Arkadaşlar çok güzel bir site hazırlamışsınız. Öncelikle teşekkürler.
Bir Mp3 player almayı düşünüyorum ve bunun için en fazla 500YTL ayırabilirim. Bir Mp3player'dan beklentilerim kaliteli ses vermesi, problem çıkarmaması, beni garantiyle, tamiratla, donanım uyuşmazlıklarıyla uğraştırmaması, flashdisk olarak kullanılabilmesi.
1- Ne alayım? 2- Almayayım da doların düşmesini mi bekleyeyim? (Ya düşmezse?)
(Aynen buna benzer bir başlık var forumda ama o başlık açılalı epey zaman olmuş, fiyatlar, modeller değişmiş, o yüzden bu başlığı açtım. Şimdiden teşekkürler)
beni 2. soru ilgilendiriyor bu aralar.. Eğer istersen haberlerin linklerini de verebilirim ama benim takip ettiğim kadarıyla şu son 2 haftada yabancı yatırımcının piyasadan çektiği dolar 3.5 milyar civarındaymış. Buna karşılık yükselen dolarla birlikte içerdeki yerli sermayeden dolar satışı 3 milyar dolar olmuş. Yani devaluasyon için çok fazla bir açık yok. Ayrıca Turizm sezonuyla birlikte dolar girişi de olacak ülkeye. Dolar tekrar düşecek, ama 1.30 civarına kadar geriler mi?? Yakın zamanda değil.Yabancı kaynaklar da bu durumun geçici olduğunu, yeniden her şeyin eski haline döneceğini söylüyor. Benim önerim beklemenden yana. Bu zaman içinde alacağın ürünü seç, ama almak için acele etme.
***Önemli Not: Eğer Türkiye'deki siyasi istikrarsızlık devam ederse ki biliyosunuz erken seçimin gündemde olması, Danıştaya yapılan saldırılıar..vs piyasaların şimdilik durulmasını engelliyor. Önümüzdeki günlerde neler olacak gerçekten kestirmek zor. Örneğin bi erken seçim olursa,, ülke olarak gerçekten çok zor bir dönemece daha gireriz ekonomik olarak.
Biraz beklemek mantıklı gerçekten...
Ya da ikinci el temiz bir iriver almak
Alabileceğin Ve Her baktığında her dinlediğinde Zevk alacağın bir ürün