Şimdi Ara

5000-5200 bandı oyun sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bütçem bu.İçinde mouse,klavye ve ssd olmayacak.Kasa ve monitör istiyorum.Aklımda rx570-580 ve ryzen 5 2400 lü bir sistem var.Sizin iyi oyun sistemi önerilerinizi bekliyorum.Bir de böyle bir sistem kurduğumda rx570 4gb + 144 hz monitör mü yoksa rx580 8 gb + 60 hz monitör mü daha iyi olur?Çünkü bu bütçeyle rx580 8 gb + 144 hz monitörü biraraya getirmek zor görünüyor.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Erken Edit: SSDyi cikarabiliyo musunuz bilmiyorum ama SSD yi silip ekran kartini Rx580e yukseltebilirsiniz.

https://www.itopya.com/da-g2-r5-2500x-asus-rx570-strix-oc-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Bu sistemi degerlendirin derim. Islemci olarak 2400 tercih etmeyin, benzer fiyata Ryzen 5 2600 bulabilirsiniz. Ilk asamada ekran kartini Rx570 alir, monitoru de FreeSync destekli 144Hz Full HD tercih edersiniz. Itopya da Viewsonic'in VA panel monitorleri var yaklasik 1.300 lira civarina. Inceleyebilirsiniz. Butcenizi cok az asar ama ramleri 2x8Gb olarak alabilirsiniz ilk asamada, olmadi daha sonra eklersiniz.

Sistemi aldiktan sonra ileriye donuk olarak dilerseniz ekran kartini yukseltirsiniz, guzel keyifli bir kullanim elde edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 5 Şubat 2019; 18:29:13 >

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Evet ben de bu sistemi görmüştüm.Gerçekten güzel ama galiba paket halinde oldukları için içeriden bir şey çıkaramıyorsun.Ama bundan SSD'yi çıkarıp dediğiniz gibi rx580 yapabilsek harika olur.Alıp bu sistemi dışarıdan kuruyum desen fiyat alıp başını gidiyo malesef
  • Kingmemos66 K kullanıcısına yanıt
    Itopya'ya mail atmayi denediniz mi? Bence bu tarz bir degisikligi saglayabilirler.
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    sanırım o fiyata teknobiyotik'te rx580 8 gb ve ryzen 5 2500x li sistem buldum.Çok daha iyi bir fırsat gibi
  • Kingmemos66 K kullanıcısına yanıt
    hiç iyi fırsat degil strix 570 e güzel bir oc ypılırsa zaten 580 ile aynı fps yi alıyor

ve r5 2600 duruken r5 2500x alınmaz

ssd de zarar etmez koy dursun ek depolama 480 gb birde bu ssiteme rami 16 gb yap geç

ssd toshiba olanı şeç

ramleri a data kırmızı renk 3000 mhz seç

anakartı asus tuf plus gaming b450 seç

ekran kartını keyfine göre rx590 koyabilirsiniz

birde usb tp link wifi adaptör

hepsi 5200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 5 Şubat 2019; 23:24:11 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Yalnız söylediğim gibi 5200 lira benim monitör dahil bütçem :).Ve monitörü 144 hz almayı planladığımı da söylemiştim.Keşke olsa o kadar para da 5200 lira sadece kasaya verebilsem ancak yok maalesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.