Şimdi Ara

5000 - 6000 tl gaming laptop tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim kadar bütçem var uzun süre kullanabileceğim oyuncu laptopu arıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba kardesim daha yeni casper excalibur g860 gtx 1060 6gb versiyonlu laptobu aldim. Medimark dan kdv indiriminden faydalanarak 5900 e aldim.

Almadan once aklimda casper kesinlikle yoktu. Malum casper markasi olduğu için pek sicak bakmamistim ama magazadan canli olarak görüp test edince fikrim değişti. Benim icin arti yonleri; ips mat full hd ekran , Ekran karti gtx 1060 6gb ve max q versiyonu degil( Max q versiyonlari daha az isinmasini sagliyor ama % 10 ve % 15 gibi bir fps düşüsune neden oluyor) Sogutma perfomansi laptobun iyi olduğu icin normal gtx 1060 6gb versiyonun olmasi avantaj olmus, ekran boyutunun 17.3 olmasi kesinlille farki hissetiriyor, kasa govdesinin metal olmasi hem şık bir hava katmış hem de premium his vermiş, Ram çalışma hızının 2400 hz olmasi, Sogutma konusunda gercekten iyi saatlerce oynamama ragmen isinma sorunu yasamadim,

oynadigim güncel oyunlarda (far cry 5 , cod ww2 , nfs payback) ultrada 65 70 fps araliklarina kadar cikabilmeyi basardi.

Olumsuz diyecegim bir yön ise ,

Tabiki marka olarak casper olmasi cunku servis bakimindan cok elestiri aliyor. Simdilik ben yeni kullanıcıyim insallah servis ile ilgili sorun yasamam.

Fiyatı artmadiysa hb de 8gb ramli freedos versiyonu 5600 e satılıyor.

Genel olarak bu fiyat araligi icin tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otc1234 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim benim de aklımda hp var fakat çok olumsuz eleştiri gördüm msı lara baktım aşırı pahalı
    Casperi baya uyguna almışın inşallah eski casperlere benzemez sonu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuna bakabilirsin.

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V13-1.html

Nvidia'nın 11 serisi yazın çıkması bekleniyor. Çıkarsa fiyatlar kademeli düşüşe geçer...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.