eskiden deviantart güzel bir siteydi. sonra millet tumblr gibi kullanmaya başladı bozuldu. 500px güzel bir site gibi, ama arayüzünde bazı sıkıntılar var. bir kere thumbnail olarak kare kullanmaları kötü gibi, bir çok fotoğrafa bakmadan eliyoruz bu yüzden. bir de her comment geldiğinde bize mesajla bildirse çok güzel bir site olabilir. bir sürü pro fotocu var çünkü.
Bu dediğinizin ayarı mevcut.Bana her yorumda mail geliyor
ayarlar menüsünden mi yaptınız? bana gelen giden yok
Mesajım bulunsun, benim pek fotoğrafım yok 4 ay olmasına rağmen yeniyim hala. önümüzdeki üç ay bolca fotoğraf olacak inşallah. Bakarım profillere, fotoğraflara, tekniki eksiklikleri saptayabilecek konumda mıyım bilemiyorum, estetik açıdan da kişiye bağlıdır pek laf düşmez ama yine de elimden geldiğince yorum yapmaya çalışacağım :)
quote:
Orijinalden alıntı: the_gunner
quote:
Orijinalden alıntı: panasonica
quote:
Orijinalden alıntı: uguruyaniker
quote:
Orijinalden alıntı: oem84
quote:
Orijinalden alıntı: uguruyaniker
...
eğer atarsa merakla bekliyorum sonucu
Fazla uğraşmadım
iyi olmuş orjinalini size mail ile atabilirim. 15megabayt.. mail verin göndereyim. sanırım kurcalayınca daha iyi oluyor
orjinali dediğiniz RAW ise bana yollar mısınız ?
hocam makinayı ilk elime aldığımda ilk çektiğim kare bu idi zaten ilk eklenen kare raw unu sildim sanırım. yani pc de yer kalmayınca eskilerin rawunu sildim açıkcası foto işinden pek anlayan biri değilim. beğendiğiniz için teşekkürler www.500px.com/profmacit
Fotoğraflar yerine bir kereliğine profil linkinizi yazsanız
Herkese iyi bayramlar. Bu konuyıu şimdi gördüm, bende açayım böyle bir konu diyordum ama açtığıma pişman oldum. Sonuçta bu hesaplarla hem bir birimizi takip etmiş oluyoruz, hem kendi gelişimizi kontrol ediyoruz hemde işi bilen arkadaşlardan yorum almış oluyoruz. Ayrıca gerçekten çok başarılı fotoğraflar saniyede kimi zaman yüzlerce fotoğrafın yüklendiği bir sitede araya kaynamış olabiliyor. Bu tür gizli şaheserler içinde bir fırsat bu gerçek değerlerini bulmak adına. bazı arkadaşlar bunun yozlaşmasından, amacının sapmasından korkuyorlar. Belki bunda haksız sayılmazlar bazı noktalarda ama herkes kendini iyi bilir, kendini kandırmak olur bu tür davranışlar. Sonuçta çocuk değiliz hiç birimiz.