Bildirim
5000 sms hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hadi yaa :(:(:(
çok saolun bilgi verdiğiniz için.. -
quote:
Orjinalden alıntı: gzmlee
arkadaşlar ben 27 eylülde 500 sms yaptım bugün yarısının çoğu bitmiş durumda 27 sine kadar bi 39 kontöre daha 5000 sms yapabilirmiyim??yoksa 1 ay beklemem mi gerekiyor inşallah 1 ay beklemem gerekmiyordur :/
1 ayın dolması lazım paketi aldıktan sonra sana zaten msj gelecek yenilemek istermiisn falan ... -
Bendede 500 bitmişti 3 hafta kalmıştım öyle artık forza 5000
-
quote:
Orjinalden alıntı: Nymphetaminé
Bendede 500 bitmişti 3 hafta kalmıştım öyle artık forza 5000
aynen dostum ya 500 sms dediğin nedir ki 3 günde bitti
-
Evet bende 5000 aldım bitirmeye çalışıyorum ama harbiden gâvur inadı var bitmiyor.3 günde 555 mesaj vardı telefonumda yani 500'ü alsaydım nakavt olmuştum -
Valla bu zamana kadar hiç bitiremedim en fazla 1200 tane kalmıştı -
valla bende bitiremedim yazın başında maksimum kullanabildiğim rekordu bende 3000sms idi -
ii valla yalnız değilmişsim gece uya kalmışım o yüzden ve bugünde tel kapalıydı 128 kaldı, biraz daha sabretmem lazım
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bimcell internet ayarları
- türk telekom data hattı online işlemler
- soz 5555
- telefonum kapalıyken meşgul çalıyor
- türk telekom e dergi iptal
- wifi araması nedir
- turkcell abone sayısı
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- telsiz kullanım ücreti 2024
- pubgm aylik sinirsiz internet ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X