Şimdi Ara

5000 TL Monitör Dahil Oyun Sistemi Toplama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SemihDulger

Hocam amazondan hiç sistem toplamayı bırakın bilgisayar parçası bile almadım. Sanırım tek çekim veya nakit ödeme gibi şartları var doğru mudur? Doğruysa amazondan alamayabilirim. :(

Ben sana her türlü yardımcı olurum da evet tek çekim yapıyorlar karttan.

144hz monitör + 970 ftw+ + 16GB DDR4 ramli pc anakart işlemci kasa hariç = 3930 TL yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2015; 16:29:07 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şu tek çekim olayını bir araştırayım, ona göre konuşayım. Yanlış bir şey demek istemem. Bakalım bankam tek çekimi taksitlendiriyor mu?..
  • quote:

Hocam ben şu tek çekim olayını bir araştırayım, ona göre konuşayım. Yanlış bir şey demek istemem. Bakalım bankam tek çekimi taksitlendiriyor mu?..

Konuş, yurtdışından amazondan alacağım de bakalım ne diyecekler.

1000 TL + parayı buradakilerin cebine verme senin cebinde kalsın, ben yardımcı olacağım sana daha önce çok kez yurtdışından sistem topladım insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2015; 16:47:01 >
    Çok teşekkürler hocam. Abim banka çalışanı zaten, onla irtibata geçtikten sonra konunun altına yazarım.
    Hocam 200-300 TL farkla banka taksit yapıyormuş 4 bin gibi bir meblağa.

Kasayı sanırım yurtiçinden alacağız? Çünkü kargo parası aşırı pahalıya geliyor diye biliyorum.
    Bir de monitörü de mümkünse yurt içinden almak isterim. Sonradan ölü piksel, ışık sızması falan çıkar bir daha onu gönder-getir yapmak istemem.

Bu arada DDR4 ram yazmışsınız. Skaylake mi toplayacaksınız? Ben i7 4790 yeter diye düşünüyordum. Ayrıca oyun sistemi için 8 yeterli olmaz mı?
  • quote:

Hocam 200-300 TL farkla banka taksit yapıyormuş 4 bin gibi bir meblağa.

Kasayı sanırım yurtiçinden alacağız? Çünkü kargo parası aşırı pahalıya geliyor diye biliyorum.
    Bir de monitörü de mümkünse yurt içinden almak isterim. Sonradan ölü piksel, ışık sızması falan çıkar bir daha onu gönder-getir yapmak istemem.

Bu arada DDR4 ram yazmışsınız. Skaylake mi toplayacaksınız? Ben i7 4790 yeter diye düşünüyordum. Ayrıca oyun sistemi için 8 yeterli olmaz mı?

Soğutucuyu H100i GTX yap müthiş karlı olur.

Evet kasa buradan.

Monitörü getirt korkma bugüne kadar sorun yaşayan duymadım, 400 500 tl kar az değil.

Bu paraya artık DDR4 toplayacaksın tabiki, teknolojide eski ile bir saatten sonra olmaz. Hele yenisi çıkmışken eskiyi almak hiç olmaz, hem zaten sen daha karlı alacaksın sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2015; 17:33:32 >

Haklısınız hocam fakat Skylake sistem biraz daha tuzluya gelmez mi? Ben bu bilgisayarı 2-3 sene için topluyorum ve bu zaman içinde yenileme veya yükseltme yapamayacağım. Sonrada satıp laptopa geçebilirim. Malum yaş oldu 24 hayatın neler getireceği belli olmaz.

Yani beni minimum 2 ve maksimum 3 sene idare etmesi lazım. Maksimum 3 derken, 3 sene sonra belki 3 seneye kalmadan satıp tekrar laptopa dönmeyi düşünüyorum, belirttiğim gibi.

Overclock ve sistem yenilemesi yapmayacağım için ve biraz da tuzluya geldiği için Skylake düşünmemiştim hiç.

Ama işi bilen sizsiniz, ben donanımdan pek fazla anlamam. Ama tercihin ne diye sorarsanız Skylake olacağına i7 olsun hayvanımsı bir bilgisayar olsun derim ben. Tabi donanımdan pek anlamayan birinin yorumu bu.

• SemihDulger kullanıcısına yanıt
    E işte daha iyi ya 2 3 yıl sonra ddr3 sistemin yüzüne bakan olmaz, DDR4'ü rahat rahat satarsın.

İşte o iş öyle olmuyor ileride 6600k ile 4790'ın arası iyice kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2015; 17:58:23 >
    Peki hocam. Toplayacağınız sistemin parçalarını yazmanız mümkün mü? Bir göz atsam?
  • quote:

Peki hocam. Toplayacağınız sistemin parçalarını yazmanız mümkün mü? Bir göz atsam?

İmzamda amazon rehberine gir, 5000 diye arat karşında.

6600k 4790'a göre tek çekirdekte %20 ve dört çekirdekte %30 daha iyi performans , şuan en iyi f/p sıralamasında dünyada 2. işlemci : 6600k

Sana asla i7 gerekmeyecek zaten bu yüzden bu şekilde alman daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ekim 2015; 17:55:14 >
  • Geçmiş olsun, sanırım birileri sizi fantazileriyle zehirliyor
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    Hahah. :) Sizin önerileriniz varsa dinlerim hocam buyurun. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.