Selamlar, bu fiyat aralığında bir sistem düşünüyorum. Niyetim güncel oyunları rahatlıkla oynayabilmek ve biraz da müzik mixing/prodüksiyon işleriyle uğraşmak, öğrenmek.. bu durumda hem işlemci hem de ekran kartı önemli olacak sanırım, ram de 16'dan aşağı olamaz tabi. Aslında bütçem işlemci için 3600/3600x civarında elveriyor ama 3700x almam çok daha iyi olacaksa kendimi zorlayabilirim. Şu iki sistem fena değil gibi geldi:
Son bilgisayarımı 10 yıl önce topladığım için güncel bilgilere sahip değilim, yardımlarınızı rica ediyorum, teşekkürler.
r5 3600x rx5700 lü model performans bakımından bir adım öndedir. İstenildiği takdirde +600-700 fark ile ekran kartını 5700xt model ile değiştirerek satın alabilirsiniz.
msi-rx-5700-mech-oc-8gb biraz sorunlu bir ekran kartı forumda biraz bakarsan ne demek istediğimi görebilirsin. O yüzen fiyatını bu kadar düşük veriyorlar. Satılmıyor çünkü ancak bilmeyen gidip alıyor sonra bin pişman.
Alternatif olarak bunu düşünebilirsin
www.novabilgisayar.com
PC Toplama - Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Nova Bilgisayar
teşekkürler inceledim, işlemciyi düşürüp ekran kartını coşturmak benim durumum için çok iyi olmayabilir, belki de 3600x ve rx570'li bir sistem düşünmeliyim 5700 bu kadar sorunluysa..
lindemann
kullanıcısına yanıt
genel anlamda rx5700 sorunlu değil sorunlu olan msi ın o modeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme