Şimdi Ara

50000 civarı cc önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tür araçlar alınırken 2.eline pek bakılmaz zaten zevkini çıkartmaya bakıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 24 Haziran 2009; 9:30:36 >
  • Haklısınız ikinci elde ki kaybınıda düşünmek gerekli şu kesinki megane coupe gibi karlı olmaz ama işte bu araç keyif için sadece ayağı yerden kesmek için alınacak araç değil,şunu anladım ama şu anda ne coupe ne cabrio araç alınmaz sezon sonunu beklemek ağustos güzel olacak gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtseko

Haklısınız ikinci elde ki kaybınıda düşünmek gerekli şu kesinki megane coupe gibi karlı olmaz ama işte bu araç keyif için sadece ayağı yerden kesmek için alınacak araç değil,şunu anladım ama şu anda ne coupe ne cabrio araç alınmaz sezon sonunu beklemek ağustos güzel olacak gibi.

Aynen öyle.

Hatta uzun süre bineceğim diyorsan aralığa doğru 2009 model olarak al.

Ozaman elde kalanları gayet uyguna veriyorlar.
  • 308 CC,Porsche 911 tarzı koltukları SLK tarzı boyuna sıcak hava üfleme tertibatı,BMW-PSA üretimi 1.6 lt. Turbo 140 bg otomatik vitesli motoru ile harikadır. ve yepyeni bir üretimdir. şuanda satılmış olanların hepsi ön siparişle gelmiştir. ÖTV indiriminin azalması ile fiyatı 57 den 62 ye fırladı. 62.000 tl yok ise kullanılmış veya sıfır bir astra twin top ta olabilir. ama astra twin topın üretimi 2 yıla kadar bitecektir.kullanılmış BMW den, eğer arabayı tanımıyorsan uzak dur derim.
  • bu pejo direksiyona tuş koymayı beceremiyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPEREN A.

bu pejo direksiyona tuş koymayı beceremiyor mu

o tuşlar hemen direksiyonun arkasında kol biçiminde ve de çok ergenomik olan bir yerde duruyor. sağ tarafta olanlar müzik sistemini, sol tarafta olanlar ise cruise controlü idare ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisG -- 24 Haziran 2009; 16:51:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

cabrio araçlar kendinden üst sınıfta coupe araçlardan daha çok dikkat çekebiliyor

Dikkat çekmekten ne anlıyorsun ki

Üst sınıfta yine motor olur sürüş dinamiği olur donanım olur , mantıklı birşeyler olur yani...

aracın dış görünüşünün dikkat çekici olması mantıksız bir şey yani? diğer dediklerinin bu araçta olmadığını düşündüren nedir acaba? bu arabada bir donanım, sürüş dinamiği, motor falan yokta bizim mi haberimiz yok? 308 CC nin donanımına baktın mı bu arada?

• Megane 3 coupe ile başlayan arayışa rakam olarak beni zorlasada 308 cc olarak karar verecem ama bu defada 60000 lira vereceksem acaba bu rakama değerlendirilecek daha doğru bir tercih varmı acaba, sıfır,coupe,cabrio önerilerinizi bekliyorum.Saygılar
  • Dostum 308 cc den vazgeçme...15 haziranda kestirdim faturayı metalik boya farkı dahil 58000 e bitirmiştim...süper bi araç...astra megane tasarım olarak yakınından geçemez...gece görünüşü inanılmaz kankamda yeni kasa bmw cabrio var metal tavanlı...arkasını görünce kahroluyorum demekte...1600 motor vergisi 140 beygir performansı ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.