Şimdi Ara

50000 TL Dizel Otomatik Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: faydeemusic

quote:

Orijinalden alıntı: xtypeee

quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

C4 ve megane 3 üzerine yoğunlaştık

C4 düşünürseniz otomatik tavsiye etmem berbat bir şanzımanı var.

Ben kullaniyorum c4 2012 kullanmadan sallamanin bi manasi yok dostum once kullanacaksin

Yazilimi guncellettim mis gibi gecisler
    Kafa sallama olayi sadece 1den 2ye gecerken gaza abanirsan oluyor eger gazdan az cekersen sonra bas sikinti olmuyor

Ben aracı kullandığım için yorum yapıyorum şanzıman benim hoşuma gitmedi siz memnunsanız bir şey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizel otomatik bravoyu tavsiye ederim. şanzımanı tek kavramadır fakat sorunsuzdur. dualogic diye geçer. şu ana kadar da sorun yaşayan görmedim duymadım.

araç gayet kaliteli 120 beygir 300 torktur. spoert style ve assist kitli olanını tercih ederseniz süper olur.

bunun benzeri olarak 308 ve c4 de aynı şekilde güzel araçlar.
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Evet bravo çok güzel araç cam tavanda oldu mu tamamdır. Tavsiyeniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

Evet bravo çok güzel araç cam tavanda oldu mu tamamdır. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Selectronic kullanıcısı olarak bi iki tuş tıklatayım.

Daha önceden tam otomatik, çift kavrama ya da cvt kullanıp da robota geçenler bu tek kavramaya sektirir de sektirir. Öncesinde otomatik görmeyenler ise nedense çok çabuk alışır. Toyotanın o yerin dibine sokulan multimoduna aşık adam bilirim. Ama otomatik geçmişi yoktu onun da

Yani tek kavrama robotta karar vereceklerse, kullananların daha önce otomatik deneyimlerinin olmaması avantaj olur. Otomatik kullanmışlarsa, hele ki uzun süre tam otomatik araçsa kullanılan, bravo için 2 kere düşünmeliler. Böyle bir durumda memnun kalmama olasılıkları yüksektir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.