Şimdi Ara

5000 ytl ye hangi televizyon? - ne olur yardımmmm :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandır yazdığınız bütün yazıları takip ediyorum. Ama aklım acayip karıştı. Önce LCD televizyon almaya karar verdim. samsungun Sonomasını alacaktım ama ölü pixel dendi TV izlerken çok kötü dendi, vazgeçtim. Plazmanın görüntüleini beğenmiyorum. DLP televizyon dediniz, onu hiç görmedim bugün inceleyeceğim. Ancak mağazalardan bakarken tüm görüntüler HD görüntüler olduğu için mükemmel. Ama ben digiturkten izleyeceğim digiturkten de bu kadar guzel kalite beklemiyorum.
    Simdi ben PS 3 almayacağım. Benim istediğim digiturkten kanalları izlemek ve DVD izlemek.
    Şimdi size şunu sormak istiyorum.
    Sizin elinizde 5000ytl olsa ve bu amaçlarla bir TV alsanız hangisini alırdınız. Neden? Diğer hangi TVlerle karşılaştırdınız?
    Acele bir tane TV alacağım. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var ve şimdiden de teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczmet -- 4 Kasım 2006; 15:03:30 >

• Merhaba, buda benim ilk mesajım. Ben epey bir zamandır araştırdım burada forumda yazılanları takip ettim. Birazda TV piyasasına yakın biri olarak en sonunda sizin bütçenize göre olan Toshiba 42 WLG66 modeli tercih ettim. Fiyat ve teknik özellikler anlamında gayet iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Bende Digitürk kullanıcısıyım. TV eve geldiğinde ilk bir iki 2 gün resmen hayal kırıklığı yaşamadım dersem yalan olur. Mağazalardaki görüntüyü yakalamak mümkün olmuyor ama bu forumdaki oldukça iyi bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını okuyarak, bağlantı kablolarımı değiştirdim. Hatta Pc'den DVI-HDMİ bağlantısı yaparak aynen Teknosa yada diğer satış mağazalarındaki görüntüleri yakaladım. İçim rahat etti. Biraz uzun oldu ama Toshibayı tavsiya edebileceğimi söylemek isterim.
    Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit_1907

Merhaba, buda benim ilk mesajım. Ben epey bir zamandır araştırdım burada forumda yazılanları takip ettim. Birazda TV piyasasına yakın biri olarak en sonunda sizin bütçenize göre olan Toshiba 42 WLG66 modeli tercih ettim. Fiyat ve teknik özellikler anlamında gayet iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Bende Digitürk kullanıcısıyım. TV eve geldiğinde ilk bir iki 2 gün resmen hayal kırıklığı yaşamadım dersem yalan olur. Mağazalardaki görüntüyü yakalamak mümkün olmuyor ama bu forumdaki oldukça iyi bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını okuyarak, bağlantı kablolarımı değiştirdim. Hatta Pc'den DVI-HDMİ bağlantısı yaparak aynen Teknosa yada diğer satış mağazalarındaki görüntüleri yakaladım. İçim rahat etti. Biraz uzun oldu ama Toshibayı tavsiya edebileceğimi söylemek isterim.
    Selamlar.
    5000ytl gibi yüksek bir fiyata herşey alabilirsin,
    tavsiyem,
    Samsung 40R72..........4800 ytl peşin...........
    mutlaka gör,
    gerçek siyahlar, gerçek canlı parlak renkler................

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: onbes

tavsiyem,
    mutlaka gör,

selamlar

Alıntıları Göster
    yeni cıkan pioneer 7. nesil plasmalar ile panasonic pv60 ı da degerlendirme listenize almalısınız eger plazma dusunuyorsanız.
  • quote:

tavsiyem,
    mutlaka gör,

selamlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onbes

tavsiyem,
    mutlaka gör,

selamlar

ben de bu modeli almayı düğşünüyorum ama analog veya digiturk cıkıslarında goruntunun cok kotu oldugunu soylediler. ozellıkle mac izlerken?

• quote:

tavsiyem,
    mutlaka gör,

selamlar

Alıntıları Göster
    quote:

tavsiyem,
    mutlaka gör,

selamlar

ooo,
    onbes dostum,
    siyah inci'nin buyusune kapilmissin.
    panel cok sik degil mi?
    insan mimar olunca, sanatsal kaygilarla urun mu seciyor.?
    demekten kendimi alamiyorum.

takiliyorum, kusura bakma,
    nazimiz gecer sana diye...

saka bi yana,
    37lc2r ile kiyaslama sansin oldu mu?
    oldu ise, ben aralarinda bir fark goremedim, hatta,
    lg daha iyiydi.benimde bu lcd ilk goz agrimdi.
    hakikaten tablo gibi bisey.ama performans olarak 37lc2r'den farkini goremedigim ve,
    aradaki fiyat farkinin buyuklugu yuzunden almadim.
    bir de doors yeni fiyatlari verdi.LG 37LC2R - 3.300 ytl nakit olmus fiyat.
    simdi arada 1.500 ytl fark var.
    bu fark kozmetik olarak şahane gorunusune verilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sulokal

quote:

tavsiyem,
    mutlaka gör,

selamlar

ooo,
    onbes dostum,
    siyah inci'nin buyusune kapilmissin.
    panel cok sik degil mi?
    insan mimar olunca, sanatsal kaygilarla urun mu seciyor.?
    demekten kendimi alamiyorum.

takiliyorum, kusura bakma,
    nazimiz gecer sana diye...

saka bi yana,
    37lc2r ile kiyaslama sansin oldu mu?
    oldu ise, ben aralarinda bir fark goremedim, hatta,
    lg daha iyiydi.benimde bu lcd ilk goz agrimdi.
    hakikaten tablo gibi bisey.ama performans olarak 37lc2r'den farkini goremedigim ve,
    aradaki fiyat farkinin buyuklugu yuzunden almadim.
    bir de doors yeni fiyatlari verdi.LG 37LC2R - 3.300 ytl nakit olmus fiyat.
    simdi arada 1.500 ytl fark var.
    bu fark kozmetik olarak şahane gorunusune verilir mi?

Alıntıları Göster
    5000 ytlye 127 plasma istermisiniz.???18 -19 ay vadeli...
    hemde samsung...
    ps.50p4h bakın isterseniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: doors

5000 ytlye 127 plasma istermisiniz.???18 -19 ay vadeli...
    hemde samsung...
    ps.50p4h bakın isterseniz..

Alıntıları Göster
    sulokal dostum,
    32r71 in yanında bütün markalar vardı,
    kusura bakmada, o kontrast ve keskinlik hiç birinde yoktu, açık ara öndeydi, zaten fiyatından belli değilmi?
    ama
    lcd 37 alacak olursam lg37lc2r yi
    plazma alacaksam 42pc1r yi tercih ederim, malum ekonomi...........

bu arada toshiba 37wl67z için çok uygun fiyat buldum, 1920x1080 için (pc bağlıyacağım için) niyetlendim ama PIP olmayışı hevesimi kırdı, hala lg42pc1r ile ikilemdeyim önümüzdeki hafta sonuçlanır...........

selamlar

• quote:

sulokal dostum,
    kusura bakmada, o kontrast ve keskinlik hiç birinde yoktu, açık ara öndeydi, zaten fiyatından belli değilmi?
    ama

bu arada toshiba 37wl67z için çok uygun fiyat buldum, 1920x1080 için (pc bağlıyacağım için) niyetlendim ama PIP olmayışı hevesimi kırdı, hala lg42pc1r ile ikilemdeyim önümüzdeki hafta sonuçlanır...........

selamlar

Alıntıları Göster
    plazma ve LCD de SAMSUNG başka kuş tanımam

• quote:

sulokal dostum,
    ama

selamlar

Alıntıları Göster
    quote:

sulokal dostum,
    ama

selamlar

siyah inci, (LE71B)
    32" te basarilidir mutlaka da,
    ben 40" olanini 37LC2R ile yanyana,
    "ice age"bu filme de kilim, hangi magazaya gitsem bunu oynatiyorlar)dvd ile seyrettim.
    gokyuzundeki bulutlarin kenarlari samsungta arka fonla karisiyor,
    LG de ise net ve kenarlari belli idi.renk doygunlugu 37LC2R'de tatmin edici idi.
    samsung'da siyah daha iyi idi ama, karanlık sahnelerde, tum siyahlar icice giriyor,
    cisimler anlasilmiyordu.dizayn olarak, biri sinifi gecer, digeri, kainat guzeli olur.
    benimde gorduklerim bunlardi.

selamlar...

• quote:

sulokal dostum,
    ama

selamlar

Alıntıları Göster
    quote:

sulokal dostum,
    ama

selamlar

Toshiba pip özelliğini televizyonlarına koymuyomuş öğrendiğim kadarıyla gerek görmüyomuş .

• quote:

Orjinalden alıntı: eczmet

Arkadaslar uzun zamandır yazdığınız bütün yazıları takip ediyorum. Ama aklım acayip karıştı. Önce LCD televizyon almaya karar verdim. samsungun Sonomasını alacaktım ama ölü pixel dendi TV izlerken çok kötü dendi, vazgeçtim. Plazmanın görüntüleini beğenmiyorum. DLP televizyon dediniz, onu hiç görmedim bugün inceleyeceğim. Ancak mağazalardan bakarken tüm görüntüler HD görüntüler olduğu için mükemmel. Ama ben digiturkten izleyeceğim digiturkten de bu kadar guzel kalite beklemiyorum.
    Simdi ben PS 3 almayacağım. Benim istediğim digiturkten kanalları izlemek ve DVD izlemek.
    Şimdi size şunu sormak istiyorum.
    Sizin elinizde 5000ytl olsa ve bu amaçlarla bir TV alsanız hangisini alırdınız. Neden? Diğer hangi TVlerle karşılaştırdınız?
    Acele bir tane TV alacağım. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var ve şimdiden de teşekkür ediyorum.

sony sxrd panelli, kds-55a2000 modeli, arkadan projeksiyonlu, 55", ben bunu düşünüyorum, bi bakabilirsin sen de

• quote:

Orijinalden alıntı: aramatarama

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aramatarama

plasma icin, samsungtan baskasini tanimam lafi cok iddialı olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulokal -- 3 Kasım 2006; 11:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulokal

quote:

Orjinalden alıntı: aramatarama

plasma icin, samsungtan baskasini tanimam lafi cok iddialı olmus.

Alıntıları Göster
    Sony KDF-50E2010 Bravia 127cm LCD Projeksiyon Tv
    bu televizyon nasıldır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczmet

Sony KDF-50E2010 Bravia 127cm LCD Projeksiyon Tv
    bu televizyon nasıldır acaba?

Alıntıları Göster
    parana acı derim ben sana sonuçda kısa ömürlü bir tvye okadar para değmez 5000 ytlem var diyorsun ve lcd düşünmüyorsun hiç bekleme hemen bir alışveriş merkezine uğra tüm markaları incele hangisi kafana yattıysa al
  • quote:

Orijinalden alıntı: reshad

parana acı derim ben sana sonuçda kısa ömürlü bir tvye okadar para değmez 5000 ytlem var diyorsun ve lcd düşünmüyorsun hiç bekleme hemen bir alışveriş merkezine uğra tüm markaları incele hangisi kafana yattıysa al

Alıntıları Göster
    magazadan balmak cozum degil ki mesela projeksiyon tvlerde logo izi oluyormus
    magazadan bunu anlaymazsin
    ya da biri lcd tv lerde mac izlemek zevkli degil dedi
    ne kadar dogru bunu da bilmiyorum
    bilmedigim icin de size danisiyorum
  • quote:

magazadan balmak cozum degil ki mesela projeksiyon tvlerde logo izi oluyormus
    magazadan bunu anlaymazsin
    ya da biri lcd tv lerde mac izlemek zevkli degil dedi
    ne kadar dogru bunu da bilmiyorum
    bilmedigim icin de size danisiyorum

Alıntıları Göster
    maca benide cagircaksan soliim markayi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kboy

maca benide cagircaksan soliim markayi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ne olur yardım edin :(
    karar veremiyorum

Samsung LCD mi yoksa o akdar para vermeye gerek kalmaz da Panasonic Plazma mı? Yoksa Sony Bravia mı ya da Sony nin yeni gelen serisi mi? Logo izi filan olur mu bunlarda? Maç yayını güzel izlenir mi? Kimim ben? Neredeyim? Yardım eden var mı bana?
  • quote:

karar veremiyorum

Samsung LCD mi yoksa o akdar para vermeye gerek kalmaz da Panasonic Plazma mı? Yoksa Sony Bravia mı ya da Sony nin yeni gelen serisi mi? Logo izi filan olur mu bunlarda? Maç yayını güzel izlenir mi? Kimim ben? Neredeyim? Yardım eden var mı bana?

Alıntıları Göster
    logo izi olmayan tek tv dünyada DLP TVdir bunuda en guzel ve en uygun fiyatlara Samsungda bulursun parana uygun olanı ise SP-61L6HX fiyatı 4700 ekran boyutu 155 cm bence en uygunu bu ama illa tercihim LCD diyorsan bu aralar 102 ekran lcdlerde fiyatlar 4600 düştü

bence sen bu DLP tvyi düşün sonuçta maç izleyecem diyorsan büyük ekranda keyif yaşa fiyatıda baya uygun

• quote:

karar veremiyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eczmet

karar veremiyorum

arkadaşım demişsinki önceliği tv ve maç yayınları...o zaman şunu bilmeni isterim istersen dünyanın en iyi plazmasını yada dünyanın en iyi lcd sini al hiçbir şekilde hd olmayan normal bi anolog veya digital yayında crt yni tüplü tv lerden daha iyi görüntü alamazsın önce bunu bil...

5000 ytl çok iyi para ve hd bi tv alacaksan ve bunun içinde 5000 ytl ayırdıysan 1080p olmaması için hiçbir neden yok ve bu durumda sana tavsiye edebileceğim yeni sony bravia x yada v serisi...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.