Şimdi Ara

5000 oyunum var wn8 704 herşey bitmiş mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tecrübeli arkadaşlara soruyorum yardımcı olursanız sevinirim 5000 oyunum var 704 wn8 bu düzelir mi? Düzelmesi için ortalama maç başına ne kadar hasar vurmalıyım? Elimde IS-7, T110E5, Amx 13 90, Scorpion G, T26E4, IS-3 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyone433 -- 21 Şubat 2017; 15:42:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz sıkılırsın ama Scorpion G ile yüksek damageler ile oynarsan ortalamaa 3K + WN8 7-8 K savaşa gelince 1000lere gelir diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • is7 ve e5 le her oyun 4k hasar
    diğerleri ile her oyun 2.3-2.5k hasar atarsan 10k oyunda tahminimce 2k wn8in olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok düşük hocam ya hiçmi oynayamıyorsun.

• 5k oyunda benimde wn8 800 den düşüktü şu an 7k savaşım var 900 wn8 oldu

öne çıkma rush yapma diğer tanklarla beraber takıl kaçırmamak için vuruş yapacağın tanktan emin ol.
    https://wot-life.com/eu/player/Tech_Fire-527015223

buyur burdan görürsün wn8 durumunu.

Asla pes etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnicaL -- 6 Mart 2017; 17:54:17 >
  • 5K maç daha cok yenisin demek, oyunun yapısını yapman gerekenleri çözmüş olmalısın. 700wn rahatlıkla düzelir, TD lere yönel derim, dmg yüksek zırh fazla.Tankınlada mermi sektirebilirsen tadından yenilmez.Aamerikan iyidir 5tier altı tüm tanklarla oyun oynamamanı öneririm.wn8 düşürüyor.xvm inidirip güncel olarak her maçta hangi tankla daha cok wn8 yapıyorsan onunla oynamaya devam etmelisin.benim tercihim T-30 top tier olduğun zamanlar cok ciddi wn8 kasıyorsun delemeyeceğin tank yok attığın 700-900 arası hemen hemen neresine atarsan at deliyorsun. 3-4k dmgin altına inme yükselişini görürsün.
  • hocam mouse veya klavye olmadan 704 wn8 ile oynadıyswan bence iyi sorun yok daha iyiye gidebilir evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salmanbaba23 S kullanıcısına yanıt
    Daha açık konuşur musun

• Klavye ve mouse ile oynayıp o kadar yapabilmiş arkadaş ama sen klavye ve mouse dışında para ile yüksek wn8 hesap arıyorsun ah be kardeşim dönüp aynaya bakmazsın millete laf söylemeye uğraşırsın. Adam en azından emek vermiş PARA ile hesap alacağım diye 100 konu açmamış. Git az ötede utan sonra gel millete yorum yap......
  • korlici kullanıcısına yanıt
    dostum bende 500 wn8 ile oynuyorum yazdıklarımda kötü bir şey yok ben arkadaşa cevap vermiştim sen iki kişi konuşurken araya giren 3. kişilerin tayfadansın sanırım
  • Birincisi o zaman dalga geçer gibi klavye ve mouse sız oynamışın bilmem ne gibi cevaplar yazmayacaksın fikrin yoksa zikrinde olmayacak bir konuyla ilgili. İkinci olarak bahsi geçen arkadaşın benim kardeşim yani üçüncü kişi değilim soruya düzgün cevap vermezsen bende onun yerine burda sana laf deme hakkını kendimde görürüm !!! Yeteri kadar açık olduysam git kendi wn8 ini klavye mouse kullanarak yükselt...

sen çok gerginsin dostum kardeşim diyerek multi üyelğin yerine mi cevap veriyorsun :)
  • Senin gibi aklı olan ama fikri olmayan arkadaşın hayal gücü de ancak bu kadar olur. Burası bir oyun platformu değil multi üyelik ile bir şey elde edelim ah be kardeşim ah keşke biraz vücudunun üstünde taşıdığın şeyin ne işe yaradığını bilsen ve ona göre konuşsan....
    dostum hakarete varacak ifadeler kullanma şakayı tadında bırak
  • O zaman git aynaya bak ve kendi kendini troll'le milletin konusunu değil.
  • 7 bin savaşa 758 win8 var benimde.Şimdi premium tank alıp sadece win8 kasmaya odaklanmayı düşünüyorum.İnşallah düzelir win8 :)
  • O zaman smm bir tank almanı öneririm yani kısıtlı eşleştirmesi olanlar T34-3, IS6, T26E4 veya FCM 50t gibi. Wn8 i yükseltmek çok zor değil dikkatli oynadıktan sonra

• http://www.targetdamage.com/nations/

burdan elindeki tankların hasar durumuan bakabilirsin
  • Elimde henüz t9 tank dahi olmamasına rağmen wn8 1100 civarına geldi 5k maçım var benimde, şahsi önerim quickybaby, ohzman, solbi gibi unicum oyuncuların yayınlarını izle nasıl bir mantık ile oynadıklarını öğren tankını tanı wn8 kendiliğinden yükseliyor. Wn8 den ziyade mümkün olduğunca oyununa ve tankını odaklanman ve nerde daha iyi oynuyorsun oraları belirle kafanda. İyi oyunlar ve iyi forumlar dilerim.

• Tavsiyelerin için teşekkür ederim wn8 i arttırıyor artık ya 1k oldum teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.