Bildirim
500₺ ye sistem toplama (2. sayfa)
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne zaman topladınız? -
Gtx 750ti veya gt 1030 gibi bir ekran karti+ en azindan 4 gb ram ve 120gblikta olsa bir ssd alabilirseniz fark goruceksinizdir suanki piyasayi hic bilmiyorum ama 2.el olarak.belki uyguna gelebilir
Oyun amacli ise
1.ekran karti
2.ram
3.ssd yi alin
İnternette gezikme ve film icinse
1. Ram
2.ssd
3. Ekran kartini alin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay öncequote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
Ne zaman topladınız?
Dopingleyen unsurlar var o zaman sizde. Ssd-ramın mhz'si özellikle düşükse pubg bf1 kasar-soğutma 10 senelik işlemci için serverlar klima kullanıyor.
Cooler Master T2 soğutucu varquote:
Orijinalden alıntı: Gunpower-storm
Dopingleyen unsurlar var o zaman sizde. Ssd-ramın mhz'si özellikle düşükse pubg bf1 kasar-soğutma 10 senelik işlemci için serverlar klima kullanıyor.
43 tl e almıştım amazondan yakalayıp
Max 56 Derece
SSD Yok ucuza bulamadım 70-80 e bulursam alacağım
Ramler hurdacıdan 4+4 = 8GB Samsung 1333 Mhz DDR3
Kasma yapmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 9 Eylül 2018; 11:50:31 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X