Bildirim
50000 TL Dizel Otomatik Tavsiye
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
50.000 TLye dizel otomatik C segmenti istiyorsunuz ama kaç model olacak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 5 Haziran 2016; 23:14:39 > -
2013 Fluencequote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
50.000 TLye dizel otomatik C segmenti istiyorsunuz ama kaç model olacak ? -
Megane 1.5 dci edc -
2009 üzeri olacak. -
Bende diyorum ama ikna olmuyor :) -
Evet olabilir c4, 308 ve bravo nasıldır bilginiz var mı? Yarı otomatik olduğu için pek sıcak bakmıyoruzda. -
quote:
Orijinalden alıntı: maligs1905
Evet olabilir c4, 308 ve bravo nasıldır bilginiz var mı? Yarı otomatik olduğu için pek sıcak bakmıyoruzda.
Bahsettiğiniz araçlar da gayet güzel, düşünülebilir fakat şanzımanları hakkında bilgim yok maalesef, kullananlardan yorum almak lazım. -
308 süper araç özellikle son çıkanları Hakkı'nda çok güzel yorumlar var fakat c4 2011-2013 modeller robotize şanzıman olduğundan pek tavsiye edilmiyor. 40bin e kadar bende araç otomatik arıyorum. Size tavsiyem bütçeniz benden birazdaha fazla olduğundan 2012 astralara bakmanız.bir dostumuzda var ve çok memnun. 40bin için tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Tork konverterlü 2011 sonrası ve çok yakmayacak.bütçem el verse Peugeot 1.2 otomatik alırdım ama çok pahalı bana uymuyor. -
Benzinli istemiyorlar illa dizel olucak. Yarı otomatiklerin içinde en iyisi hangisidir? -
hocam sorun çıkarmayan yarı otomatik diye birşey olduğunu sanmıyorum.2015 modellerde bu şanzıman tipini birazdaha sorunsuz hale getirdiler .bu iş birazda şans meselesi tabi.robotize şanzıman kullanıp saç baş yolanlar var. sanırım vw grubu yarı otomatik te baya mesafe kat etti.bütçeniz müsade ederse 2014 ve sonrası tercih edebilirsiniz. -
Teşekkür ederim hocam. -
Sedan fluence touch Plus yada icon
Hb Citroen C4 comfort plus
Başka düşünmenize gerek yok... -
C4 ve megane 3 üzerine yoğunlaştık -
quote:
C4 ve megane 3 üzerine yoğunlaştık
C4 düşünürseniz otomatik tavsiye etmem berbat bir şanzımanı var. -
O zaman megane 3 kalıyor geriye dinamik ve üzeri donanım bulmakta biraz güç ama bakalım nasip. -
quote:
Orijinalden alıntı: xtypeee
quote:
C4 düşünürseniz otomatik tavsiye etmem berbat bir şanzımanı var.
Ben kullaniyorum c4 2012 kullanmadan sallamanin bi manasi yok dostum once kullanacaksin
Yazilimi guncellettim mis gibi gecisler
Kafa sallama olayi sadece 1den 2ye gecerken gaza abanirsan oluyor eger gazdan az cekersen sonra bas sikinti olmuyor -
c4 comfort plus 1.6 hdi mcp, daha geçen ay aldım vitesle ilgili forumda sallayanlara inanmayın, çok memnunum öneririmquote:
Orijinalden alıntı: faydeemusicquote:
Orijinalden alıntı: xtypeee
quote:
C4 düşünürseniz otomatik tavsiye etmem berbat bir şanzımanı var.
Ben kullaniyorum c4 2012 kullanmadan sallamanin bi manasi yok dostum once kullanacaksin
Yazilimi guncellettim mis gibi gecisler
Kafa sallama olayi sadece 1den 2ye gecerken gaza abanirsan oluyor eger gazdan az cekersen sonra bas sikinti olmuyor
Alıntıları Göster
-
Kullanıcılar yorum yapsa hep :). Kullanmayanlar atıp tutuyor. -
Dacia sandero stepway 1.5 dizel otomatik vites full paket sıfır 54000 TL
Benzer içerikler
- opel crossland mı citroen c3 aircross mu
- honda civic fc5 paket sıralaması
- suzuki vitara alınır mı
- dacia logan en çok tutulan modeli
- araba önerisi
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X