Bildirim
5000 TL Gaming Laptop
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Asus fx553ve dm407 modelinden uzak dur. 1050ti cezbetmiş olabilir ama kötü bir model. Fiyatı uygun geldiyse v13.1 de alınabilir elbette.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne gibi sıkıntıları var hocam ? Monster ı ekran yüzünden sıcak bakmıyorum. Parlaklık düşük geliyor bana :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asusun En önemli eksikliği tek fanlı olması ve aşırı ısınmalara sebep oluyor. Geçen senelerde oyunlarda medium ayarlarda gpu 80 100 derece cpu nunda 90 100 derece civarlarda seyrettiğini fps düşüşlerinin çok olduğunu söyleyenler vardır. Buda laptop için çok aşırı sıcaklık değerleri demek. Ekranı desen TN panel NTSC oranı %45 ve çok kötü. Ram 8gb ve anakarta gömülü değiştirme imkanı yok bişey olsa komple anakart gidecek.
Monsterin ekranı fullhd ips mat ekran gayette iyi bir ekran. Mat olayını sevmiyorsan başka markalarda ips ekranlı modellere bakabilirsin. Yada NTSC oranı %95 olan ekranlarda tatmin edebilir
Asusun tüm modelleri mi böyle hocam mesela fx504gd modeli nasıl?
Tüm modeller öyle değil fx504gd modeli çift fanlı model soğutma olarak biraz daha iyi. Ekran olayı bazı serilerinde ips bazı modellerinde TN olarak satılıyor.
Arkadaşım monster aldı ancak ekranını beğenmedim ben :( parlak değil cs oynarken ct base duran adamı göremiyorum. O da pek memnun değil ekranından. (I7 8750H+1050ti 480gb ssd içeren modeli aldı)quote:
Orijinalden alıntı: makca42
Asusun En önemli eksikliği tek fanlı olması ve aşırı ısınmalara sebep oluyor. Geçen senelerde oyunlarda medium ayarlarda gpu 80 100 derece cpu nunda 90 100 derece civarlarda seyrettiğini fps düşüşlerinin çok olduğunu söyleyenler vardır. Buda laptop için çok aşırı sıcaklık değerleri demek. Ekranı desen TN panel NTSC oranı %45 ve çok kötü. Ram 8gb ve anakarta gömülü değiştirme imkanı yok bişey olsa komple anakart gidecek.
Monsterin ekranı fullhd ips mat ekran gayette iyi bir ekran. Mat olayını sevmiyorsan başka markalarda ips ekranlı modellere bakabilirsin. Yada NTSC oranı %95 olan ekranlarda tatmin edebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Peki Abra A5 V13.2 alınır mı o fiyata ? Sanırsam Monster dışında pek bir seçenek kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gtx 1050 için İ5 8300h çok çok yeterli o yüzden i7 8750h a fazla para vermeye gerek yok. Msi gl73 17.3 olduğu için senin bütceni aşar. Asus fx504gd 58220 modeline bakabilirsin 4800 fiyat bandında seyrediyordu enson.
gl63 ü i5+1050ti versiyonu ile kullanıyorum.
genel olarak bana negatif yönleri şöyle..
1- klavyede del tuşunun yeri(ben hep köşede alıştım.)
2- stellseries klavye wasd tuşlarının hiç bir fiziksel ayrımının olmaması ve tuşların oynaması
3- WASD oyun sırasında elin touchpade dokunması
4- wifi-bluetooth-gibi özellikleri kontol edecek fiziksel butonların olmaması
5- 3 usb portu az.
6- thunderbolt olmaması
7- panel renklerinin çok kötü olması, ips panele alışmışım.
8- dragon centerda sadece details bölümüne tıklanarak sıcakların görülmesi
9-şarj adaptöründe led olmaması
10-ekranı kapatacak bir fn kombinasyonu olmaması
+yönü olarak, 7 ısı borusu işini çok iyi yapıyor. Önceden Acer vardı ısı sorunu yüzünden çok defa servise para ve zaman harcadım o yüzden msi tercih ettim.
eğer aynı paraya 16gb ram ve 144hz ips lenovo bulursanız onu alın derim.
eğer ansys, solidworks gibi programlarda render alıyorsanız, işlemciye. oyun önemliyse ekran kartının bir tık daha iyi olmasına yönelin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 21 Aralık 2018; 12:31:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anladım hocam teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X