Bildirim
5000 sms hakkında
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hadi yaa :(:(:(
çok saolun bilgi verdiğiniz için.. -
quote:
Orjinalden alıntı: gzmlee
arkadaşlar ben 27 eylülde 500 sms yaptım bugün yarısının çoğu bitmiş durumda 27 sine kadar bi 39 kontöre daha 5000 sms yapabilirmiyim??yoksa 1 ay beklemem mi gerekiyor inşallah 1 ay beklemem gerekmiyordur :/
1 ayın dolması lazım paketi aldıktan sonra sana zaten msj gelecek yenilemek istermiisn falan ... -
Bendede 500 bitmişti 3 hafta kalmıştım öyle artık forza 5000
-
quote:
Orjinalden alıntı: Nymphetaminé
Bendede 500 bitmişti 3 hafta kalmıştım öyle artık forza 5000
aynen dostum ya 500 sms dediğin nedir ki 3 günde bitti
-
Evet bende 5000 aldım bitirmeye çalışıyorum ama harbiden gâvur inadı var bitmiyor.3 günde 555 mesaj vardı telefonumda yani 500'ü alsaydım nakavt olmuştum -
Valla bu zamana kadar hiç bitiremedim en fazla 1200 tane kalmıştı -
valla bende bitiremedim yazın başında maksimum kullanabildiğim rekordu bende 3000sms idi -
ii valla yalnız değilmişsim gece uya kalmışım o yüzden ve bugünde tel kapalıydı 128 kaldı, biraz daha sabretmem lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X