Şimdi Ara

5000 TL Laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 5K ya kadar oyun odaklı laptop tavsiyesi almak istiyorum. Forumu araştırdım ve genel olarakta araştırdım ancak karara varamadım bir türlü.

Öncelikle Monster almayı düşünüyordum fakat sürekli kafamı kurcalayan sorular oluyor, nasıldır güvenilir mi ? o kadar para dökecem (ve plastik kasa sanırsam) sonra çilekeş gibi arkasından koşuşturmayayım birde sürekli olarak izmirdeyim istanbulda değilim. Yeni seri Abra a5 V9.xx düşünüyorum 1050/1050ti olarak.

Diğeri ise MSI, bu markadan çok fazla bahsetmeme gerek yoktur sanırım :) Bu fiyata eş değer fiyatlarda 960m ekran kartlı olanları
    mevcut. Gerçekten kararsız kaldım tavsiyenize muhtacım :) ( ge62/72 apache pro - 801xtr )

İyi Forumlar,
    Saygılarımla...

Edit:

ASUS GL553VD-DM032T i7-7700HQ 16GB 256GB SSD 1TB 4GB GTX1050 15.6 Windows 10

Monster Abra A5 V9.2 - 1050 Ti - 8GB Ram - 256 m2

İkisi arasında kaldım, performans olarak 1050 Ti daha iyi fakat uzun zaman kullanımda hangi markaya güvenmek sizce daha iyi olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dknttr -- 5 Şubat 2017; 17:3:27 >

• Monster 1050ti, 7700hq, 16 gb ram olan versiyonu 5020 tl bu fiyata -şimdilik- daha iyisini bulamazsın. İncelemesi Dh'de mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadrolu depresif

Monster 1050ti, 7700hq, 16 gb ram olan versiyonu 5020 tl bu fiyata -şimdilik- daha iyisini bulamazsın. İncelemesi Dh'de mevcut.

Öncelikle cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.

Monster kalite konusunda kararsızım çevremde kullanan pek yok, MSI ile aralarında kalma sebebimde kasa kalitesinden dolayı.

Açıkca konuşmak gerekirse gidipte 960m e 5K para verip 1050ti yi görmezden gelmekte baya düşündürücü oluyor
  • UP
  • dknttr kullanıcısına yanıt
    Monster alınabilir zaten yerli firma muhatap bulunur öyle basit bir firma değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 5 Şubat 2017; 17:10:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • monsterda 350 tl windows parası vereceğini unutma ona göre tercihini yapmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminsokmen

monsterda 350 tl windows parası vereceğini unutma ona göre tercihini yapmalısın

İşletim sistemine ücret ödememe gerek yok. Cihazın freedos olduğunu biliyorum. İşletim sistemi problem değil

@Night Rain

Hakkında pek bilgisi olmadığım firma olduğu için emin olamıyorum ama monster'a daha sıcak bakıyorum niyeyse. Kararımı verebilirsem yarın gidip alacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ASUS GL553VD-DM032T Notebook

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11408

INTEL i7-7700HQ, 16GB RAM, 256GB SSD + 1TB HDD, 15.6 Full HD, Nvidia GeForce GTX 1050 4GB, Windows 10
  • Herkese teşekkür derim ilginiz adına :)

Tercihimi MSI dan yana kullandım, yarın elimde olur

İyi Forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.