Şimdi Ara

50cc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mondial exon50 modeli ile babam bi motor almış benim haberim olmadan motoru 50cc den 100cc ye yükseltmişler ama performansını diğer motorlarla karşılaştırdığım zaman çok hantal kalıyor 80cc kuba beni çok rahat kalkışta ve geri kalan yolda geçebilir 110cc ye yükseltilmiş yuki kullandığımda benim motorum ile arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüm neden böyle bi durum olur sizce bazen motorun bloklarını değiştiril beynini değiştirmiyolar diyolar o yüzden motor hala kendini 50cc görüyo gibi birşey duymuştum böyle bişey olma ihtimali var mı yoksa başka bi durum mu söz konusu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam, enjeksiyonlu motorlarda cc yükseltmesi pek bi işe yaramıyor maalesef. 100cc yapınca enjeksiyon da değişmesi gerekiyor, yeterli benzini alamıyor piston. Karbüratörlü olsa işiniz kolay, direktman 700 800 liraya 100cc karbüratör takardınız ama enjeksiyonluda olmuyor bu tarz yükseltmeler. Birkaç yerde duydum 110cc motorların enjeksiyonlarını, yükseltilmiş 100cc motorlarla uyumlu oluyor diye ama tam emin değilim.

• 50cc

facebookta böyle birşey görmüştüm, kendisini tanımıyorum ama bir sorun araştırın hocam.

bu arada şu videoda sizin sorunun çözümünü bahsetmiş arkadaş

50ccİRFANOĞLU MOTORyoutube
    WİNG 50 YAZILIMSIZ 100 CC DÖNÜŞÜM İŞLEMİ
    https://www.youtube.com/watch?v=xR8Nb9ICh30&t=185s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    125cc Scotter Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.