Şimdi Ara

50000 TL Dizel Otomatik Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50000 TL ye kadar otomatik dizel araç arıyoruz arkadaşım için. HB tavsiyemizdir eşide kullanacağı için. Tavsiye edebileceğiniz modelleri bekliyorum. C sınıfı ilk tercihimizdir.

Teşekkürler iyi akşamlar.

• 50.000 TLye dizel otomatik C segmenti istiyorsunuz ama kaç model olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 5 Haziran 2016; 23:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

50.000 TLye dizel otomatik C segmenti istiyorsunuz ama kaç model olacak ?
    2013 Fluence
  • Megane 1.5 dci edc
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    2009 üzeri olacak.
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum ama ikna olmuyor :)
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir c4, 308 ve bravo nasıldır bilginiz var mı? Yarı otomatik olduğu için pek sıcak bakmıyoruzda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligs1905

Evet olabilir c4, 308 ve bravo nasıldır bilginiz var mı? Yarı otomatik olduğu için pek sıcak bakmıyoruzda.

Bahsettiğiniz araçlar da gayet güzel, düşünülebilir fakat şanzımanları hakkında bilgim yok maalesef, kullananlardan yorum almak lazım.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    308 süper araç özellikle son çıkanları Hakkı'nda çok güzel yorumlar var fakat c4 2011-2013 modeller robotize şanzıman olduğundan pek tavsiye edilmiyor. 40bin e kadar bende araç otomatik arıyorum. Size tavsiyem bütçeniz benden birazdaha fazla olduğundan 2012 astralara bakmanız.bir dostumuzda var ve çok memnun. 40bin için tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Tork konverterlü 2011 sonrası ve çok yakmayacak.bütçem el verse Peugeot 1.2 otomatik alırdım ama çok pahalı bana uymuyor.
  • mercato kullanıcısına yanıt
    Benzinli istemiyorlar illa dizel olucak. Yarı otomatiklerin içinde en iyisi hangisidir?
  • hocam sorun çıkarmayan yarı otomatik diye birşey olduğunu sanmıyorum.2015 modellerde bu şanzıman tipini birazdaha sorunsuz hale getirdiler .bu iş birazda şans meselesi tabi.robotize şanzıman kullanıp saç baş yolanlar var. sanırım vw grubu yarı otomatik te baya mesafe kat etti.bütçeniz müsade ederse 2014 ve sonrası tercih edebilirsiniz.
  • mercato kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • Sedan fluence touch Plus yada icon
    Hb Citroen C4 comfort plus

Başka düşünmenize gerek yok...
  • C4 ve megane 3 üzerine yoğunlaştık
  • quote:

C4 ve megane 3 üzerine yoğunlaştık

C4 düşünürseniz otomatik tavsiye etmem berbat bir şanzımanı var.
  • O zaman megane 3 kalıyor geriye dinamik ve üzeri donanım bulmakta biraz güç ama bakalım nasip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtypeee

quote:

Ben kullaniyorum c4 2012 kullanmadan sallamanin bi manasi yok dostum once kullanacaksin

Yazilimi guncellettim mis gibi gecisler
    Kafa sallama olayi sadece 1den 2ye gecerken gaza abanirsan oluyor eger gazdan az cekersen sonra bas sikinti olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

quote:

Orijinalden alıntı: xtypeee

quote:

Ben kullaniyorum c4 2012 kullanmadan sallamanin bi manasi yok dostum once kullanacaksin

Yazilimi guncellettim mis gibi gecisler
    Kafa sallama olayi sadece 1den 2ye gecerken gaza abanirsan oluyor eger gazdan az cekersen sonra bas sikinti olmuyor

Alıntıları Göster
    c4 comfort plus 1.6 hdi mcp, daha geçen ay aldım vitesle ilgili forumda sallayanlara inanmayın, çok memnunum öneririm

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    faydeemusic kullanıcısına yanıt
    Kullanıcılar yorum yapsa hep :). Kullanmayanlar atıp tutuyor.
  • Dacia sandero stepway 1.5 dizel otomatik vites full paket sıfır 54000 TL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.