Şimdi Ara

500px e üye olanlar niklerini buraya yazsın lütfen.... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
6
Favori
19.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://500px.com/EREN007TR bunlarda benden arkadaşlar daha amatörce ama. birde bugün bir ilginçlik var son eklediğim 4-5 resim kafasına göre bazen görünüp bazen görünmeyebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan57

Biri benim fotoğraflara da bakabilir mi ?http://500px.com/BatuhanCakir

güzel fotograflar ama nedense ben fotografda imzayı sevmiyorum, adam mükemmel fotograf cekiyor altına imza atmıyor.
    bizde her fotografın altında kocaman imza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Biri benim fotoğraflara da bakabilir mi ?http://500px.com/BatuhanCakir

güzel fotograflar ama nedense ben fotografda imzayı sevmiyorum, adam mükemmel fotograf cekiyor altına imza atmıyor.
    bizde her fotografın altında kocaman imza.

Hocam imza atıyorum benim çektiğim belli olsun diye yoksa çalınmasın diye atmıyorum teşekkür ederim ilginize saygılar

• Amatörüz daha.

Çektiğim fotoğraflarda konu yok, gelişigüzel çekiyorum. Önce kendimi ve makineyi tanımak için. Güzel konu yakaladığımda kaçırmam ama :)

500px.com/MertDumanoglu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 29 Mayıs 2013; 3:43:05 >
  • Wimsh fotoğraf sitesini kullanan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRe

Android telefonuma indirdim programı gerçekten çok güzel resimler var duvar kağıdı vs. yapmak için ama bi türlü indiremedim

Çünkü resimlerin telif hakları var, sahibi satıyorsa parayla alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanözgür

Wimsh fotoğraf sitesini kullanan var mı ?

Ben kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

1x de çok iyi yukledigin fotografi bile yayınlamıyorlar, nasil bir kalite arıyorlarsa artık. 500px fotokritik moduna donmus.

piksel ( boyut ) ve açıklama şartları koymuş olabilirler. ( eskiden vardı , yeni hali ne istiyor bilmiyorum ) ne yalan söyleyeyim; 1x in göz atarken bir havası var, hani fotoğraf yükleyeni de biraz zorlayan. lambur lumbur yüklemeleri de pek görmüyorum göz atarken.

onun gibi paylaşım sitesi pek görmedim ama mutlaka vardır. ( bilen varsa da paylaşırsa sevinirim )

şu an diğerleri dönen dolaplarıyla, işleyişiyle aynı gibi. ( gene de görülmesi gereken iyi fotoğraflar da yükleniyor ) 500xp bunların içinde yaygın olanı galiba ve kullanım kolaylığından kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 27 Haziran 2013; 3:05:23 >
  • 500px.com/FurkanKahyalar
  • benim fotograflarım da burada,

http://500px.com/AlperDoruk

ilginize şimdiden teşekkür ediyorum
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum 500px de Awesome ve Plus üyelikleri olanların fotoğrafları daha uzun süremi kalıyor yani şöyle söyleyim ben fotoğraf yüklüyorum 24 saat sonra fotoğrafta puan düşüyor Awesome ve Plus üyeliği olanların daha çok kişiye de görünüyor galiba ve fotoğrafları daha uzun süre listede kalıyor sanırım
  • Bende anlamadım benim yüklediğim fotoların bazıları aramada gözükmüyor. Sizde de oluyor mu ?
  • Eklediğimiz fotolar Fresh bölümüne düşmüyor mu ?
  • http://500px.com/meric Arkadaşlar fotoğraflarımı değerlendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Eklediğimiz fotolar Fresh bölümüne düşmüyor mu ?

Düşüyor hocam ilk yüklediğinizde puan almadığı zaman arkalara doğru gidiyor aramayla bulamazsınız çok iyi çalışmalar bile bazen oy alamıyor o yüzden devamli oylandı son çalışmalarıma bir göz atın gibi yorumları görmeniz kaçınılmaz son
  • quote:

Düşüyor. Dk'da 130~150 fotoğraf yüklenmesi nedeniyle arka sayfalarda kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Düşüyor. Dk'da 130~150 fotoğraf yüklenmesi nedeniyle arka sayfalarda kalıyor.

hocam sanki kategorize etmeyince fresh bölümünde görünmüyor , bugün yeni yükledim bi kaç tane freshi kontrol ederek kategorize ettim öyle göründüğünü farkettim . yanılıyor olabilirim ama
  • anladığım kadarıyla fotoğrafın belli bir piksel boyutunda yüklenmesi gerekiyor. bu gösterime girmesi için. ayrıca 500xp nin bir anda çökmesi, yavaşlaması gibi durumları da söz konusu. denk gelirse gümbürtüye gider fotoğrafların. bilmediğim kural dışı işlemler yapılıyor mudur site tarafından bilemem ama yüklenip bir fotoyu öne çıkaranlar var.

fresh ise eski fotonu tekrar oylamaya girmesidir.

insan ister ama başarmanın sonu orada şudur:

çok sayıda ''güzel foto '', '' iyi çekim '', ''oyladım - favoriledim'' ( ''ben yaptım karşılığını beklerim, belki de sadece bunun için yaptım :) '' ) falan filan. bence çoğu fotoğraf yorumlarını kopyala-yapıştır şeklinde yapılmaktadır.

oranın hırs yapmanın sonu pop-fotoğrafçısı olmaya çıkar gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyuıtyuı -- 3 Temmuz 2013; 4:10:17 >
  • quote:

Düşüyor hocam ilk yüklediğinizde puan almadığı zaman arkalara doğru gidiyor aramayla bulamazsınız çok iyi çalışmalar bile bazen oy alamıyor o yüzden devamli oylandı son çalışmalarıma bir göz atın gibi yorumları görmeniz kaçınılmaz son

Tahminim o ki... her site ücretli üyelerine torpil geçiyordur. Yoksa ne diye para ödesin ki insanlar ? Değil mi ama ? Bugün her işin altında bir başka iş var iken. Böyle bir ticarethanenin para veren üyelerinin diğerlerine oranla daha fazla mutlu olmalarını istemez mi ? O sebeple onlara tanınan bazı gizli haklar ücretsiz üyelere sağlanmıyor olabilir. Bunu da makul görmek lazım aslında. Eğer böyle işler ile derdiniz yok ise açarsınız kendi sitenizi falan oraya koyarsınız fotoğraflarınızı. Artık kim gelir, kaç kişi bakar, ne kadar puan verir orasını da görürsünüz. Ben fotoğrafıma "Ooo harika V+F benim fotolarada bak" diyen adamın fotoğraflarının objektif olarak puanlanabileceğini hiç sanmıyorum. O sebeple de oraya koyduğum fotoğraflarımın birini, adresimi paylaşmıyorum misal buralarda :) Bulan beğenen yine de yazıyor. Bir kısım yine v+f benimkilere de bakarsın artık gibi mesaj da yazıyor ama baksam da bana puan verdiği için ben de vermiyorum ! Hatta bana böyle mesaj atan öyle nahoş görünüyor ki... Hani "Bak ben senin fotona oy verdim sen de benimkine verirsin artık, hadi bakalım pamuk parmaklar farenin sol tuşuna" der gibi o mesajlar. Bir fotoğrafım ama sadece bir tanesi 92 puana çıkmıştı. Ne oldu çıktı da, o fotoğrafım süper de ötekiler (ki 0.0 olanlar da var) berbat mı ?! Ölçü bu site mi ? Böyle yorum bırakanların verdiği puanlarla mı ölçeceğiz kendimizi ?
    -
    Bu arada nasıl fotoğrafımızı arama ile bulamayız ? Profilimizde tüm yüklü fotolarımızı görüyoruz. Daha nerede ne diye arayalım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Tahminim o ki... her site ücretli üyelerine torpil geçiyordur. Yoksa ne diye para ödesin ki insanlar ? Değil mi ama ? Bugün her işin altında bir başka iş var iken. Böyle bir ticarethanenin para veren üyelerinin diğerlerine oranla daha fazla mutlu olmalarını istemez mi ? O sebeple onlara tanınan bazı gizli haklar ücretsiz üyelere sağlanmıyor olabilir. Bunu da makul görmek lazım aslında. Eğer böyle işler ile derdiniz yok ise açarsınız kendi sitenizi falan oraya koyarsınız fotoğraflarınızı. Artık kim gelir, kaç kişi bakar, ne kadar puan verir orasını da görürsünüz. Ben fotoğrafıma "Ooo harika V+F benim fotolarada bak" diyen adamın fotoğraflarının objektif olarak puanlanabileceğini hiç sanmıyorum. O sebeple de oraya koyduğum fotoğraflarımın birini, adresimi paylaşmıyorum misal buralarda :) Bulan beğenen yine de yazıyor. Bir kısım yine v+f benimkilere de bakarsın artık gibi mesaj da yazıyor ama baksam da bana puan verdiği için ben de vermiyorum ! Hatta bana böyle mesaj atan öyle nahoş görünüyor ki... Hani "Bak ben senin fotona oy verdim sen de benimkine verirsin artık, hadi bakalım pamuk parmaklar farenin sol tuşuna" der gibi o mesajlar. Bir fotoğrafım ama sadece bir tanesi 92 puana çıkmıştı. Ne oldu çıktı da, o fotoğrafım süper de ötekiler (ki 0.0 olanlar da var) berbat mı ?! Ölçü bu site mi ? Böyle yorum bırakanların verdiği puanlarla mı ölçeceğiz kendimizi ?
    -
    Bu arada nasıl fotoğrafımızı arama ile bulamayız ? Profilimizde tüm yüklü fotolarımızı görüyoruz. Daha nerede ne diye arayalım ?

Hocam sen baya dolmuşsun ya

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.