Şimdi Ara

5000 Üst Limitli Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son zamanlarda sürekli indirimler yapılıyor %20 Vatan indirim %18 KDV indirimi vs gibi. Elimde 4000 lira gibi bir miktar var bu 4500'e kadar çekilebilir. İndirimsiz hali 5000 Lira gibi olan bir cihaz 4000 bandına geriliyor indirimler ile birlikte o yüzden üst limit 5000 yazdım. İndirimde cihaz alacağım kesinlikle kendi fiyatında almak gibi bir niyetim yok. 2 Haftadır araştırıyorum artık kafayı yiyeceğim yok m2sata yok nvme yok pcie donanımdan anlamıyorum. Yazılım Geliştiricisiyim ve aldığım cihazı belki 5-6 yıl kullanacağım almışken en iyisini ve en mantıklısını almak istiyorum, maddi açıdan iyi durumda olmadığım için aman sonra değiştiririz deme şansım yok. Oyun illa ki oynayacağım ama asıl amacım tabii ki iş. Tüm bunlara ek olarak aradığım nitelikler şunlar;

i7 ya da i5 tercihen 7. Nesil,
    8GB Ram üstü,
    GTX Serisinden tercihen GTX 10 serisi ve 4GB (2GB Ekran kartı almamak gerekiyor sanırım her yerde öyle bilgi var o yüzden 4GB)
    SSD(Sanırım m2sata, nvme, pcie ssdler daha iyi) + HDD bir cihaz arıyorum.

Önerisi olmayan arkadaşlar için bulduğum cihazlar arasında en mantıklı hangisi onu da söyleyebilir.
    -Asus N580VD (Amazonda 256 GB SSD tr'de 128 GB SSD)
    -HP Omen 15-CE007NT
    -HP Omen 17-AN006NT
    -Dell Inspiron 7567
    -Lenovo Legion Y520
    -MSI PE70 7RD-266XTR
    -Asus GL553VD-DM032T
    -Asus FX553VD-DM583T

Ekstra Notlar;
    Almanya'dan cihaz alabilirim (MediaMarkt.de - Saturn.de gibi sitelerden bakabiliriz)
    Amazon.com üzerinden alabilirim.
    Oyuncu kasası olmak zorunda değil dediğim gibi oyun ikinci planda.
    Bütün tavsiyelere açığım, lütfen maruz görün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperenOztrk -- 7 Ağustos 2017; 16:25:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL Telefon Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.