Bildirim
5000 TL bütçe ile alınabilicek en iyi tv
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Q60 ofiyatlarda alacağın tek tvdir.100hz 10bit Va panel.Oyunlarda ıpsden daha çok Va panel ön plandadır yüksek kontrasıyla. -
Şuan bu TV nin 50 hz olduğu hakkında yorumlar geziyor forumda 4k harici işine yaramaz diyenler var ben ps4 de 100 hz işime çok yarıcağını biliyorum TV de beni endişelendiren 2 sorun var 1-bulutlanma-ışık sızması sorunu 2-qled olmayan ama özellikleri aynı olan 4k uhd tv var mı? -
Bulutlanma ve ışık sızması her Tv'de olacak bir şey modele özgü deyil .Çok kullanılamayacak seviyede ise iade vs işlemler başlatılır.quote:
Orijinalden alıntı: pysco_wanted
Şuan bu TV nin 50 hz olduğu hakkında yorumlar geziyor forumda 4k harici işine yaramaz diyenler var ben ps4 de 100 hz işime çok yarıcağını biliyorum TV de beni endişelendiren 2 sorun var 1-bulutlanma-ışık sızması sorunu 2-qled olmayan ama özellikleri aynı olan 4k uhd tv var mı?
Konsol için parlaklık ve kontras çok önemli
6000 fiyat seviyesinde
10bit Va panel
100hz
Bu seviyede bu fiyata başka panel bulamazsınız
100hz i 4k da veremeyebilir onu araştırmanız gerek
Q60 değilde Q70 alsan bir tık siyah kalitesi elde edersin Q80 alırsan görüntü fark eder ama fiyatları ortada -
70 ve üzeri daha iyi olduğu söyleniyor ama fiyatlar dediğin gibi baya uçuk
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X