çıkmaz cayma bedeli fatura iadesi yapan diğer operatörlere geçilerek halledilir.
Selamlar, teşekkür ederim, bana 50 tl fazla söylediler bugün, kabul ettim, yeni yıl zamları vb
790+70 tl olacak bir de kurulumu taksit yapmıştım o da gelecek +55
1 sene sabit fiyat iyi geldi
zaten tahattütüm yok gibi bir şey oluyor 20/ay + 100 tl cezası var ödeyip çıkarım en kötü
daha 1.5 ay olmuştu bağlatalı, ilk indirimlerim iptal olmuş oldu, pek kazancım olmayabilir de :) aşırı zam gelirse etkilenmeyeceğim yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 25 Aralık 2024; 13:31:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bende ilk aradığımda 739 sonra bir daha aradım 790 sonra genel müdürlüğe bir şekilde bildiri bıraktım geri 739 teklif ettiler modem kirası 70 sabit zaten. ama son ay olduğu için müşteri ortalamasına göre değişiyordur. Bir kez itiraz edip vatandaş 739 a alıyormuş diye falan ama neyse canınız sağolsun umarım zam gelmez biz öyle sabit fiyattan kullanırız can sıkıcı herkes için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 25 Aralık 2024; 13:38:54 >
Hocam selamlar kablolu test etme imkanınız oldu mu? online oyunlarda pingler nasıl? test etme imkanınız oldu mu?
-
Hocamız zaten millenicomdaymis sanırım oradan devam etmiş
1000lik tarifeye geçmiş ya onu sordum
-
Millenicom FiberMill 1000 + Statik IP sonuçlarım :
Nperf Masaüstü uygulamasından Ankara testim. Sunucu Turknet Ankara,
Bufferbloat
Fast
Cloudflare
Fast bazen tıkanıklık yapıyor. Cloudflare istanbul sunucu da bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 27 Aralık 2024; 19:59:22 >
-
Kendi sonuçlarımı paylaştım hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X