Şimdi Ara

500px e üye olanlar niklerini buraya yazsın lütfen.... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
6
Favori
19.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam en üstteki fotoğrafları beğendim eline sağlık. Yurt dışı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 18 Ekim 2013; 18:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Hocam en üstteki fotoğrafları beğendim eline sağlık. Yurt dışı değil mi?

Tesekkurler hocam. Evet Isvec.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://500px.com/efemir

Hesabımı takip (follow) yapan arkadaşları bende takip ediyorum.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

http://500px.com/cagataydrn

Önceki sayfaların birinde vardı galiba ama yeni fotoğaflar ekledim. Gerçek yorum yapabilecek varsa özellikle onların bakmasını ve takip etmesini istiyorum. Nice, great shot vs. demelerinden sıkıldım artık. Sanki mükemmel fotoğraflarmış gibi. Hatalarımı biri söylesede ona göre gidersem. Hee gel gelelim ben de kullanıyorum nice falan fıstık ama gerçekten çok güzel olanlara yazarım. Neyse çok konuştum sizi linke bekliyorum.

fotoğrafların altındaki yorumlar gerçekten iddaalı ve subjektif olmuş.
    fotoğraflarla çok oynamışsın, resimler kalite olarak D90 la çekilmiş değilde cep telefonu ile çekilmiş gibi duruyor.

İşte 500px kalitesi. Taa konunun ilk sayfalarından birisinde söylemiştim bunu. Şu anda bana göre en iyi puan sistemine sahip site pixoto.com'dur. Gerçekten al gülü-ver gülüm olayı olmadan, kimseye gebe kalmadan, borçlanmadan fotoğrafınızın ederini görmek istiyorsanız fotoğrafınızı pixoto.com 'a yükleyin ve linkini paylaşın görelim. Var mı yapacak ?

pixoto.com sitesine üye olmayı denedim fakat facebook hesabı ile üye olunabiliyor sanırım, ben facebook hesabımı vermeden üye olmak istiyorum fakat nasıl yapıldığını bulamadım :)

• ademyagiz A kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim başka yolu yok, ille de facebook diyorlar Ver gitsin abi bişey olmaz :) Site farklı ve güzel bir site. Hele ki kategoriye göre en iyi şekilde sıralandığında gerçekten bazı fotoğraflar çok iyi. Oylamada her zaman güzel fotoğraflar denk gelmiyor ama en sevdiğim sitelerden birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademyagiz
    pixoto.com sitesine üye olmayı denedim fakat facebook hesabı ile üye olunabiliyor sanırım, ben facebook hesabımı vermeden üye olmak istiyorum fakat nasıl yapıldığını bulamadım :)

Galiba twitter yada facebook ile giriş yapılabiliyor sadece. Uyduruk bir twitter yada facebook hesabı açıp burası için kullanabilirsiniz ?! mi ? Bu arada da o mesajımdan beri çok da takip etmedim ama bir kişi de göremedim pixoto hesabını paylaşan :) Bir tek forumdan başka konudan bildiğim bir arkadaş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 18 Ekim 2013; 23:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Galiba twitter yada facebook ile giriş yapılabiliyor sadece. Uyduruk bir twitter yada facebook hesabı açıp burası için kullanabilirsiniz ?! mi ? Bu arada da o mesajımdan beri çok da takip etmedim ama bir kişi de göremedim pixoto hesabını paylaşan :) Bir tek forumdan başka konudan bildiğim bir arkadaş var.

hımm mail ile üye olunabilseydi güzel olurdu, bi ara uyduruk facebook hesabı alırsam onunla üye olurum :)
  • ademyagiz A kullanıcısına yanıt
    Abi aslında etkisi olmuyor, ben bağladım facebook ile. Aylardır böyle, bir problem yaşamadım. Çakma bi twitter iş görür bence :)
  • Yüklenilen fotoğrafların çok az kişi tarafından izlenmesinin sebebi nedir ? Bilen varsa yazsın. Yoksa fotokritikteki gibi yorum manyağı mı yapmak lazım portfolyonun izlenmesi için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alekiss

Yüklenilen fotoğrafların çok az kişi tarafından izlenmesinin sebebi nedir ? Bilen varsa yazsın. Yoksa fotokritikteki gibi yorum manyağı mı yapmak lazım portfolyonun izlenmesi için ?

maalesef öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

http://500px.com/efemir

Hesabımı takip (follow) yapan arkadaşları bende takip ediyorum.

Saygılarımla...

Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yüklenilen fotoğrafların çok az kişi tarafından izlenmesinin sebebi nedir ? Bilen varsa yazsın. Yoksa fotokritikteki gibi yorum manyağı mı yapmak lazım portfolyonun izlenmesi için ?

maalesef öyle..

Evvelce de dediğim gibi resmen fotokritiğin yabancı olanı burası :) Her şey al gülüm-ver gülüm temelinde işliyor. Hal bu olunca da ortada fotoğrafın gerçek değerine bakıldığına dair bir sonuç göremiyorsunuz. Ne ise ki Editörün seçimi falan gibi sebeplerle çoğunlukla zirvedeki fotoğraflar kaliteli oluyor. Ben 500px adresimi kimse ile paylaşmadım :) Orada da kimsenin fotoğrafına "Bak oy verdim, favorime ekledim" diye yorum yazarak da zıplama ve elemanı bir nevi gebe bırakma durumu yapmadım. İlginç şeyler de yaşanıyor ama. Misal bu sitede çok iyi puan alan bir fotoğrafım başka bir yerde yerlerde sürünebiliyor.

Asıl pixoto.com'u kullanan var mı ? Var ise linkini verebilir mi ? Daha önce de söylemiştim... Orada bu 500px'teki gibi gebe bırakma, bak oy verdim haa tarzı hareketler yapamıyorsunuz. Bence çok daha iyi

• ilk fırsatta deneyecem :)
  • Başlı başına saçmalık ya. Fotoğraflarıma güveniyorum, ama izlenme sıkıntısı var. Ve ben aylardır yorum yapmıyorum kimseye :) O yüzden izlenmiyor fotolar da.

Bir de 500'ün son eklenen foto kısmı sağlıklı çalışmıyor diye düşünüyorum.

Bence kullanıcı günde bir fotoğraf ekleyebilmeli ve son fotoğraflar kategorize edilebilmeli. Yani adam açıp bugun bakalım wedding te neler varmış diyerek son fotoğrafları izleyebilmeli. Fotoğrafı yükleyip izleyene kadar hooop onlarca foto eklenmiş bile :)

pixoto'daki credits ne peki @jiddi
  • quote:

Başlı başına saçmalık ya. Fotoğraflarıma güveniyorum, ama izlenme sıkıntısı var. Ve ben aylardır yorum yapmıyorum kimseye :) O yüzden izlenmiyor fotolar da.

Bir de 500'ün son eklenen foto kısmı sağlıklı çalışmıyor diye düşünüyorum.

Bence kullanıcı günde bir fotoğraf ekleyebilmeli ve son fotoğraflar kategorize edilebilmeli. Yani adam açıp bugun bakalım wedding te neler varmış diyerek son fotoğrafları izleyebilmeli. Fotoğrafı yükleyip izleyene kadar hooop onlarca foto eklenmiş bile :)

aynen hocam haklısın sana katılıyorum
  • quote:

O kredi sizi aktif olmaya zorlayan birim !.. Pixoto'ya foto eklemenin credit cinsinden değeri var. Galiba 10 credit idi. Kredi kazanmanın da iki yolu var. Birisi site anasayfada üst sağdaki "Vote" bölümünden oylama yapmanız. Diğeri ise yüklediğiniz fotoğrafın ödül alması. Türlü ödüller var. Günün fotosu, haftanın fotosu, ayın, yılın fotosu gibi. Her ödül ile de kazandığınız kredi miktarı az-çok farklı oluyor. Bence bu teknik müthiş. İlk üye oluşunuzda size belli bir kredi veriliyor ki birkaç foto yükleyebilesiniz.
    -
    Ayrıca yüklediğiniz bir fotoğrafın oylama adedi size yetersiz geldi ise (pro üye olmadığınız için belli bir oylama adedinden sonra oylamadan düşüyor fotoğraf) o fotoğrafınızın 5 kez daha oylamaya girmesi için 5 kredi ödeyerek tekrar oylamaya açıyorsunuz. Tam okuyup bilmediğim bir çok kuralı var. Mesela bazı fotoğrafınız extra 5 oylama ihtiyacı olmadan çok yüksek oylama adedine ulaşabiliyor. Sanırım bunda etken oylamalarda aldığı + oyların çok olması. Öyle ise daha uzun süre oylamaya açık kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 24 Ekim 2013; 13:29:36 >

• Evet az çok çözdüm gibi :)

Şu an bir foto yükledim bakalım sonuçlar nasıl olacak :)

300lerdeyiz şuan :)

Peki x kategoride oylama yapmak istiyorum diye bir seçecek var mı? Kategori ve fotolar tamamen karma mı yoksa ?
  • quote:

Evet az çok çözdüm gibi :)

Şu an bir foto yükledim bakalım sonuçlar nasıl olacak :)

300lerdeyiz şuan :)

Peki x kategoride oylama yapmak istiyorum diye bir seçecek var mı? Kategori ve fotolar tamamen karma mı yoksa ?

Öyle kategoride oylama yok bildiğim kadarı ile. Linkinizi verir misiniz, oy veremesek de durumunuzu görürüz.
    Benim adresim :https://www.pixoto.com/ciddi.biri
    -
    Ayrıca ödüllü yarışmalar da oluyor sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 24 Ekim 2013; 13:31:59 >

• Çalışmaların güzelmiş hocam beğendim.

benim adres :http://www.pixoto.com/ytczm
  • quote:

Çalışmaların güzelmiş hocam beğendim.

benim adres :http://www.pixoto.com/ytczm

Teşekkür ederim...
    Bu arada sitede oylama kısmında iyi olanı seçmeye 1 credit veriliyor iken altındaki yorum kutusuna yorum yazar da oy verirseniz 3 credit kazanıyorsunuz !.. Bu arada fotoğrafınız çok iyi gidiyor.22 oylamada 510 puan çok başarılı. Yalnız buradan sonra zorlu dönemeç :) 600'e ulaşmak çoğu fotoğraf için zor oluyor. Fakat sizinki varır gibi görünüyor. Takipteyim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.