Xbox Series S drift problemi ve garanti
Arkadaşlar selamlar, Xbox Series S konsolumu microsoft garantili olarak amazon üzerinden 3 ay kadar önce aldım ve controllerin sağ analogunda dünden beri drift problemi yaşıyorum. Garantiye göndermek için sitelerine girdim konsolu falan kaydetti sonrasında oraya destek alın falan yazan yere problemimi yazdım bide üzerine kolumu kaydetti onunda garantisinin 6. ayda biteceği yazıyor. Arayüz sıkıntılı sanırım biraz çözemedim. Garanti süreci yaşayan arkadaşlarım sizler nasıl yaptınız? Aramak mıdır daha mantıklı olan, neden ocakta aldığım konsolun kolunun garantisi 6. ayda bitiyor bilginiz var mı? Ayrıca drift problemi olduğunda garanti süreci nasıl işliyor ortalama kaç gün sürüyor elimde başka kontrolcüde yok malesef?
Arkadaşlar iyi akşamlar. Dün Mediamarktın mağazasından viomi v5 pro robot süpürge aldım, dün normal bir şekilde haritalama için süpürttüm bugünde moplamayı denedim ancak anladığım kadarıyla ikisi bir arada haznenin altında 3 adet küçük delik var suyun ordan gelmesi gerekiyor fakat geldiğini sanmıyorum, mopta ıslanmıyor ilk ıslattığım haliyle kalıyor. Bunun hakkında çözüm öneriniz var mı öncelikle?
İkinci olarak şikayetvar gibi sitelerde gördüğüm kadarıyla mediamarkt kutusu açılmışsa 14 gün içinde de olsa iade kabul etmiyor, daha önce mediamarktla bozuk mal hakkında iade sürecine giren oldu mu? Varsa deneyimlerini dinlemek isterim daha 2. günden makinenin böyle birşey yapması canımı sıktı çünkü tamir değil iade istiyorum. THH her türlü iade kararı çıkartır ama o da uzun sürüyor malesef.
Ps plus indirimsiz cekim
Merhaba arkadaşlar. Malum ayın 9unda yilsonu kampanyasi diyerek 12 aylik plus üyeliği 120 liraya düştü benimde otomatik yenilemem 10uydu, indirimli ceker diye düşünerek ellemedim. Fakat benden 2 gun once 240 lira çekilmiş. Bu para haksız alınan bir para ve bunun iadesini alabileceğimi düşünüyorum ancak mail iletişimi bulamadım. Yapmam gerekenler konusunda bilgisi olan, daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mi?
Taahhüt bitimi-Yeni taahhüt
Arkadaşlar merhaba, çok sancılı 2 yıllık bir vodafone net tecrübem oldu ve sonunda 2 eylülde taahhütüm bitiyor. Şu anki tarifem 35mbit 103 tl, aynı şekilde devam teklif ediliyor ama asla kabul etmem vodafone bir daha. Araştırmaya giriştiğimde bölgemde türk telekom dışında sadece kablonet altyapısı varmış, vodafoneda aynı altyapıyı kullanıyordu ki zaten haberim vardı ama türkcellde sanıyorum o altyapıyı kullanıyormuş. Evime yaklaşık 100-150m ötede saha dolabı var türk telekomun aradığımda 53mbit'e kadar altyapınız destekliyor vdsl dendi ve geçmeyi planlıyorum. Tv paketi ihtiyacımda var tivibu ile birlikte 24mbit+tivibu 124 tlye okey gibiyim yeterki sağlam internetim olsun. Fakat sorum şu; Halihazırda kullandığım vodafoneun hala 1 aylık bir süresi var, bu süreç içerisinde örneğin bu hafta telekom gelse internetimi bağlasa taahhüt bozmuş sayılıyor muyum? Bu konuda tecrübesi olan var mı? Ayrıca vodafone.net'ten ayrılırken modem vb. konusunda neler yapılıyor sorun çıkıyor mu? Önceden fax muhabbeti vardı sanırım bitti o olay değil mi?
Şimdiden teşekkürler
90bin tl konfor arabası onerisi
Merhaba herkese.
90bin civarında araç arayışım var(50 bin tlden geldim buralara vallahi artmaz daha :D) Benim için önemli olan nokta sürücünün konforu. Boy 1.90 kilo 110+, bu sebeple rahat olabileceğim bir arac bakıyorum. Sadece koltuk olarak degil donanım olarakta bu fiyatlara olabilecek en donanımlı araçlara bakıyorum. Aracın seri olması, kırmızı ışıkta diğer araçlari geride bırakarak kalkması gibi konular cok onemli değil. Konforlu olsun, sanayiye az götürsün, aşırı cok yakmasın yeterli. İlk arabam olacak.
Aklimda olanlar:
Citroen c5 2004-2008 arası
Citroen c4 2005-2009
Peugeot 407
Daha küçük baktıklarım
Citroen c3 2011-2012
Ford fiesta 2009-2012
hyundai i20 2009-2013
Engellenen sahneye girdiğiniz için... Hatası alıyorum?
|
Vitopend 100 basınç dengesiz
|
En az 10gb netli uygun tarife
|
Xiaomi mi5 alınır mı?
|
Notebook Ekran Kartı Sıkıntısı
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 639
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 40.791 (Bu ay: 623)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar