Şimdi Ara

5000 ytl ye hangi televizyon? - ne olur yardımmmm :(( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum alacaksan mutlaka 1080i'yi destekleyen bir tv olsun.
    Geleceğe yatırım yapmak amaçlı...
  • yanlıs anlamayın ancak bu "yatırım yapma" lafı o kadar sacma geliyorki bana.

ne yatırımı yapıyoruz allahaskına, colugumuza cocugumuza mı bırakıcaz televizyonu. teknoloji ile yarıs olmaz. hele hele su birkac sene gecis evresi diye nitelendirilebilen formatlar arasında, onumuzdeki sene daha plasma mı lcd mi led mi sed mi ne olacagı belli degilken, daha HD format cok az, yayın cok cok az iken neye guvenipte yatırım yapacagız. su anda alınan bir plasma en fazla 1 sene guncel kalabilir. daha fazlasını beklemeyin.

dolayısı ile gereksiz yere yuksek cozunurluklerde -kastım 1080p- bir plasma ya da lcd almak mantıklı gelmiyor bana. 720p plazma alıyoruz, daha 1 seneye yayının gelip gelmeyecegi belli degil. gelirsede kısıtlı bir yelpaze olucak her program film mac dizi HD olmayacak.

yuksek miktarlarda para verip 1080p bir tv almak yerine 720p almak hayli hayli yeterli olucaktır. bugun pioneer ın 50'' 1080p plasması 17-18000 ytl den satılacak acak bunun yarı fiyatına 720p destekleyen alınabiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

kontras ve renk oranları yanıltıcı olabilir

mesela samsung 540 kusur milyar renkten bahsediyor ancak pioneer ın renkleri yine de daha guzel geliyor. bunun icin kendi gozlemleriniz daha yerinde karar vermenizi saglayacaktır.

panasonic mi pioneer derseniz ikiside su anda en kaliteli panel ureten devler.

dizayn olarak pioneer cok daha şık, renk olarak daha basarılı diyebiliriz, ancak biraz nazlı kendileri..gecmis panelleri logo yanıgı konusunda sabıkalı olan bu guzel panelleri ilk baslarda dikkatli kullanarak ileride olusabilme ihtimali panasonic e gore daha fazla olan logo izine karsı onlem almak gerekecektir diye dusunuyorum.

pioneer 427 ile 4270 arasında ise tamamen sizin kullanım amacınıza hitap edicek farklılıklar bulunmakta. panel olarak bir fark yok. ancak 427 nin 4270 e gore artıları,

1 yerine 2 hdmi
    pip-pap ozellikleri ile bilgisayar baglantısı
    subwoofer cıkısı

bunun dısında 427nin yanında masa standı gelmiyor, 4270de ise dahil..

şimdi bu pioneerlar yeni çıktı ilerie çok değişik hatalar verebilir uzun süreli kullanımında neler olacağını bilmiyoruz ama pv60 daha eski olduğu ve de bu logo izi gibi sıkıntalar pek duyulmadığı için pv60 daha mantıklı gibi geliyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: eczmet

quote:

Orjinalden alıntı: EliasGS

kontras ve renk oranları yanıltıcı olabilir

mesela samsung 540 kusur milyar renkten bahsediyor ancak pioneer ın renkleri yine de daha guzel geliyor. bunun icin kendi gozlemleriniz daha yerinde karar vermenizi saglayacaktır.

panasonic mi pioneer derseniz ikiside su anda en kaliteli panel ureten devler.

dizayn olarak pioneer cok daha şık, renk olarak daha basarılı diyebiliriz, ancak biraz nazlı kendileri..gecmis panelleri logo yanıgı konusunda sabıkalı olan bu guzel panelleri ilk baslarda dikkatli kullanarak ileride olusabilme ihtimali panasonic e gore daha fazla olan logo izine karsı onlem almak gerekecektir diye dusunuyorum.

pioneer 427 ile 4270 arasında ise tamamen sizin kullanım amacınıza hitap edicek farklılıklar bulunmakta. panel olarak bir fark yok. ancak 427 nin 4270 e gore artıları,

1 yerine 2 hdmi
    pip-pap ozellikleri ile bilgisayar baglantısı
    subwoofer cıkısı

bunun dısında 427nin yanında masa standı gelmiyor, 4270de ise dahil..

şimdi bu pioneerlar yeni çıktı ilerie çok değişik hatalar verebilir uzun süreli kullanımında neler olacağını bilmiyoruz ama pv60 daha eski olduğu ve de bu logo izi gibi sıkıntalar pek duyulmadığı için pv60 daha mantıklı gibi geliyor?

kısmen haklısınız ancak uzun sureli kullanımda hata verecegini sanmıyorum, aksine ilk 200-300 saatlik dikkatli kullanımdan sonra pioneer panellerde -6. nesil dahil- logo izi sorununa hic rastlamayan kullanıcalar da bir hayli mevcut. yani tabiki riskiniz var ancak bunu minimize etmek elinizde.

• Bekle Samsungun Mozzo serisi geliyor 6000:1 kontrast 27,5 milyar renk %92 renk gamutu USB-Hafıza kart girişleri.178 derece izleme açısı.Beklemem diyorsan Arkadaşın dediği DLP yi al 20 microsn. tepki süresi ve renk çemberi var daha iyisini bulamazsın PIONEER dedikleri 1 milyar renk 3000:1 kontrast veriyor :) üstelik fiyatı 9,900
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

5000 ytlye 127 plasma istermisiniz.???18 -19 ay vadeli...
    hemde samsung...
    ps.50p4h bakın isterseniz..

Bu fiyatın iki katına bile bu plazmayı göremedim.Nerde bu fiyata satılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thyke2004 -- 14 Kasım 2006; 22:32:18 >
  • BU PLAZMA STOKLARLA SINIRLI TURKİYENİN NERSİNDEN İSTERSENİZ TEMİN EDEBİLİRSİNİZ AMA ÇOK AZ SAYIDA BULUNMAKTADIR.
  • doğrudur hiç kalmamış...malesef..
  • bu ürün sanırım 2 veya 3 tane kadar ya antalyada yada alanyada bulunmakta ama ordada bitmesi kuvvetle muhtemel
  • Kesinlikle Phlips 42 pf 5421 derim süper bir tv 2 aydır izliyorum 4100 ytl nakit yada 4700 civarı taksitli bulabilirsin. Tek kelime ile süper ve herşeye yeter.
  • SAMSUNG 40R 72B ALABİLİRSİN.4850 YTL.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.