Şimdi Ara

5000 TL bütçe ile alınabilicek en iyi tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung QE-55Q60R almayı DÜŞÜNÜYORUM. PS4 ile oyun oynamak önceliğim YouTube ve netfilix zaten ps4 üzerinden giriyorum kimisi 100 hz kimisi 50 hz diyor kimisi 4k yayın haricinde işine yaramaz diyor açıkcası çok fazla kararsızım Q60R almalı mıyım yoksa uhd 4k başka bir TV mi almalıyım?

• Q60 ofiyatlarda alacağın tek tvdir.100hz 10bit Va panel.Oyunlarda ıpsden daha çok Va panel ön plandadır yüksek kontrasıyla.
  • şubat kullanıcısına yanıt
    Şuan bu TV nin 50 hz olduğu hakkında yorumlar geziyor forumda 4k harici işine yaramaz diyenler var ben ps4 de 100 hz işime çok yarıcağını biliyorum TV de beni endişelendiren 2 sorun var 1-bulutlanma-ışık sızması sorunu 2-qled olmayan ama özellikleri aynı olan 4k uhd tv var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pysco_wanted

Şuan bu TV nin 50 hz olduğu hakkında yorumlar geziyor forumda 4k harici işine yaramaz diyenler var ben ps4 de 100 hz işime çok yarıcağını biliyorum TV de beni endişelendiren 2 sorun var 1-bulutlanma-ışık sızması sorunu 2-qled olmayan ama özellikleri aynı olan 4k uhd tv var mı?
    Bulutlanma ve ışık sızması her Tv'de olacak bir şey modele özgü deyil .Çok kullanılamayacak seviyede ise iade vs işlemler başlatılır.
    Konsol için parlaklık ve kontras çok önemli
    6000 fiyat seviyesinde
    10bit Va panel
    100hz
    Bu seviyede bu fiyata başka panel bulamazsınız
    100hz i 4k da veremeyebilir onu araştırmanız gerek
    Q60 değilde Q70 alsan bir tık siyah kalitesi elde edersin Q80 alırsan görüntü fark eder ama fiyatları ortada
  • şubat kullanıcısına yanıt
    70 ve üzeri daha iyi olduğu söyleniyor ama fiyatlar dediğin gibi baya uçuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.