Şimdi Ara

KYMCO GRAND DİNK 150CC VE 250CC DÜŞÜNCELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 2055 x 768 x 1370
    Ağırlık (kg) 155
    Motor Tipi 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Su
    Şanzıman CVT
    Motor Hacmi (cm³) 149.5
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 9
    Yağ Kapasitesi 1,1
    Sele Yüksekliği 775-850
    Max. Güç (Hp/d/d) 13 / 7500
    Max. Tork (Nm/d/d) 12.6 / 6000
    Frenler Ön / Arka Disk / Disk
    Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
    Tekerlek Ölçüsü Arka 140 / 70 - 12

GRAND DINK 250

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 2055 x 768 x 1370
    Ağırlık (kg) 163
    Motor Tipi 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Su
    Şanzıman CVT
    Motor Hacmi (cm³) 249.1
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 9,1
    Yağ Kapasitesi 1,1
    Sele Yüksekliği 775-850
    Max. Güç (Hp/d/d) 20 / 7500
    Max. Tork (Nm/d/d) 20.1 / 5500
    Frenler Ön / Arka Disk / Disk
    Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
    Tekerlek Ölçüsü Arka 140 / 70 - 12

KULLANAN ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİRİM.

100KM NE KADAR YAKAR ?
    MAX HIZ NE KADAR ?
    İLK ARIZA NEDEN KAYNAKLANDI ?
    MEMNUNMUSUNUZ ?

• Sorularının cevabına gelelim;
    1-Dink150 100km/3lt. yakar...Dink250 100km/4/4,5lt. yakar...
    2-Dink150 115/120km/h yapar...Dink250 130-140km/h yapar...
    3-?
    4-?
  • İyi günler konuyu hortlatma nedenim.Ben de kymco grand dink 150 2.el satın almayı düşünüyorum.Motorsikleti kulanan arkadaşlardan veya kymco kullanmış arkadaşların yorumunu rica edebilirmiyim.Sanırım 150 lik te su soğutmalı.Bu motorların parça sıkıntısı varmıdır.Çinli 150cc scooter silindir set bu motora uyar mı.Ne kadar yakar.2.eli nasıldır.Yorum yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Sonradan araştırma yaptım yedek parça fiyatlatı çok pahalı sanki araba parçası satıyorlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-sorunsuz-ihtiyac-fazlasi-arka-lastik-sifir-michelin-269726682/detay/ SATIN ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM SCOOTER.

Scooter alma nedenim önünde boşluk yani malzeme koyacak yer olması.Şu anda da eski bir kymco dink çakması bisan pasific kullanıyorum.İş amaçlı kullandığım için yine scooter almak zorunda kalıcam.

Düşünen olursa Bisan lifan pasific 125cc motorsikletim.Yukarıdaki motorsikleti satın alırsam satılıktır.motorsikletimin değişen parçaları:

hava filtresi-yağ-buji-benzin hortumları-komple grenaj (ön dış hariç ) - 6 ay önce komple motor yapıldı( silindir set ) 2 yıl önce krank değişti - ön arka ampuller philipsle değişti - arka lastik sıfır ön lastik bir yıllık - 6 ay önce akü değişti - egzoz değişti (6 aylık ) - karbüratör değişti (6 aylık ) - ön varyatör ve kayış beraber yeni değişti - fren hidroliği tamamlandı - arka fren balatası geçen yıl değişti - km teli (koptu mecburen değiştirttim) - gaz teli yeni değişti.CDI Beyin 2 ay önce değişti - korna 1 yıl önce değişti seger marka korna takıldı.Şanzuman (dişli) yağı bile geçen yaz değişti.Değişti yazmaktan yoruldum.Bu kadar masraf ettiğimi fark edip motordan nefret ettim. Aklıma gelenler bunlar scooter ı iş amaçlı kullandığım için onun üzerinden para kazandığımız için sürekli bakımlıdır.Motorsikletim Mersindedir.Fiyat 800 tl dir.Değişen tüm parçaları ustalar değiştirmiştir.İstenirse sorulabilir.Borcu yoktur,devri vardır,sigortası muayenesi vardır.Motoru satın alan arkadaşa 3 yıldır kullandığım 20 liralık kaskımı çöpe atma şerefine nail edeceğim.:))

Yanında hediye kask yoktur (olamaz).Motorsikletimin masrafı koltuk alınırsa iyi olur koltuğu eskimiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 4 Şubat 2016; 9:17:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.