Şimdi Ara

500TL'ye Anakart Önerisi (Yardım.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500TL'ye kadar oyun odaklı bir anakart önerisi istiyorum. Lütfen yardım edin.Sesiz ve uzun ömürlü olsun eğer mümkünse .)

• bende aynı fiyat seviyelerinde anakart arıyorum. asrock z77 extreme 6 bi bak buna derim sanırım bende bunu alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 3 Tane seçenek koysaydın (: Onlara ben de baktım. Fakat hangisi daha iyi. Bir sıralama yapar mısın ilk 3 olarak?

• O üçünden son 2 si intel chip setli
  • Ben de onu diyorum hocam zaten. Bana ilk 3 yap fakat intel chipsetli olsun hepsi. Ayrıca Maximus V ve ASRock ExTreme 6 nasıl?
  • ASRock extreme6 kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. 2500k işlemcimi zorlamadan kasmadan 4.6Ghz çıkartabiliyorum.
    Şu linkten incelemesine ulaşabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60283373/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

ASRock extreme6 kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. 2500k işlemcimi zorlamadan kasmadan 4.6Ghz çıkartabiliyorum.
    Şu linkten incelemesine ulaşabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_60283373/mpage_1/key_/tm.htm

Asrock benimde kafama yattı. Sağ ol hocam
  • Kesinlikle MAXIMUS V GENE :) oc makinası
  • Şu testi inceleyerek daha net fikir sahibi olabilirsin.
    http://www.tomshardware.com/reviews/z77-extreme6-z77a-gd65-z77h2-a2x,3187-22.html
  • Peki arkadaşlar Rampage IV nasıl sizce? Özellikleri nasıl bilgi verir misiniz?
  • Rampage IV'de çok güzel bir kart hatta Gene V'den daha iyi diyebilirim şu açıdan SLI yada Crossfire yapıcaksanız sıkıntı yaşamazsınız Gene V mAtx yapıda olduğu için SLI ve Crossfireda sıkıtnı çıkartmayacaktır ayrıca ısı dağılımı olarak board daha az ısınacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Rampage IV'de çok güzel bir kart hatta Gene V'den daha iyi diyebilirim şu açıdan SLI yada Crossfire yapıcaksanız sıkıntı yaşamazsınız Gene V mAtx yapıda olduğu için SLI ve Crossfireda sıkıtnı çıkartmayacaktır ayrıca ısı dağılımı olarak board daha az ısınacaktır.

Peki hocam Gene V mi yoksa Rampage IV mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Unknown

Aynı soruyla Extreme-Z vs Gene-Z olarak karşı karşıya kaldım hocam haliyle kasam Haf X olduğu için Gene-Z içinde oyuncak gibi kaldı ayrıca daha heybetli görüntü olsun ve ilerde SLI yaparım vs gibi düşüncelerle Extreme-Z aldım ama Gene-Z de alsam oda aynı performansı verirdi yani bütçeniz Rampage almaya yetiyorsa Rampage ama bütçeyi zorlamıyım derseniz V Gene de sizi yarı yolda bırakmayacak minik bir devdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Unknown

Aynı soruyla Extreme-Z vs Gene-Z olarak karşı karşıya kaldım hocam haliyle kasam Haf X olduğu için Gene-Z içinde oyuncak gibi kaldı ayrıca daha heybetli görüntü olsun ve ilerde SLI yaparım vs gibi düşüncelerle Extreme-Z aldım ama Gene-Z de alsam oda aynı performansı verirdi yani bütçeniz Rampage almaya yetiyorsa Rampage ama bütçeyi zorlamıyım derseniz V Gene de sizi yarı yolda bırakmayacak minik bir devdir :)

Sağ ol zhee (: Bu arada kanım kaynadı kardeşim sana. Gerçekten iyi ve çalışkan arkadaşsın. Tekrar sağ ol.
  • Saolasın hocam :) Her zaman yardımlaşırız sıkıntı değil sen sistem topluyorsun heralde CPU desteğide sormuşsun sistem topluyorsan toplayalm ?
  • Sistem Tavsiyesi'nde konum var zaten. Oradan yardımcı olursan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.