Şimdi Ara

5000 TL BANDINDA HER OYUNU AÇAN SSD'Lİ GAMİNG PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ: AMD Ryzen 3 3200G 3.6GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 12nm Vega 8 GPU
    Asus PRIME A320M-K 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA mATX Anakart
    GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
    ASUS AREZ DUAL Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
    THERMALTAKE TR2 S 550W 80+ 120mm Fanlı PSUSEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
    KINGSTON 120GB A400 M.2 SSD (Okuma 500MB / Yazma 320MB)

BU FİYATTA YAPILABİLECEK EN İYİ PC Yİ YAPMAYA ÇALIŞTIM
    EKRAN KARTININ YENİ NESİL OLMASINA,SSD NİN M.2 OLMASINA ÖZEN GÖSTERDİM OYUNLARI KURABİLECEĞİNİZ 1TB GENİŞ DEPOLAMA İLE OYUNLARINIZI SİLMEDEN OYUN KURABİLME İMKANISAĞLAMASINI İSTEDİM İŞLEMCİYİ OC YAPMADAN YETERİNCE HIZ ALABİLMENİZ İÇİN3.6 GHZ SEÇTİM RAMİN 8BG YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM AMA SİZE AZ GELİRSE DİYE FİYATI AZ TUTTUMKİ İSTEDİĞİNİZDE BİR 8 GB DAHA ALABİLİN VE FİYAT 5000 TL BANDINDAN ÇIKMASIN THERMALTAKENİN BU POWERENİN YARISINI BİLE KULLANAMAYACAKSINIZ BU SAYDE SESSİZ BİR SİSTEMİNİZ OLACAK IŞIKLI KASA SAYESİNDE GÖRÜNTÜ İLE ARKADAŞLARINIZA HAVA ATABİLECEKSİNİZ...

EKSİK BİRŞEY GÖRÜRSENİZ VEYA FİYAT SİZE FAZLAYSA YAZIN YARDIMCI OLAYIM VEYA SİZİN SİSTEMİNİZ YETMİYO SADECE MODİFİYE EDECEKSENİZ SİSTEMİNİZİ BÜTÇEBİZİ YAZINKİ YARDIMCI OLABİLEYİM İYİ GÜNLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddxnk -- 21 Mayıs 2020; 13:29:14 >

• İşlemci tercihi yanlış , 8 GB ram yetersiz , 120gb M2 ssd gereksiz..
  • Çok yanlış bi sistem dostum.

İşlemciyi Ryzen 5 1600af yap.
    Anakartı B450M yap
    Ram'i x2 yap.
    Ekran kartını gtx 1650 super yap (vatanda zotac marka 1450 tl falandı)
    PSU'nun fiyatı çok absürd, FPS'in falan 80plus psu'ları işini fazlasıyla görür.
  • yanlış diyemezsiniz biz bu sistemleri topluyoruz testler yapıyoruz yeteri kadar iyi şuan her oyunu açar ssd ise hız katıyo amacı o ve rx 580 8gb gtx 1650 vs yaz inte farkı görürsün:D
    hatta şu linke tıkla ve gör benchmark testlerini fps farklarını
    sizde nvidia cı olduğunuz için 1650 nin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz fakat amd ler daha performanslı çalışır
    iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddxnk -- 21 Mayıs 2020; 17:45:19 >

• Öncelikle tek kit bellek ryzen sistemlerin çilesi bütçe dahilinde bellekleri çift kanal yapmaya özen gösterin işlemci seçimi hatalı dahili gpu barındıran bir işlemciye harici gpu takmak pek akıl işi değildir işlemci seçimi olarak r3 3100-r5 1600af bu iki modelden birine yönelebilirsiniz, anakart yetersiz a320 yonga pek vaadkar değildir giriş seviye Gigabyte b450 sh2 modele yönelmekte fayda var, kasa göremedim psu alternatif farklı modellere yönelim sağlanabilir, m2 mantıklı hdd olabilir, fakat bahsi geçen hususları gözden geçirerek daha rekabetçi bir sistem oluşturmak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 21 Mayıs 2020; 18:24:41 >
  • ddxnk D kullanıcısına yanıt
    Ahahah yoruma koptum.
    O attığın m.2 o anakarta uyumsuz.
    Nasıl sistemler topladın sen şimdiye kadar merak ettim xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.