Şimdi Ara

508 versus mondeo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ENG_civ

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

508 i hiç tavsiye etmem İçeriye baya rüzgar ve yol sesi alıyor. Bir miktar da motor sesi. 2013 Ford focus 1.6 dizel tit. - 2011 Pejo 508 1.6 dizel allure
    2 aracı da sürekli kullanıyorum aynı hızda bir gram araç içinde uğultu farkı yok ikisi de aynı

Hocam 508 aracınızı serviste bir baktırın. 2011 araçlar ile ilgili rüzgar sesine mütevellit flash uygulamalar var. 2012 modellerde bunlar fabrikasyon düzenlenmiş. 2011 508 aracımda 120km hıza kadar rüzgar sesi kesinlikle duyulmuyor, çok kötü dişli asfaltta belirli bir hızın üstünde uğultu oluyor. Ben gerçekten aracımı Ford araçlarla sessizlik yönünden kıyaslamam. Binenler hayran oluyor bende.

Hocam Kayınbabamda 508 var kendi babamda Ford 3. nesil Focus. Fordun ses almayla adı çıkmış ama bu 3. nesil focusta baya iyi seviyede. Ama ben 508 den Focustan çok daha iyi bir performans bekliyordum ama örneğin otobanda 120 130 140 seviyelerinde araç bariz içeriye uğultu alıyor. Yani bu cam açık gibi aşırı değil ama Focus seviyesinde diyeyim. Ben üst sınıf diye heralde çok beklenti içine giriyorum

Yok işte, benim dediğim olaydan kaynaklanıyor. Duyduğun ses rüzgar sesi ve Ön kapılar ile lastik arasındaki kısımdan kaynaklanıyor, 2012 modellerde farklılık var, 2011 olanlar için ise servislere iletilmiş flash uygulama var. Benim araca yaptırttım, bende böyle bir ses yok. Poliüretan bir uygulama yapılıyor. Benim araçta hiç uğultu falan yok. İlk bakıma bir arkadaşın yönlendirmesiyle Sakarya Özöztürkler'e gittim, orada hallettiler. Bence servisi iyi bir sıkıştırın bu konu ile ilgili...

Doğrudur hocam bende şaşırmıştım zaten D sınıfı bir araç nasıl bukadar uğultulu olur diye kayınpedere söyleyeyim bir servise götürsün. Teşekkür ederim

• 2008 ford focus var. İçeriye çok ses alıyor, ancak TR yollarında ses almayan araç olacağını zannetmiyorum. Latittude ile 508 in baz versiyonlarını donanım fiyat olarak bir karşılaştırdım. Latittude fiyat donanım olarak öne çıkıyor ancak nedense pek tercih edilmiyor sanırım diğer araçlar gibi pek alıcı durmuyor.
  • 508 e sallayan muhtemelen fake arkadaş tezini kuvvetlendirmek için satışlara bakın demişşaka gibi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muek

2008 ford focus var. İçeriye çok ses alıyor, ancak TR yollarında ses almayan araç olacağını zannetmiyorum. Latittude ile 508 in baz versiyonlarını donanım fiyat olarak bir karşılaştırdım. Latittude fiyat donanım olarak öne çıkıyor ancak nedense pek tercih edilmiyor sanırım diğer araçlar gibi pek alıcı durmuyor.

Ben latitude testi yapmadım, yorum yapmam yanlış olur. Otomatik seçeneği olmadığı ve araç satın alırken Japonya'da yaşanan deprem krizinde bluetooth özellikli araç üretememeleri nedeniyle test etme gereği duymamıştım. Bu segmentte araç alıp telefonu kulağıma götürmek istemedim açıkçası Bu mesele 3-5 aylık mesele idi, sonra bluetooth cihazları üreten firma ile sorunu çözmüşlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Yeni Superb 1.6 TDI DSG Elegance
    Ucuz fiyata makam arabası

Kesinlikle.Neredeyse S class kadar büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.