Bildirim
5000₺ işlemci anakart ram
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amaç oyunsa
10600k
z490 anakart
2x8gb 3600mhz bellek
Seçimlerinizi bu şekilde yapın -
Amaç oyun ve uzun süreli götürmesi. O nedenle 8/16 olarak güncellemek istiyorum. Ne alırsam alayım 4690k dan iyi olacaktır belki ama 5 seneyi aşkındır bunu kullanıyorum. Yapacağım seçimin yine beni bu süre idare etmesini istiyorum.
Bu arada intel işlemciler 3600 ram ile çalışıyorlar mi? İşlemci olarak 2.9k destek veriyor diye biliyorum. O nedenle Ramleri dusuk tuttum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Intel tarafında f/p oranı yüksek olan işlemcisi i5 10400'dür , 6/12 işlemci de oldukça uzun süre gider, diğer yandan 8 core için Amd f/p olarak daha iyi seviyede.
Ram olarak anakart max. kaç mhz desteklerse o hızda ram takabilirsiniz.
Her iki platformda elinizde yok ise işlemci için ayrıca soğutucu ekleyin. -
Amd alıp stok soğutucu ile kullanmayı düşünüyorum. Ana Karti b550 tuf a çevireceğim. Benim pus 4+4 cpu güç girişi var. Strixte 8+4 var. Bi arkadaş elektrik kesilmelerinde ana kart yanar dedi.
arkadasin ne anakarttan ne guc kaynagindan ne de bilgisayardan anlamiyor. Elektirik elektroniktende anladigini zannetmiyorum. Anakart o sekil yanmaz.
Gg oldu zaten. Tuf 550 aldım. Bugün toplayamadı. Yarin akşam insallah müsait olursam toplayacağım.
cash back var, 10 adet oyun hediyesi var.. hayirli olsun, onlar icinde basvuru yapin, forumda konulari olacakti..
Bilgi için çok teşekkürler hocam. Haberim var. Sistemi kurup biraz test ettikten sonra yazmayı etik açıdan daha doğru bulduğum için acele etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X