Şimdi Ara

50000 civarı cc önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bir türlü karar veremedim nasıl bir araç seçeceğime aklımda megane 3 coupe varken bugunlerde peugeot 308 i düşünür oldum ve bugun 207 cc gördüm ve evet bu araçta olabilir dedim yada 308 cc ancak rakamlar biraz zorluyor sizlerin 50000 ytl civarı önerebileceğiniz cc modelleri varmı. teşekkürler

• Astra Twintop 1.6T 180HP.

Hem vergi avantajı hem yeterli miktarda güç. Ve bence tip olarakta sınıfındakilerin hepsinden daha karizmatik ve üstün bir araç.

http://www.sahibinden.com/2008_astra_twintop_235_hp_cabrio_siyah-97WQQaXQQ11944110WQQpXQQdisplayitem

ilan pasif ancak fikir vermesi açısından ekledim.
  • Evet astra oldukça hoş gözüküyor ancak öncelikli düşüncem 0 almak ve peugeot 308 cc hakkında çok bilgim olmasa resmen aşık oldum araca onun kadar çekici ve uygun fiyalı seçenekleri ciddi olarak düşünecem zaten şunu anladım ki kesinlikle cc alacağım marmaris gibi yerde yaşıyorum sorun olacağınıda sanmıyorum yinede cc konusunda tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.teşekkürler
  • şu arada en alınası araç bence 308 CC 54 bin olması lazımdı 1.6T 150 bg motor vergi açısındanda avantajlı astra kasa değiştirecek zaten

bende 307 CC var cclerde genel sorun tavan tıkırtısı o da çok parçalı yapıdan kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 24 Haziran 2009; 0:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtseko

Evet astra oldukça hoş gözüküyor ancak öncelikli düşüncem 0 almak ve peugeot 308 cc hakkında çok bilgim olmasa resmen aşık oldum araca onun kadar çekici ve uygun fiyalı seçenekleri ciddi olarak düşünecem zaten şunu anladım ki kesinlikle cc alacağım marmaris gibi yerde yaşıyorum sorun olacağınıda sanmıyorum yinede cc konusunda tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.teşekkürler
    bencede 308 CC
  • quote:

Evet astra oldukça hoş gözüküyor ancak öncelikli düşüncem 0 almak ve peugeot 308 cc hakkında çok bilgim olmasa resmen aşık oldum araca onun kadar çekici ve uygun fiyalı seçenekleri ciddi olarak düşünecem zaten şunu anladım ki kesinlikle cc alacağım marmaris gibi yerde yaşıyorum sorun olacağınıda sanmıyorum yinede cc konusunda tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: dtseko

Astra TwinTop 1.6i 16V - 115 HP Cosmo Xenon Paketi 53.160
    Astra TwinTop 1.6i 16V - 180 HP Cosmo Xenon Paketi 58.495
    Astra TwinTop 1.9 CDTi 16V - 150 HP Dizel Cosmo Xenon Paketi 83.835

Aracın 0 km fiyatı 53 binden baslıyor. Fakat tabi 1.6 115hp atmosferik olanı. 1.6Turbo secenegı 58 bucukmuş :)

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 24 Haziran 2009; 0:13:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Aracın 0 km fiyatı 53 binden baslıyor. Fakat tabi 1.6 115hp atmosferik olanı. 1.6Turbo secenegı 58 bucukmuş :)

Alıntıları Göster
    308 cc tavsiye ederim alabilceğiniz en yeni model bu olur ve yollarda tek olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Alıntıları Göster
    Astra ile 308 i yan yana koyduğumda sadece görselliğe bakıldığında 308 çok daha hoş birde astra artık çekiciliği yitirmiş gibi kaç yıldır yollarda bu rakamlarda anlaşılan 308 cc en fıstık gibisi

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

308 cc tavsiye ederim alabilceğiniz en yeni model bu olur ve yollarda tek olursunuz

Alıntıları Göster
    Bu arada 308 CC' nin fiyatı 62400 TL ve 1.6 turbo 140 HP otomatik.Fiyatı pahalı gibi gözüksede donanım olarak çok dolu bi araç.Zaten aracın koltukları yetiyor bence Araçta yok yok gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu arada 308 CC' nin fiyatı 62400 TL ve 1.6 turbo 140 HP otomatik.Fiyatı pahalı gibi gözüksede donanım olarak çok dolu bi araç.Zaten aracın koltukları yetiyor bence Araçta yok yok gerçekten.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/308_cc_aci_peugeot_dan_308_cc-07WQQaXQQ14949442WQQpXQQdisplayitem

• quote:

http://www.sahibinden.com/308_cc_aci_peugeot_dan_308_cc-07WQQaXQQ14949442WQQpXQQdisplayitem

Alıntıları Göster
    çok zam gelmiş daha 1-2 hafta önce 55 bin tl civarlarındaydı ne zaman artmış bu kadar

• quote:

Astra ile 308 i yan yana koyduğumda sadece görselliğe bakıldığında 308 çok daha hoş birde astra artık çekiciliği yitirmiş gibi kaç yıldır yollarda bu rakamlarda anlaşılan 308 cc en fıstık gibisi

Alıntıları Göster
    quote:

Evet astra h yuzu eskıyen bır kasa. 2005 ten beri piyasada olan bir araç

+ olarak kasa degıstırecegı ıcın dezavantajı var 308 e oranla. (gerçi yeni astra twintop cıkana kadar ustune kasa gelmiş sayılmaz suanki twintop'ın)

Fakat ben peugeot'nun yaptıgı gibi bu tarz fazla uçuk tasarımları pek sevmıyorum, Astra twintop daha derli toplu ve Almanım'sı geliyor bana. Tabi zevkler ve renkler tartısılmaz

linkteki 308 in fiyatıda söyle 58 lerde felan olsa cok guzel olur mesela. 63 bıraz fazla gıbı geldı bana.

• quote:

Alıntıları Göster
    marmaristesin yaz dışı trafik çok yok düz vites almak lazım

tanıtımlarda 54 bin geçiyordu fiyatı giydirdiler mi acaba(evet 54 bin denilen araç olmuş 62.400 (peugeot resmi sitesi)

cabrio araçlar kendinden üst sınıfta coupe araçlardan daha çok dikkat çekebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

çok zam gelmiş daha 1-2 hafta önce 55 bin tl civarlarındaydı ne zaman artmış bu kadar

Alıntıları Göster
    Şaka diyorsun bu araç 55000 di ve ben o haliyle kaçırdımmı off ya megane3 de aynı sorum var ne olacak bu rakamlar firmalar kampanya yaparsa yapar yoksa çok yüksek şu anda
  • quote:

Şaka diyorsun bu araç 55000 di ve ben o haliyle kaçırdımmı off ya megane3 de aynı sorum var ne olacak bu rakamlar firmalar kampanya yaparsa yapar yoksa çok yüksek şu anda

Alıntıları Göster
    bu ÖTV indirimi yalanı ortamında araç almak artık mantık dışı oldu firmalar ipin ucunu kaçırdı

hem istediğin aracı bulamıyorsun hemde pahalıya alıyorsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

heralde beğenildi birden fırlattılar fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

heralde beğenildi birden fırlattılar fiyatı

Alıntıları Göster
    Bence bu tarz bir aracı şimdi almayın.

Hem zam geldi. Hemde bayiler mevsimden dolayı nasılsa satarız diye düşünüp fiyatı indirmiyorlar.

Ama Kasım - Aralık gibi gidin bakalım ozaman görün fiyatları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

marmaristesin yaz dışı trafik çok yok düz vites almak lazım

tanıtımlarda 54 bin geçiyordu fiyatı giydirdiler mi acaba(evet 54 bin denilen araç olmuş 62.400 (peugeot resmi sitesi)

cabrio araçlar kendinden üst sınıfta coupe araçlardan daha çok dikkat çekebiliyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

Dikkat çekmekten ne anlıyorsun ki

Üst sınıfta yine motor olur sürüş dinamiği olur donanım olur , mantıklı birşeyler olur yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: 09nanometer

quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Knight

Dikkat çekmekten ne anlıyorsun ki

Üst sınıfta yine motor olur sürüş dinamiği olur donanım olur , mantıklı birşeyler olur yani...

Alıntıları Göster
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=231270

http://www.dod.com.tr/VehicleSearchResults.aspx

eos almasanızda gidip bir bakın bence ve ikinci elde bu araçlar çok değer kaybediyor
    sıfır almadan önce bu konuyu da düşünün bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.