Şimdi Ara

5000 TL ye sistem önerisi [10 TL steam wallet hediyeli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ANAKART MSI X99A RAIDER = 850
    EKRAN KARTI EVGA GTX 960 veya GTX 780 veya r9 290X = 750
    KASA THERMALTAKE = 200
    POWER CORSAIR CS750M 80+ GOLD = 426,85
    SIVI SOĞUTMA H100i v2 = 375
    RAMLER HYPERX FURY 16 GB (2x8) = 246,90

sistem hakkında bilgili olanlardan yardım bekliyorum. kimse ilgilenmediği için ilgilenen birine, steamdan 10 TL wallet hediye edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarsi -- 24 Temmuz 2016; 14:43:14 >

• sarsi S kullanıcısına yanıt
    Dükkanımdakı sistem işiniZi rahatlıkla görür diye tahmin ediyorum zaten 0 toplamaya kalktıgınızda fiyatı 5000 tl ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu yardımcı olabilecek hiç kimse ?
  • 5000 tl ye hiç bir sistem 30-40 tane lolü yada dota yı aynı anda açamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

5000 tl ye hiç bir sistem 30-40 tane lolü yada dota yı aynı anda açamaz.

4200U işlemci ve ekran kartı AMD 8670M olan bir laptop ile 10 adet açılabiliyorken 5 milyara topladığım masaüstü nasıl oluyorda 30 tane açamıyor hocam ?
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarsi -- 24 Temmuz 2016; 14:31:28 >
  • güncel
  • Overclock yapmayacagini baz alarak bir sistem önericem
    İ7 6700 işlemci
    Msi tomahawk anakart
    2400mhz 2x8 ram(corsair gskill kingston marka oneriyorum)
    Ekran karti monitör 1080 ise gtx 1070 4-5 sene en az götürecek bi ekran karti yok 2k monitörum var diyorsan 3-4 sene goturur bu kart
    Kasa olarak Dark n10 psu dahili kasa ya da thermaltake v31 kasa öneriyorum
    Stock soğutucu iş görür ama yetersiz dersen hyper 212 evo işlemci sogutucu alirsin.
    Tami tamina 5-6 sene goturecek bi sistem.
    Kendi paylastigin sistemde işlemci fazla bi deger bicmişsin böyle olmaz. Asil sistemin parçasi ekran kartindir.Onu darboğaz etmeyecek işlemci yeterlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Overclock yapmayacagini baz alarak bir sistem önericem
    İ7 6700 işlemci
    Msi tomahawk anakart
    Ekran karti monitör 1080 ise gtx 1070 4-5 sene en az götürecek bi ekran karti yok 2k monitörum var diyorsan 3-4 sene goturur bu kart
    Stock soğutucu iş görür ama yetersiz dersen hyper 212 evo işlemci sogutucu alirsin.
    Kendi paylastigin sistemde işlemci fazla bi deger bicmişsin böyle olmaz. Asil sistemin parçasi ekran kartindir.Onu darboğaz etmeyecek işlemci yeterlidir.

Yapmaya çalıştığım bilgisayarda en önemli parçanın işlemci olması gerekiyor, bana çok güçlü bir işlemci lazım. O yüzden ekran kartını düşük tutuyorum, ekran kartına çok ihtiyacım yok. İşlemci kesinlikle 5960x olucak şekilde bir sistem önerebilirmisin ? bilgisayar hiç kapanmayacak bu yüzden psu 80+ gold olursa iyi olur, birde soğutma kesinlikle sıvı olmalı. Teşekkürler yorumun için

• quote:

Orijinalden alıntı: sarsi

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Overclock yapmayacagini baz alarak bir sistem önericem
    İ7 6700 işlemci
    Msi tomahawk anakart

Yapmaya çalıştığım bilgisayarda en önemli parçanın işlemci olması gerekiyor, bana çok güçlü bir işlemci lazım. O yüzden ekran kartını düşük tutuyorum, ekran kartına çok ihtiyacım yok. İşlemci kesinlikle 5960x olucak şekilde bir sistem önerebilirmisin ? bilgisayar hiç kapanmayacak bu yüzden psu 80+ gold olursa iyi olur, birde soğutma kesinlikle sıvı olmalı. Teşekkürler yorumun için

O zaman soğutucu silverstone td 02-e seç.
    Fiyati biraz tuzludur ama hep açik kalacak diyorsan.Sanirim iş istasyonu olarak kullanican.
    X99 destekleyen fiyati en dusuk anakart ile islemci guclu olan bi sistem seçicez sana.
    Msi gtx 750ti bile işini gorur islemci sart diyorsan akşam 8-8.5 gibi mesaj at ozelden yapayim sana sistemini..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.