308 1.2 GT veya Astra 1.2T GS
Herkese iyi akşamlar.
Maksimum 1.5 milyon bütçe dahilinde Hb olacak ve biraz da spor görünümlü başlıktaki 2 araçtan birine niyetliyim. 2022-23 model.
Yılda en fazla şehir içi 5-6 bin km yaparım. Belki 1 defa da uzun yol. Genel olarak 2 kişi binecek. Konfor ve kalite öncelikli tercihimiz. Minimum 3-4 yıl kullanmak niyetindeyim. Megane 4 Icon niyetim vardı ancak hanım kullanamaz diye elemek zorunda kaldım. :)
Bu araçların sorunları, kronikleri var mıdır? İki aracı da beğeniyorum, iki araçtan hangisi tercih edilmelidir? Veya bu araçlar yerine başka önereceğiniz araç olur mu?
Şimdiden yorumlar için teşekkürler.
1.2 - 1.3 Milyon Civarı Tavsiye Araç
İyi günler.
Başlıkta belirttiğim bütçede rahat, konforlu, otomatik vites ve sportif bir araç bakıyorum. Genelde 2 kişi binecek. Eski model ve yüksek km olmaması tercih sebebi. Önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Peugeot 308 Sesli Vites Geçişi
İyi günler.
2009 model 1.6 hdi comfort yarı otomatik aracım var.
Araçta 1den 2ye ve 2den 1e geçişte özellikle araba soğukken motor tarafından küt diye ses geliyor. Bazen aşırı sesli bazen normal. Ayrıca vites geçişlerinde devir kaçırıyor tam vites geçeceği anda devir yükseltiyor.
Aralık ayında baskı balata volant değiştik. Opar marka set takıldı. Sorun devam ediyor. Geçen başka bir ustaya göstereyim dedim ama sanayiye gidene kadar motor ısındı ve şansa usta test yaparken tıkır tıkır sessiz çalıştı.
Bu sorunu yaşayan, duyan bilen var mı?
Supplement ve Takviye Hk.
Herkese iyi akşamlar.
Uzun bir aradan sonra tekrar spora başlayacağım. Spor geçmişim var, az buçuk da bilgim var. Düzensiz bir beslenme alışkanlığım var, düzene oturtmaya çalışıyorum. Bu nedenle spor disiplinini tekrar kazandıktan sonra takviye kullanmalıyım diye düşünüyorum. Elimde birkaç ek besin ve takviye var. Ancak sayısı fazla olduğu için hepsini tüketmekte bir zarar olur mu diye düşünüyorum, bilgili arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim.
Günlük ihtiyacımı karşılayacak şekilde protein, karbonhidrat ve yağ tüketmeye gayret göstersem de açıklarımı kapatmak için şu aşağıdakileri aldım:
Protein tozu, Bcaa, Kreatin ve Glutamin + Omega 3, Zma ve multivitamin (Ayrıca ramazan ayı için kazein)
Bunları toplu kullanımda ciğer ve böbrekleri çok yormuş olur muyum? Kısa veya uzun vadede zararını görür müyüm? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Drone Önerisi
Merhaba.
Arazi, arsa, bina çekimleri için kullanabileceğimiz drone almayı düşünüyoruz. Bütçemiz ± 2000 TL.
Önemli olan portföylerde kullanabileceğimiz net görüntü elde edebilmek.
Tavsiyeleriniz neler olur?
İyi forumlar.
|
Yurtdışından Gelen Ürün ve Gümrük Hakkında
Ram ve Anakart Boyama
|
5000 TL Monitör Dahil Oyun Sistemi Toplama
|
Lastikler Ne Kadar Eder?
|
... |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 287
İkinci El Bölümü Mesajları: 160
Konularının görüntülenme sayısı: 11.256 (Bu ay: 838)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El