Şimdi Ara

508 vs jetta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diesotto

Ne Cettaymis arkadas piyasada kiyaslanmadigi arac, segment kalmadi

Cetta severlere Jeremy amcadan gelsin:

videoyu izledikten sonra bir daha dusunun simdi. Jetta mi 508 mi ?

kardeş bu Jeremy amcamız ne demek istiyor acaba ?.. bi anlayabilsekte ona göre fikir sahibi olsak !..

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

kardeş bu Jeremy amcamız ne demek istiyor acaba ?.. bi anlayabilsekte ona göre fikir sahibi olsak !..

Özetle, arabanın Meksika'da üretilmekten başka vurgulanabilecek tek bir özelliğinin olmadığını söylüyor.

• selam arkadaşlar peugeot fransada üretildide ne oldu?vw jetta meksikada yapılmış ne oldu?jetta 1.9 tdı sahibiyim aracım 110.000km bakımdan bakıma servise gidiyorum.kalite budur işte meksikada üretilse ne olur.coni amca öyle dedi robert amca böyle dedi.sen kullanana bak.peugeot sınıf farkından tercih edilir.tasarımıda güzel ama malesef peugeot ve cıtroen problemli araçtır.tasarıma özellige ve fiyata aldanıp alırsınız sonra servisten çıkamazsınız.bana göre 2012 pejo alcagınıza gidin 2002 model temiz kullanılmış vw veya toyota alın.benim tercihim jetta olurdu.hatta pejo508 karşılıgında polo bile tercihimdir.hiç olmazsa başım agrımaz.saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparslan03

selam arkadaşlar peugeot fransada üretildide ne oldu?vw jetta meksikada yapılmış ne oldu?jetta 1.9 tdı sahibiyim aracım 110.000km bakımdan bakıma servise gidiyorum.kalite budur işte meksikada üretilse ne olur.coni amca öyle dedi robert amca böyle dedi.sen kullanana bak.peugeot sınıf farkından tercih edilir.tasarımıda güzel ama malesef peugeot ve cıtroen problemli araçtır.tasarıma özellige ve fiyata aldanıp alırsınız sonra servisten çıkamazsınız.bana göre 2012 pejo alcagınıza gidin 2002 model temiz kullanılmış vw veya toyota alın.benim tercihim jetta olurdu.hatta pejo508 karşılıgında polo bile tercihimdir.hiç olmazsa başım agrımaz.saygılar..

Adam büyük konuştu. Daha da üzerine laf söylemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 her konuda çok daha iyi bir araçtır ama o yarı otomatik çilesini çekeceğime Jetta alırım kesinlikle. Düz vites olacaksa işler değişir tabi.
  • Şirket arabası için Jetta,kişisel kullanım için ise 508 daha mantıklı sonucta arada sınıf ve fiyat farkı var,her iki aracında servisleri hakkında bilğim olmadığından şirket araçlarında her zaman f/p kriterine göre hareket etmek önemlidir.
  • quote:

Bu artiste sorsanız ya Çinde üretim yapan premium markalara ne diyecek.

Kendisi Volkswagen düşmanıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: alparslan03

selam arkadaşlar peugeot fransada üretildide ne oldu?vw jetta meksikada yapılmış ne oldu?jetta 1.9 tdı sahibiyim aracım 110.000km bakımdan bakıma servise gidiyorum.kalite budur işte meksikada üretilse ne olur.coni amca öyle dedi robert amca böyle dedi.sen kullanana bak.peugeot sınıf farkından tercih edilir.tasarımıda güzel ama malesef peugeot ve cıtroen problemli araçtır.tasarıma özellige ve fiyata aldanıp alırsınız sonra servisten çıkamazsınız.bana göre 2012 pejo alcagınıza gidin 2002 model temiz kullanılmış vw veya toyota alın.benim tercihim jetta olurdu.hatta pejo508 karşılıgında polo bile tercihimdir.hiç olmazsa başım agrımaz.saygılar..

Polo vs 508 forumun saldirilarina hazır ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Adam VW dusmani falan degil. Golf GTI'i cok ovmustu bir programinda. Yine Sciroco'yu da begenmisti.

Sunu kabul edin artik Jetta Turkiye'de fazla overrated bir arac. Jetta Normalde ABD pazari icin uretilmis (Avrupa'da dogru duzgun satilmiyor bile, bu yuzden Meksika'da uretiliyor), Golf'ten daha kalitesiz ve daha ucuz bir arac. Sedan ve VW fetisti Turk milleti yuzunden pahaliya satiliyor ve fazla abartiliyor.

• 508, bir Passat türevidir.
    Ufak değişiklikler hariç herşey Passattır.

Bu yüzden, Jetta mı, Passat mı diye düşünüp soruya öyle cevap vermek gerekir
  • top gear'In sunucuları yada ingilizler performanslı araçları beğeniyorlar bence, jeremy'in sürüş tarzına bakıldığında, subaru olsun evo olsun, çok keyif aldıpı kesin. bunun için gti tarzı turbolu araçları seviyor.

vidyo'da da this is car değişinden, sadece bir araba, kişiliği tarzı yok anlamında konuşuyor, bende katılıyorum yoruma, meksikalı tasarım da tasarım yok, 4 köşe araba ..lada olsa anca bu kadarını çıkarırdı zaten
    bırakın şu vw'ni, opel astra sedan yada ford alın bunlar da alman!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 3 Ekim 2012; 18:48:10 >
  • quote:

quote:

quote:

Adam VW dusmani falan degil. Golf GTI'i cok ovmustu bir programinda. Yine Sciroco'yu da begenmisti.

Sunu kabul edin artik Jetta Turkiye'de fazla overrated bir arac. Jetta Normalde ABD pazari icin uretilmis (Avrupa'da dogru duzgun satilmiyor bile, bu yuzden Meksika'da uretiliyor), Golf'ten daha kalitesiz ve daha ucuz bir arac. Sedan ve VW fetisti Turk milleti yuzunden pahaliya satiliyor ve fazla abartiliyor.

multimedya ekranından bile anlaşılabilir, golf'ten daha aşağıda konumlandırıldığı.

• quote:

quote:

quote:

Dikkat çekici konuşup prim yapmaya calisiyor. Meksika mali diye kotuleyenler mercedesi yeeden yere de vursun bir zahmet.

Jettaya cok sıkıcı demisti, megane kullanırken orgazm oldu sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• At ve eşşek.
  • ikisinide alın, jettayı 508 in kapısına gelene kadar kullanır ordan 508 e binersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.