Şimdi Ara

600-750 arası 3 telefona kadar düşürdüm, gerisi size kaldı :)

Bu Konudaki Kullanıcılar: niyetli33
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 yıldır kullandığım N79 telefonumu artık değiştirmek ve android sistemli bir telefona geçmek istiyorum. 4 gündür yaptığım araştırmalar sonucu şu 3 telefona kadar düşürdüm seçenekleri:

Sony Ericsson Xperia Neo V
    Sony Ericsson Live With Walkman
    Samsung Galaxy W

Evet arkadaşlar bunlar ama bu 3 telefon hakkındada bazı endişelerim var.

1) SE alcaksam Live with Walkman bana daha yakın geliyor çünkü telefonu tamamen müzik, mesajlaşma ve internet için kullanmayı düşünüyorum ki müzik benim için gerçekten çok önemlidir ve SE Live With Walkmanla müzik konusunda çok tatmin olurmuşum gibi geliyor. Ancak ekranının 3.2" olması beni düşündüren tek özelliği, diğer iki telefonda 3.7". Sizce bu oyun oynarken, mesaj yazarken, internette gezerken çok büyük sıkıntı olurmu? Fiyatıda açıkçası cezbediyor beni.

2) Samsung Galaxy W ICS almayacak bu telefonu almayın diyolar, halbuki telefon özelliklerine göre fiyatı aşırı düşmüş durumda bence, ICS hiç bi şekilde gelmeyecekmi yoksa belli bi süre sonra samsungda yaparmı ICSi?

3) Birde ben bu 3 telefonuda en azından 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum, interneti ve müziği yeter bana oyun olarakta zaten android market yeterince imkan sunuyor, dersenizki üçüde birbirine çok yakın telefonlar ve ekranı çok büyük sıkıntı yaratmaz, SE Live With Walkman alacağım fiyatı ve müziğinden ötürü.

Çok teşekkür ederim şimdiden vereceğiniz tavsiyeler için, İyi Günler

• aynı durum söz konusu cihazları kullanan var ise müzik internet v.b özellikleri hakkında bilgi lütfen:-)
  • yokmu bi fikri olan :/
  • Evet, kullanıcılardan bilgi istiyoruz :)
  • walkmanı at bi kere 3 ü arasından o alınmaz çünkü ekran hem boyut hem çözünürlük olarak yetersiz

neo v 1 ghz işlemciye sahip galaxy w 1.4

gpu lar aynı adreno 205 galaxye her türlü ics gelir resmi olmasada custom olarak sana önerim galaxy w olur

not: samsungcu falan değilim mantık çerçevesinde konuştum sony ericcson kullanıcısıyım

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_w_vs_sony_ericsson_xperia_neo_v-review-716.php
    böyle bi link buldum incelemedim ama bi oku derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 24 Mart 2012; 20:57:21 >

• Arkadaşım 10 yıldır cep telefonu kullanıyorum ve hep nokia kullandım geçen gün samsung telefona baktım menusu çok karışık geldi bana telefonun donanımsal özelliği (işlemcisi, ekran boyutu, özellikleri, android olması ..vs) bir yana kullanıcının kullanım kolaylığı bir yana, bence almak istediğin telefonu eline alıp menulerini falan dolaş bi bak sonra hangisi hoşuna giderse onu al
  • Hız istiyorsan galaxy w. Neo v ics alacak. ama custom rom vs ilgilenirsen galaxy w icin sorun olmaz ics almamasi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı da düşmüşken Galaxy w daha iyi bir tercih olur
  • ics problem değildir saat hızı önemli değildir.

3 telefonda aynı donanıma sahiptir Live With Walkman ile Neo V arasında ses kalitesi olarak fark yoktur. Xloud ikisindede var.

Galaxy W'de ses kalitesi olarak kötü değildir.

Galaxy W 14.4mbps hsdpa destekliyor Neo V ise 7.2'dir bunun bir önemi yok demeyin Galaxy S2'de aynı yerde bilgisayar gibi hızlı internette dolaşırken İphone 4 ile veya Wave ile bu hızı yakalayamıyorum.

Galaxy W ile Neo V çok yakın özelliklerde oldukları için kişisel tercihinize bağlıdır yani ikisinide denersiniz arayüzü hangisinin hoşunuza giderse onu alırsınız.

Ayrıca Motorola Atrix vardır buda donanım olarak hepsinden daha güçlüdür. Ben olsam Atrix'i seçerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.