Arkadaslar bundan yaklasık 1.5 ay once arkadasıma telefonumu bırakmıstım gerizekalı herif 5010 a şifreler sallayarak 2 mb internet tutturdugunu soyledi kul hakkına girdigini ve hırsızlık yaptıgını soledim iptal etmesini istedim iptal edemedi 2 mb nedir ki 2 dkkada bitti şimdi 65 kontore 100 mb internet yapmaya calısıyorum 2052 den 2mb internetinniz var diyor iptal yaziyorum iptal olmuyor bi yardım edin lutfen
ben 1gb tutturdum güzel güzelde harcadım Turkcell zaten biliyor milletin sallayarak internet tutturdugunu.
kardes problem o değil problem şimdi normal bir paket yapamıyorum 2 mb de bitti nasıl baska bir internet paketi yapacagım
Öncelikle iptal yaz 2260 a gönder. Paketinin iptali onaylandıktan sonra yeni internet paketi aboneliğini başlatabilirsin.
denedim kardesim 2260 boyle bir paketiniz yok diyor yeni paket için mesaj gonderincede 2 mesaj geliyor 2260 pakketiniz varken yeni sini yapamassınız 2052 de 2 mb lik internet paketiniz var iptal edebilirsiniz diyor.Off ya !!!!
1 ay geçmesi lazım 2mbı tutrduktan sonra 1 ay sonra ancak alabılırsın yeni paket
Off ne kadar kaldıgını felan ogrenebilirmiyiz zamanı ?1 ay beklenirmi ::(:(:(
Sen en iyisi müşteri hizmetlerina ara ve yardım iste. Yardımcı olurlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme