Bugün İşlemci Markası : Intel İşlemci Modeli : 3. nesil Intel® Core™ i5-3230M Çift çekirdekli işlemci İşlemci Tipi : Intel Core i5 İşlemci Hızı : İ5-3230M - 2.6 GHz Turbo Boost ile 3.2 GHz'ye kadar İşlemci Cache : 3 MB Yonga Seti : Intel® Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED HD Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : AMD Radeon Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 2 GB Grafik İşlemcisi : AMD Radeon HD8570 HDMI : 1 HDMI bağlantı noktası Sistem Belleği : 4GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 500 GB + 8 GB SSD Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : DVD±RW Wireless : Var Bluetooth : Bluetooth 4.0 + HS Usb Portu : 3 USB 2.0 Klavye : Standart Q TR Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : 4-in-1 card reader (SD/SDHC/SDXC/MMC) Kamera : HD Web Camera Parmak İzi Okuyucu : Yok Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı : 2.60 Kg Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Lenovo Servisi Notebook rengi : Mat Siyah Hediye : Notebook Çantası Üretim Yılı : 2013
bu bilgisayarı aldım freedos olduğu için windows u kurdum fakat. Daha önceden SSD ye hiç kurulum yapmadım bir çok forumda araştırma yaptıkdan sonra bu 8gb lık SSD aslında fiziksel olarak yokmuş sanırım? bunun hakkında bilgilendirme yapabilirmisiniz nedir niye vardır vs...