Şimdi Ara

5000 TL Bütçe İle Knight Online İçin Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ryzen işlemciler oyunda 150+fps verebiliyorsa pek düşünme al derim. İllede yüksek fps alacam dersen tartıştığım arkadaşın önerisindeki sistemi işlemci i5 8400-8600 arası bir model olması şartıyla alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

MERHABA.
    ekran kartı için amd almayın aşırı tüketim ve ses sorunu var. Knight için gtx 1050 bile yeter. ilerisi için düşünüyorsanız ekran kartını 2. el alın ilerde yeni nesil kart alırsınız.
    nvidia kartlar az tüketir fan yükte çalışmaz o yüzden sessiz ve serindir. rx480 den 1050ti a geçmiş biri olarak söylüyorum bunu. bende hep pazar kuruludur oturarak 83 olmuş biriyim.

hatta önce ekran kartı bile almadan oyuna girebilirsiniz. intelin üzerindeki apu ile bir deneyin sonra ekran kartını alabilirsiniz. 4870 deki apu bile bu oyuna yeterli, pazarda 20 fps civarı dolaştırıyor. gtx 1080 de alsan yine o pazarda 20 30 fps alacaksın
    Bu ekran kartını ekranımla uyumlu olacağı için seçmiştik bunu göz önünde bulundurdum sizce hata mı yaptım 1060 mı seçmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

Knight içinse eğer ikinci ele yönlenmen daha iyi olur 6x serisi bir intel bile işinizi çok çok görecektir. Sad yoksa sistemde ssd almayı sakın unutmayın ama
    2. Elin durumunu belirleyecek kadar bilgim yok malesef ucuza alayım derken elimde kalır 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIZeYBeKIII

Teşekkür ederim hepinize. Şimdi ben bütçemi biraz daha arttırarak ikinci bir liste yaptım siz olsanız hangisini önerir veya kendinize hangisi alırdınız.

Ekranım Aoc marka 144hz 1ms.

1. Sistem

AMD Ryzen 5 2600
    MSI B450M PRO-VDH (MSİ B450 GAMİNG PLUS)
    Nitro veya Sapphire RX 580 8GB OC - (MSI de olabilir)
    2x 8GB Corsair veya Adata 3000mhz ddr4
    Dark N5 3x12cm veya (Dark n10 pro)
    HighPower 600W 80+ veya (Cooler Master Watt 600W 80+ Aktif PFC)
    Samsung 860 Evo 250GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5

2. Sistem

İ5 8600K
    Sapphire RX 580 8GB OC
    MSI B360 Gaming Arctic İntel B360 8th Gen Soket 1151 DDR4 2666Mhz DVI DP
    2x 8GB Corsair DDR4 2400Mhz CL16
    Dark n10 pro
    Cooler Master Watt 650W 80+Plus Bronze Aktif PFC 120mm Fanlı PSU
    Samsung 860 Evo 250GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5
    Knight için niye son yılların oyunlarını 1080p ultra detayları açıcak uçak vari pahalı bi sistem dizdiniz ? Şuanki kurlarla 4-4.5 bin liralık bi sistem bile knight için işinizi fazlasıyla görür

Ben size şunları söyleyimde ona göre pc dizin. KNIGHT DIŞINDA HİÇBİR OYUN OYNANMAYACAK FARZ EDİYORUM;

4 çekirdekli ama güçlü bir Amd veya Intel işlemci
    4 Gb Ekran kartı (nolur nolmaz knightı en son 2010 da oynadım belki grafikleri değişmişdir)
    8 gb ram
    7200 rpmlik herhangi bir hdd
    Ssd 128 gblık herhangi bi ssd veya bütçem var diyorsanız 250 gblıkta olur

Bu arada knight kaldımı hala yav ? :( :( :( +9 shard +9 md +3 pp +9 full plate setle ardream atmak istemiştim hep ama bütçem yoktu. Şu 4 itemi şuan verseler bana +25 DD olmasa bile olur :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 10 Aralık 2018; 15:17:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

Hocam iyi günler, madem sıkılırsam ileride de güncel oyunları oynayayım diyorsunuz size 580 bile yeterli gelmeyebilir ihtiyacınıza en iyi cevap verecek ekran kartı gtx 1070 olur diye düşünüyorum. Ama şöyle bir problem var benim topladığım sistemde ekran kartlı fiyat 5,300 lira idi. Ekran kartı sıfırı 1500 tl idi. Fiyat 5bin tl belirlemiştiniz ama eğer “ilerisi” ni düşünüyorsanız gerçekten 580 yeterli gelmeyecektir. 1070 ise ikinci eli en son baktığımda 1900-2200 arasıydı. Bütçenizi 6bin tl ye çıkarırsanız ikinci elden garantili ve mining yapılmamış bir 1070 süper olacaktır diye tahmin ediyorum. Knight onlinr tek çekirdek performansına bakıyor evet ama 2600 ya da 2600x de bir sorun çıkarmayacaktır bu oyunda size gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Saygılar. İyi araştırılarak ikinci elden alınan ekran kartı max 1 sene kullanılmış olması şartıyla hiç bir şekilde sorun yaratmayacaktır. Mart ayında araştırarak 7 aylık 1080ti almıştım ikinci elden. Amazon ürünü olmasına rağmen daha hiç bir sorun yaşamadım. Tekrardan iyi günler dilerim.

Alıntıları Göster
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama 2. Ele bulaşmak istemiyorum benim amacım knight onlineyi akıcı bir şekilde oynamak ama bu kadar vermişken de oyunu bıraktığında bilgisayarım çöp olmasın istediğim bu. Teşekkürler iyi günler dilerim.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Tabikide amacım ko yu akıcı bir şekilde oynamak fakat verdiğim para çok olunca ilerde bırakırsam ğc çöp olmasındiyerekten bütçeyi bi tık daha arttırdım o yüzden biraz fazla oldu evet bu oyun için 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIZeYBeKIII

Tabikide amacım ko yu akıcı bir şekilde oynamak fakat verdiğim para çok olunca ilerde bırakırsam ğc çöp olmasındiyerekten bütçeyi bi tık daha arttırdım o yüzden biraz fazla oldu evet bu oyun için 😊
    O zaman şöyle yapalım mı senle güzel kardeşim ?

Sırf knight için değil diyorsun ileride nolur nolmaz orayada dönük olsun kısacası uzun vadeli uzunca senelik bi bilgisayar istiyorsun madem, İlkbahar mevsimini bekle. Hem ekran kartında hemde işlemci tarafında şuan piyasada olan ekran kartı ve işlemcilerinden hem daha güçlü hem daha az güç tüketen yeni nesil gıcır gıcır donanımlar gelicek. Onlardan dizersin. Ben yerinde olsam aynen böyle yapardım knight keyfimide bi müddet internet cafede giderirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IIIZeYBeKIII I kullanıcısına yanıt
    freesync lı monitörse al değilse 1060 tercih et. ama bilki maradonda 2010 model ekrannkartından daha iyi çalışmayacak. dediğim gibi sadece knight oynayacaksan ekran kartı alma bir dene, önce apu ile kullan işlemci üzerindeki grafik kartı yeterli oyuna sonra oyunu bırakınca ekran kartı teecihini yaparsın. arada başka oyun oynarım dersen gtx1060 al. diğer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustafa2434 M kullanıcısına yanıt
    Yahu adama ne diye durduk yere apu sistem oneriyorsun allahini seversen valla deli olacam kendimi zor tutuyorum

• 5000 tlye ko icin sistem alcaksan ikinci el almalisin ;) bu isten anlayan arkadaslar ozelden yardim edicektir benim alternatifim cok oldugu icin uzun uzun yazmak istemiyorum mobilim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.