Hocam evet fresh bölümünde gözükmüyor fotolar, ilk yüklendiğinde nerde listeleniyor anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: batucan57 Hocam sen baya dolmuşsun ya
Öyle görünüyor ise öyle olsun . Bu arada birisi bir ara bana "Evrensel bazda onaylanmış hiç bir fotoğrafın var mı, 500px fotoğraflarını görelim" şeklinde bir laf etmişti. Ben de madem sidik yarıştırmak istiyor yapalım dedim ve açtığım sahte bir hesap ile 10-15 gün yüklediğim fotoğraflar sonrası bu yukarıda bahsettiğim mesaj çalışması yaptım. Girdim milletin fotolara aynen öyle "güzel fotoğraf, awesome shot, wonderful photo v+f please visit my photos vb." 2 haftada fotoğraflar 70-90 arası puan aldı. Olgunlaşma tamamlanınca ben de evrensel bazda değerlendirilmiş bu fotoğraflarımı istekli arkadaşa ilgili başlıkta link olarak paylaşıp gösterdim ! E yani ? 2 haftalık bir çalışma ile puanınız buralara çıkabiliyor ise ortada fotoğrafın iyi olduğu için iyi puan aldığını neye dayanarak söyleyebilirsiniz ? Tabi buraları baz almadan sizi motive eden siteler olarak görürseniz bence o anlamda gayet iyi işlev gören sitelerdir.
jiddi
kullanıcısına yanıt
wimsh sitesini kullanıyor musunuz çok kaliteli çalışmalar yok ama site güzel
quote:
Orijinalden alıntı: batucan57 wimsh sitesini kullanıyor musunuz çok kaliteli çalışmalar yok ama site güzel
Yok, hiç bakmamıştım...
jiddi
kullanıcısına yanıt
Pek bilinen bir site değil bende arkadaştan gördüm hoşuma gitti
kedi nin kadrajda sıkıntı var diğer fotograflarda da uygulama da detaylar kaybolmuş, çorba gibi olmuş.
500px tasarımı değişmiş
quote:
Orijinalden alıntı: batucan57
Arkadaşlar 500px de oylar düşüyor gıdım gıdım ilerliyor bunun sebebini bilen var mı
pulse dediği şey , fotoğrafın like veya favori alma sıklığına göre tirmi azalıp düşüyor . ilgi görüp görmemesi kısaca
CavaLieR-G
kullanıcısına yanıt
Onu demiyorum hocam önceden bir beğeni 27.0 şimdi ise 8.9 olmuş durumda buda ne demek senin fotoğrafını daha az kişi görücek 100 oy almış bir fotoğraf 97.5 olurken aynı oyu almış başka bir fotoğraf ise 98.5 oluyor bu ayrımcılık niyedir onu anlamadım sık sık popüler olan kişilere yönelikmiş bu uygulama ama ben hesabı yeni aldım banada 2. fotoğraftan sonra aynı muamele yapıldı oylarım 8.9 den yükseliyor bende artık yüklememe kararı aldım mesele oy değil başkalarının görememesi sonuçta fotoğrafımı başkaları göremicekse yüklemenin bir anlamı yok
0 viewli fotoğraflarım da var da hocam sizi anlamadığım nokta , başkaları görünce ne olacak yani tam olarak iki kişi bile görüp yorumlasa veya beğense bunlar ufak ufak fikirlerdir bence . 500px çok kalabalık bir site , adam giriyor hafıza kartını upload ediyor , siz de görmüşsünüzdür . kullanıcı sayısı da çok fazla . eskiden fotopya da güzeldi şimdi o da yok . yabancı siteler var , yaş ortalaması biraz daha yüksek olan , misal myshutterspace , buraya da bakmanızı öneririm . kimse oy savaşı için fotoğraf altı yorum yapmıyor , objektif şekilde değerlendiriliyor çoğu fotoğraf . bir bakın derim